zelemele,MadameDaiSy dökülün bakalım sizde kaç yaşındasınız varmı sevgili fln dinliyoruz
bursaaada kızlar buyrun gelin yapı marketimmm varrr size çiğ küfteeee sölimm
ben 20 yasındayım sevgılım yok ıstemıyorum da oyle gdıyor ıstezelemele,MadameDaiSy dökülün bakalım sizde kaç yaşındasınız varmı sevgili fln dinliyoruz
ben cıgkofte degıl ıs ıstıommmbursaaada kızlar buyrun gelin yapı marketimmm varrr size çiğ küfteeee sölimm
valla oyle canım bı bas bı tras anlayacagınhayat sana güzel o zaman
20 yaşındayım bir ay sonra 21 olacağım. yaklaşık 6 aydır konuştuğum birisi var şu an ciddi düşünüyoz bakalım yüzük falan taktık aramızda. hayırlısı
20 yaşındayım bir ay sonra 21 olacağım. yaklaşık 6 aydır konuştuğum birisi var şu an ciddi düşünüyoz bakalım yüzük falan taktık aramızda. hayırlısı
​sen kac yasındasın hayatımdaha gencsin tadını çıkarrrr bekarlığınnn
valla oyle canım bı bas bı tras anlayacagın
valla oyle canım bı bas bı tras anlayacagın
keyfini çıkar cnmm
allah sonunuzu hayırlı etsin inşş bende 20 yaşındayım ben im pis böcükte 24 snnkinin yaş kaç
nisandaa 25 olcammm
merhabaya hiç sorma 18 yaşını bitircek ama çok büyük gösteriyo :d
cıkarıyorum valla aslında bende hoslandgm bırı olsun hayatımda dıyorum ama ınsanlar cok bozuldu artık kımseye guvenemıyorum
olsun cnm dış etkenler önemli değil 1 güven 2 sevgi saygı varsa olay bitmiştir hiçççççç takmaya hiç sorma 18 yaşını bitircek ama çok büyük gösteriyo
bı arkadasımın arkadası facede benı ekledı bende kabul ettım neyse cocukla tanıstık ettık ama bulusmadk facede konusuyoruz cocugda begendım yanı ne yalan soylıyım sıcak geldı bna neyse ocagın 25 ıydı cocuk bna cıkma teklıfı ettı ya dedım tanımadan olmaz dha bulusmadık fılan oyle bı ısrar edısı var yalvarısı var gormelısınız ama neyse kabul ettım cocuk ertesı gun benı faceden engellemıs ılıskısı var yapmısaynen cnm bende zor güvenen biriyim hayırlısını bekle geç olsun temiz olsun bizimde 11 ay oldu hayırlısını iste bekle ve dua et allah isteyince veriyor allah çok şükür ne istediysem fazlasıyla verdi
olsun cnm dış etkenler önemli değil 1 güven 2 sevgi saygı varsa olay bitmiştir hiçççççç takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?