Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bende cok beğendim :)
hilall kız bi sen mi kaldın :) napıyorsun?
günaydın kızlar yine uykusu gözünden akan ben ve evden çıkar off cuma bitsin artık akşama 2 adet toplantım var
size iyi sohbetler gece geyik yapacağız hazırlarınızı yapın![]()
Julia nasılsın canım? Limonnn ok yorgun gelme kız, bizi bekletip erkenden yatmaya gitme sonrada
Günaydın kızlar size, benişm günüm pek aydınlık değil, sizinki öyle olsun,inşallah...
Kaç çıktın kızacaba tartılsam mı yaa, pazar sabahı tartılırım diyordum ama merak da etmiyorumm değilneyse tartılayım yaa, merak etmekten daha iyidir
![]()
iyi diilim pek.. dün gece öyle salaklıklar yaptım ki anlatılacak gibi değil.. tam bi safım ya.. kendi ellerimle kaybedeceğim sevdiğim adamı, neden böyleyim ben yaaEhh istee cnmmsen nasılsınnn
![]()
Kaç çıktın kız![]()
Kızlarr bende katılabilir miyimm aranızaa :) 10 gün sonra 22 yasına giricemm :) bekarımmm 2 bucuk yıllık ilişkim var![]()
iyi diilim pek.. dün gece öyle salaklıklar yaptım ki anlatılacak gibi değil.. tam bi safım ya.. kendi ellerimle kaybedeceğim sevdiğim adamı, neden böyleyim ben yaa
93.4 çıktım3 günde 3 kilo vermisim...
![]()
o diilde bişi sorcam... erkek arkadaşlarınızın facebook şifresini biliyo musunuz ?
biliyorum her şifresini ben istemedim o söyledi ama ne ben ne o girip kontrol etmiyoruz gizli saklımız yok ama bi işim olursa yada onun haber verip giriyoruz..
Ama Cnm bu hic sağlıklı bır kg kaybı değil vucundundan su gider yağ kalır ve bu verdigim kg leri misli misli geri alırsın![]()
Ben hic istemedim oda benden istemedi birbirimizin yanında girip bakioruz kurcalıyoruz zaten yanlış bısi olsaa açmayız hicbende ama telefonlarımızı çok kurcalıyoruz oda bende face pek girmeyiz
![]()
Ama Cnm bu hic sağlıklı bır kg kaybı değil vucundundan su gider yağ kalır ve bu verdigim kg leri misli misli geri alırsın![]()
söylediğin doğrudur cnm bende vucuttan su vs fln kaybettiğini düşünüyorum ama sevinmen güzel![]()
kızlar çok haklısınız, bende diyetisyene gitmiş biri olarak zamanında aradaki farkı biliyorum, çok ii biliyorum... ama 16 martta görüşeceğiz biliyorsunuz, karsısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum, böyle çıkmak istemyorum... bir 80 olayım, miss gibi diyet listlerime geri döneceğimm![]()