Günaydınlarrrrr
Günaydın julia'm
söylediğin doğrudur cnm bende vucuttan su vs fln kaybettiğini düşünüyorum ama sevinmen güzel
ay cnm seni adına o kadar mutlu oldum kiiiahhh günaydın kızlarr yorumları sayfaları okudum juliacım meraktan kurtulmana içinin rahatlamasına sevindim cnm akşam gelemedim sohbetebenimki süpriz yapmış iş çıkışı geldi hediyemi getirdi görüştük eve geçtim sonrada kıyamam ki ona ben evet canlarım sizleri dinliyorum
bizde her ikiside yok aramızda güven çok sağlam çünkü hiçbir bir kere yalanımızolmadı bakalım inş bu tavrımız bozulmaz ayy cnm senni gördüğüme sevindim naptın nasılsın bakim
kızlar çok haklısınız, bende diyetisyene gitmiş biri olarak zamanında aradaki farkı biliyorum, çok ii biliyorum... ama 16 martta görüşeceğiz biliyorsunuz, karsısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum, böyle çıkmak istemyorum... bir 80 olayım, miss gibi diyet listlerime geri döneceğimm
canım sen nerelerdesin ama ben seni özledimmhoşgeldinn
ay cnm seni adına o kadar mutlu oldum kiii
benddeee napim dün aksam hiç beklemediğim anda suskunluğunu boızduuu antonyommama hala barışmadık canımmmm
anladım cnmmmm amaaa işteee bi saldı mı 10 kg verdiysen 15 olarak geri gelcek sanaaa benc e kalıcı vermen daha iyi varsın 1 ay sora zayıf görsun seniiiii
bende çok mutlu oldum cnm sağolhayırlısı olsun julıacığım bunada şükür diyelim en azından ölmemiş yaşıyor haber aldın hayırlısıysa devamıda gelir
nereye gittiniz hepinizzz bakın sizeee bi şarkı paylaşayım çok severim ben
[video=youtube;FCKpcn9Snv0]http://www.youtube.com/watch?v=FCKpcn9Snv0[/video]
burdayım cnm malum iş yerindeyim 5 6 kişilik misafir geldi onlarla görüşüyoruz yoksa burdayım
evet cnmmm ondan msj gelince o kadar heyecanlındım kiiiii anlatamamşaşırdım sevindimmm karıştımm büt n duyguları bır arada yasadımm halbukiii 1 saat öncesiii kuzenimle teldeee konusurkennnn neler demedim bi dahaaa aslaaaa yüzünü görmek istemiorummm demiştimmm msjlaaa bölesine karıştım bi de arasaydı herhalde koşup boynuna atlardım tam anlamıylaaa barıştığımız gun çocuk sevindircemmm
bende işteyim cnm burdaaa yağmur cokkkk o yüzden sessiz sakın bugunn :18::18:
evet cnmmm ondan msj gelince o kadar heyecanlındım kiiiii anlatamamşaşırdım sevindimmm karıştımm büt n duyguları bır arada yasadımm halbukiii 1 saat öncesiii kuzenimle teldeee konusurkennnn neler demedim bi dahaaa aslaaaa yüzünü görmek istemiorummm demiştimmm msjlaaa bölesine karıştım bi de arasaydı herhalde koşup boynuna atlardım tam anlamıylaaa barıştığımız gun çocuk sevindircemmm
ahh kıyamam sanaa ben ya.. çok mutlu olursun, çok mutlu olursunuz insallah...
eheheh ohhh ne güzel sabah keyfi yapıosun işteeeeeeebende işsiz bir arkadaşınız olarak, evi topla, toz al işleminden sonra... spora gideceğim birazdan
ayy kıyamam ama kaptırma hemen o kdr belli etme barışırsanız bile azıcık tut kendini tmm bitanesi
bende işsiz bir arkadaşınız olarak, evi topla, toz al işleminden sonra... spora gideceğim birazdan
planları deiştirmeyi düşünmüyo değilim... kızlar dün gece çok salak saçma bi gece geçirdik,hep benim yüzümden.. kızlar bu uzaklık yaramadı bize, yapamıyoruz, olmuyo.. ben çok özlüyorum ve hep tartışıyoruz bu yüzden... acaba evlensek mi diye düşünmüyo değilim, o zaten istiyordu da ben ailemden korkuyordum, acaba korkuyu bi yere bırakıp evlensem mi, üff bilmiyorum ki, ne yapacağım bilmiyorum.. onu çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum... nasıl olacak bu iş, bilemiyorum...
planları deiştirmeyi düşünmüyo değilim... kızlar dün gece çok salak saçma bi gece geçirdik,hep benim yüzümden.. kızlar bu uzaklık yaramadı bize, yapamıyoruz, olmuyo.. ben çok özlüyorum ve hep tartışıyoruz bu yüzden... acaba evlensek mi diye düşünmüyo değilim, o zaten istiyordu da ben ailemden korkuyordum, acaba korkuyu bi yere bırakıp evlensem mi, üff bilmiyorum ki, ne yapacağım bilmiyorum.. onu çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum... nasıl olacak bu iş, bilemiyorum...
aynen cnm yas kaç onun yaşı kaç işi var mııı neden korkuosun biraz anlat bizze yardımcı olmaayacalışalım sanaa
ayy juliacığım bu arada şu avatar bayıldım çok güldürdü beni dün aynısını bana yapıyordu benimki cnm
eheheh bende cok seviorummmmbende öle sarılmak istiorum artık antonyomaaa çok özledim ona sarılmayııııııı çokkk
oda seni böyle özlesin birazcık sabır cnmm sensiz kalsın brz oda hıh
baskada care yok zatennn cnmmmüzülüorum ama çok da bişi gelmio elimden beni arama artık die msj attım dün akşamına msj geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?