• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Günaydınlarrrrr

Günaydın julia'm :16:

canım sen nerelerdesin ama ben seni özledimm :16::16: hoşgeldinn :16:
söylediğin doğrudur cnm bende vucuttan su vs fln kaybettiğini düşünüyorum ama sevinmen güzel :32:

ahhh günaydın kızlarr yorumları sayfaları okudum juliacım meraktan kurtulmana içinin rahatlamasına sevindim cnm akşam gelemedim sohbete :9: benimki süpriz:16::16: yapmış iş çıkışı geldi hediyemi getirdi görüştük eve geçtim sonrada kıyamam ki ona ben :16:evet canlarım sizleri dinliyorum
ay cnm seni adına o kadar mutlu oldum kiii :29:
bizde her ikiside yok aramızda güven çok sağlam çünkü hiçbir bir kere yalanımız:17: olmadı bakalım inş bu tavrımız bozulmaz :nazar::nazar:ayy cnm senni gördüğüme sevindim naptın nasılsın bakim

benddeee napim dün aksam hiç beklemediğim anda suskunluğunu boızduuu antonyomm :31: ama hala barışmadık canımmmm :5:
kızlar çok haklısınız, bende diyetisyene gitmiş biri olarak zamanında aradaki farkı biliyorum, çok ii biliyorum... ama 16 martta görüşeceğiz biliyorsunuz, karsısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum, böyle çıkmak istemyorum... bir 80 olayım, miss gibi diyet listlerime geri döneceğimm :1:

anladım cnmmmm amaaa işteee bi saldı mı 10 kg verdiysen 15 olarak geri gelcek sanaaa benc e kalıcı vermen daha iyi varsın 1 ay sora zayıf görsun seniiiii :52::52:

canım sen nerelerdesin ama ben seni özledimm :16::16: hoşgeldinn :16:

ay cnm seni adına o kadar mutlu oldum kiii :29:

benddeee napim dün aksam hiç beklemediğim anda suskunluğunu boızduuu antonyomm :31: ama hala barışmadık canımmmm :5:

anladım cnmmmm amaaa işteee bi saldı mı 10 kg verdiysen 15 olarak geri gelcek sanaaa benc e kalıcı vermen daha iyi varsın 1 ay sora zayıf görsun seniiiii :52::52:

bende çok mutlu oldum cnm sağol :nazar::16:hayırlısı olsun julıacığım bunada şükür diyelim en azından ölmemiş yaşıyor haber aldın hayırlısıysa devamıda gelir :16:

nereye gittiniz hepinizzz bakın sizeee bi şarkı paylaşayım çok severim ben :31:

[video=youtube;FCKpcn9Snv0]http://www.youtube.com/watch?v=FCKpcn9Snv0[/video]

bende çok mutlu oldum cnm sağol :nazar::16:hayırlısı olsun julıacığım bunada şükür diyelim en azından ölmemiş yaşıyor haber aldın hayırlısıysa devamıda gelir :16:

evet cnmmm ondan msj gelince o kadar heyecanlındım kiiiii anlatamam :31::31: şaşırdım sevindimmm karıştımm büt:31:n duyguları bır arada yasadımm halbukiii 1 saat öncesiii kuzenimle teldeee konusurkennnn neler demedim bi dahaaa aslaaaa yüzünü görmek istemiorummm demiştimmm :ssz: msjlaaa bölesine karıştım bi de arasaydı herhalde koşup boynuna atlardım tam anlamıylaaa barıştığımız gun çocuk sevindircemmm :1::1:

evet cnmmm ondan msj gelince o kadar heyecanlındım kiiiii anlatamam :31::31: şaşırdım sevindimmm karıştımm büt:31:n duyguları bır arada yasadımm halbukiii 1 saat öncesiii kuzenimle teldeee konusurkennnn neler demedim bi dahaaa aslaaaa yüzünü görmek istemiorummm demiştimmm :ssz: msjlaaa bölesine karıştım bi de arasaydı herhalde koşup boynuna atlardım tam anlamıylaaa barıştığımız gun çocuk sevindircemmm :1::1:

ahh kıyamam sanaa ben ya.. çok mutlu olursun, çok mutlu olursunuz insallah...

ayy kıyamam ama kaptırma hemen o kdr belli etme barışırsanız bile azıcık tut kendini tmm bitanesi :16::17:

[video=youtube;pID31xMCACA]http://www.youtube.com/watch?v=pID31xMCACA[/video]

ama ben bu şakıyaaa da bayılıorummmm :12::12:

planları deiştirmeyi düşünmüyo değilim... kızlar dün gece çok salak saçma bi gece geçirdik,hep benim yüzümden.. kızlar bu uzaklık yaramadı bize, yapamıyoruz, olmuyo.. ben çok özlüyorum ve hep tartışıyoruz bu yüzden... acaba evlensek mi diye düşünmüyo değilim, o zaten istiyordu da ben ailemden korkuyordum, acaba korkuyu bi yere bırakıp evlensem mi, üff bilmiyorum ki, ne yapacağım bilmiyorum.. onu çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum... nasıl olacak bu iş, bilemiyorum...

planları deiştirmeyi düşünmüyo değilim... kızlar dün gece çok salak saçma bi gece geçirdik,hep benim yüzümden.. kızlar bu uzaklık yaramadı bize, yapamıyoruz, olmuyo.. ben çok özlüyorum ve hep tartışıyoruz bu yüzden... acaba evlensek mi diye düşünmüyo değilim, o zaten istiyordu da ben ailemden korkuyordum, acaba korkuyu bi yere bırakıp evlensem mi, üff bilmiyorum ki, ne yapacağım bilmiyorum.. onu çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum... nasıl olacak bu iş, bilemiyorum...

çok çok haklısın cnm 1 ay buluşamasak olmuyor giresuna yada izmire gidiyor yazın aynı şeyi yaşıyoruz bizde özlemden olsa gerek pek tahammülsüz oluyorum artı bir ilgi bekliyordum üzüyordum böceğimi sonra o üzülünce bende üzülüyordum :14: cnm yaş kaç onun yaşı kaç biraz durumu açarsan ne açıdan korkuyorsun yardımcı olalım

Son düzenleme:

aynen cnm yas kaç onun yaşı kaç işi var mııı neden korkuosun biraz anlat bizze yardımcı olmaayacalışalım sanaa :29:

ayy juliacığım bu arada şu avatar bayıldım çok güldürdü beni dün aynısını bana yapıyordu benimki cnm :29: :1::1::1:

eheheh bende cok seviorummmm :16::16: bende öle sarılmak istiorum artık antonyomaaa çok özledim ona sarılmayııııııı çokkk :5::5:

baskada care yok zatennn cnmmm :31::31: üzülüorum ama çok da bişi gelmio elimden beni arama artık die msj attım dün akşamına msj geldiiii :1::1:

brz daha geri geçilme yap o düşsün snn üstüne tmm mı cnm mesela mesajına hemen cvp verme 10 dk geçsin en az üzülmek yok aynı güzeeliğini koru neşeli ol brz sıkıcan dişini sabredicen adam olucak başka yolu yok :32: yanlış anlamada tavsiyelerimi dinleyen çok fikir alan çok arkadaşım var benden böyle burda bu şekildede birbirimize yardımcı olucaz ve hepsi adam olucak arkadaş :1::1:

Back