20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

cıkarıyorum valla aslında bende hoslandgm bırı olsun hayatımda dıyorum ama ınsanlar cok bozuldu artık kımseye guvenemıyorum

aynen cnm bende zor güvenen biriyim hayırlısını bekle geç olsun temiz olsun bizimde 11 ay oldu hayırlısını iste bekle ve dua et allah isteyince veriyor allah çok şükür ne istediysem fazlasıyla verdi

aynen cnm bende zor güvenen biriyim hayırlısını bekle geç olsun temiz olsun bizimde 11 ay oldu hayırlısını iste bekle ve dua et allah isteyince veriyor allah çok şükür ne istediysem fazlasıyla verdi
bı arkadasımın arkadası facede benı ekledı bende kabul ettım neyse cocukla tanıstık ettık ama bulusmadk facede konusuyoruz cocugda begendım yanı ne yalan soylıyım sıcak geldı bna neyse ocagın 25 ıydı cocuk bna cıkma teklıfı ettı ya dedım tanımadan olmaz dha bulusmadık fılan oyle bı ısrar edısı var yalvarısı var gormelısınız ama neyse kabul ettım cocuk ertesı gun benı faceden engellemıs ılıskısı var yapmıs
ıste bole salaklar oldukca kıme guveneceksın kı

olsun cnm dış etkenler önemli değil 1 güven 2 sevgi saygı varsa olay bitmiştir hiçççççç takma

Hepsi var işte. Yoksa ben yaşı çok problem eden bir insandım ama onu tanıyınca öyle düşünmüyorum artık. Hayatıma girdiğinden beri çok mutluyum. Birbirimize karşı çok anlayışlıyız ve benim için en önemlisi çok değer veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…