• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hilall kız bi sen mi kaldın :) napıyorsun?

valla bir ben kalmışım da şöyle bi sorun var, saatlerdir giriyorum buraya yazı falan yoktu şimdi bi bakıyorum 1 saat önce yazmışsın resmen... neden ben göremiyorum yeni gelen yazıları, sayfayı en bastan açmama ve f5 yapmama rağmen.... çok sinir oluyorum bu duruma ya, sizdede böyle mi kızlar ?

günaydın kızlar yine uykusu gözünden akan ben ve evden çıkar off cuma bitsin artık akşama 2 adet toplantım var :(

size iyi sohbetler gece geyik yapacağız hazırlarınızı yapın :1::54:

günaydın kızlar yine uykusu gözünden akan ben ve evden çıkar off cuma bitsin artık akşama 2 adet toplantım var :(

size iyi sohbetler gece geyik yapacağız hazırlarınızı yapın :1::54:

Tmm Cnm beklicez seniii :32: geç kalma sakın :9:

Julia nasılsın canım? Limonnn ok yorgun gelme kız, bizi bekletip erkenden yatmaya gitme sonrada :1:

Günaydın kızlar size, benişm günüm pek aydınlık değil, sizinki öyle olsun,inşallah...

acaba tartılsam mı yaa, pazar sabahı tartılırım diyordum ama merak da etmiyorumm değil :1: neyse tartılayım yaa, merak etmekten daha iyidir :1:

3 günde 3 kilo vermişimm ve 93.4 olmuşum.. burdan kilomu sizlerle paylaşıyorum die kızmıyorsunuz insallah =))

Son düzenleme:
Julia nasılsın canım? Limonnn ok yorgun gelme kız, bizi bekletip erkenden yatmaya gitme sonrada :1:

Günaydın kızlar size, benişm günüm pek aydınlık değil, sizinki öyle olsun,inşallah...

Ehh istee cnmm :31: sen nasılsınnn :29:

iyi diilim pek.. dün gece öyle salaklıklar yaptım ki anlatılacak gibi değil.. tam bi safım ya.. kendi ellerimle kaybedeceğim sevdiğim adamı, neden böyleyim ben yaa:43:

93.4 çıktım :24: 3 günde 3 kilo vermisim... :32:

Ama Cnm bu hic sağlıklı bır kg kaybı değil vucundundan su gider yağ kalır ve bu verdigim kg leri misli misli geri alırsın :31:

biliyorum her şifresini ben istemedim o söyledi ama ne ben ne o girip kontrol etmiyoruz gizli saklımız yok ama bi işim olursa yada onun haber verip giriyoruz..

Ben hic istemedim oda benden istemedi birbirimizin yanında girip bakioruz kurcalıyoruz zaten yanlış bısi olsaa açmayız hic :1: bende ama telefonlarımızı çok kurcalıyoruz oda bende face pek girmeyiz :31:

ahhh günaydın kızlarr yorumları sayfaları okudum juliacım meraktan kurtulmana içinin rahatlamasına sevindim cnm akşam gelemedim sohbete :9: benimki süpriz:16::16: yapmış iş çıkışı geldi hediyemi getirdi görüştük eve geçtim sonrada kıyamam ki ona ben :16:evet canlarım sizleri dinliyorum

Ben hic istemedim oda benden istemedi birbirimizin yanında girip bakioruz kurcalıyoruz zaten yanlış bısi olsaa açmayız hic :1: bende ama telefonlarımızı çok kurcalıyoruz oda bende face pek girmeyiz :31:

bizde her ikiside yok aramızda güven çok sağlam çünkü hiçbir bir kere yalanımız:17: olmadı bakalım inş bu tavrımız bozulmaz :nazar::nazar:ayy cnm senni gördüğüme sevindim naptın nasılsın bakim

Ama Cnm bu hic sağlıklı bır kg kaybı değil vucundundan su gider yağ kalır ve bu verdigim kg leri misli misli geri alırsın :31:

söylediğin doğrudur cnm bende vucuttan su vs fln kaybettiğini düşünüyorum ama sevinmen güzel :32:

kızlar çok haklısınız, bende diyetisyene gitmiş biri olarak zamanında aradaki farkı biliyorum, çok ii biliyorum... ama 16 martta görüşeceğiz biliyorsunuz, karsısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum, böyle çıkmak istemyorum... bir 80 olayım, miss gibi diyet listlerime geri döneceğimm :1:

kızlar çok haklısınız, bende diyetisyene gitmiş biri olarak zamanında aradaki farkı biliyorum, çok ii biliyorum... ama 16 martta görüşeceğiz biliyorsunuz, karsısına kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum, böyle çıkmak istemyorum... bir 80 olayım, miss gibi diyet listlerime geri döneceğimm :1:

ozmn hayırlısı canımmm :15:

Back