• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok çok haklısın cnm 1 ay buluşamasak olmuyor giresuna yada izmire gidiyor yazın aynı şeyi yaşıyoruz bizde özlemden olsa gerek pek tahammülsüz oluyorum artı bir ilgi bekliyordum üzüyordum böceğimi sonra o üzülünce bende üzülüyordum :14: cnm yaş kaç onun yaşı kaç biraz durumu açarsan ne açıdan korkuyorsun yardımcı olalım

aynen cnm yas kaç onun yaşı kaç işi var mııı neden korkuosun biraz anlat bizze yardımcı olmaayacalışalım sanaa :29:

öncelikle boncukum, aynı seyi yaşıyoruz, yani ne kadar yapmayacağım desemde tutamıyorum kendimi, suratım düşüyo, bi mutsuzluk, bi karamsarlık basıyo, ilgi bekliyorum sürekli çocuk gibi, o çalışıyo ben evdeyim, bide uzağız... dün gece 3 de daha uyumamıştık, 5 de zaten camiye gidiyo sabah namazına, 7.30 da servse biniyo.. bütün gecesini zehir ettim çocuğa :43::43: pişmanım su an ama yine ypmayacağımın garantisi yok işte, tutamıyorum kendimi :43:

ben 88 doğumluyum, o 85... aramızda 3,5 yas var.. ben 25 im o 28..

neden korkuyorum çünkü babamdan cekiniyorum zaten ve annem bana hiç yardımcı olmuyo, evlililik le ilgili tek kelime etsem suratı asılıyo, ters ters cevaplar veriyo.. ki şimdi evleneceğim falan demediğim halde, evlilik kelimesini duyması onu delirtmeye yetiyo.. annem destek çıkmazsa babamı da etkiler zaten... üzülüyorum, evlenmek de istiyorum ama bilmiyorum, bu işin sonu ne olacak:43:

brz daha geri geçilme yap o düşsün snn üstüne tmm mı cnm mesela mesajına hemen cvp verme 10 dk geçsin en az üzülmek yok aynı güzeeliğini koru neşeli ol brz sıkıcan dişini sabredicen adam olucak başka yolu yok :32: yanlış anlamada tavsiyelerimi dinleyen çok fikir alan çok arkadaşım var benden böyle burda bu şekildede birbirimize yardımcı olucaz ve hepsi adam olucak arkadaş :1::1:

tabikii cnmmm akıl akıldan üstündür birbirimize yardımcı olcaz tabikiii :16: yanlış anlamıorum merak etmee :13:

ben onuuuuunnn eksik bi tarafını aslaaa yüzüne vurmadım hiç bi zaman hepimizin hataları oluoooo anlayış gösteriorum hattaaa yapmasa bile yapmıs gibi baskalarının yanında yüceltiorum onuuuu mutlu olsun dieee amaa birazzz fazla abartmısım galibaaa :31::31:

ben şimdi gitmek zorundayım, gelince okurum yorumlarınızı... canım çok sıkkın su an, hiç mutlu değilim...

öncelikle boncukum, aynı seyi yaşıyoruz, yani ne kadar yapmayacağım desemde tutamıyorum kendimi, suratım düşüyo, bi mutsuzluk, bi karamsarlık basıyo, ilgi bekliyorum sürekli çocuk gibi, o çalışıyo ben evdeyim, bide uzağız... dün gece 3 de daha uyumamıştık, 5 de zaten camiye gidiyo sabah namazına, 7.30 da servse biniyo.. bütün gecesini zehir ettim çocuğa :43::43: pişmanım su an ama yine ypmayacağımın garantisi yok işte, tutamıyorum kendimi :43:

ben 88 doğumluyum, o 85... aramızda 3,5 yas var.. ben 25 im o 28..

neden korkuyorum çünkü babamdan cekiniyorum zaten ve annem bana hiç yardımcı olmuyo, evlililik le ilgili tek kelime etsem suratı asılıyo, ters ters cevaplar veriyo.. ki şimdi evleneceğim falan demediğim halde, evlilik kelimesini duyması onu delirtmeye yetiyo.. annem destek çıkmazsa babamı da etkiler zaten... üzülüyorum, evlenmek de istiyorum ama bilmiyorum, bu işin sonu ne olacak:43:

allah allah cok ilginc cnm annen neden istemez kiii evlenmeniii :26::26:

acaba erkek arkadasını mı onaylamıoooo :31::31:

cunkü senin de erkek arkadasının daaa yaşı tam evlenecek zaman :16::16:

çok ilginç amaa annenle otururp ciddi ciddi konusmalısın bu konuyuuu :54::54:

allah allah cok ilginc cnm annen neden istemez kiii evlenmeniii :26::26:

acaba erkek arkadasını mı onaylamıoooo :31::31:

cunkü senin de erkek arkadasının daaa yaşı tam evlenecek zaman :16::16:

çok ilginç amaa annenle otururp ciddi ciddi konusmalısın bu konuyuuu :54::54:

bencede cnm eminsen sevdiğinden artık en azından bir olaya el atıp tanışma söz nişan olmalı tam yaşınız süper yani aynı benimde aile bilmiyor bize 2 3 sene var başı zor bizim içinde sende başını atlatırsın sonra allah yardım eder gerisi gelir ama dediğim gibi eminsen ondan :34: üzme kendini ama biraz tutmaya çalış gel bizimle konuş ona kızacağın zmn bize kız ama yazık onada sonra yine sen üzülüyorsun :34:

bencede cnm eminsen sevdiğinden artık en azından bir olaya el atıp tanışma söz nişan olmalı tam yaşınız süper yani aynı benimde aile bilmiyor bize 2 3 sene var başı zor bizim içinde sende başını atlatırsın sonra allah yardım eder gerisi gelir ama dediğim gibi eminsen ondan :34: üzme kendini ama biraz tutmaya çalış gel bizimle konuş ona kızacağın zmn bize kız ama yazık onada sonra yine sen üzülüyorsun :34:

çok tuhaf ruyalar gördümmmm bu gece hayır olsun inşallah yaaaaaaaaaaaaa :31::31:

özel değilse anlat cnmm :1::1:

çokkkk özelll anlatamam :23::23::23:

şakaaa bee ne özeliii dur anlatayımm :29:

şimdiiiii bana görücü gelio eveee rüyamdaaa çocukk mühendis yakışıklııııı uzun boylu esmerrr :1::1:

bi yandaaaa aklımda antonyoooo :27::27:

anasını babasınıııı almıs gelmişşş baya baya beni istemeyeee güyaaa aileler daha önceden tanışıolarmışşş :26::26:

sorasındaaa bana sordularrr ben ne olmaz dedim ne olur dedimmm oval bir fanus buldummmm evde onu aldım gitttim çocuğaaa verdimmm içi boş bir şekilde odaaa içi boş oldugunaa göre bende gönlün yok dediiii üzüldüüü kalktı gittiiiii bizim eveeee benden peşinden ben öle bişi demedim diye bağırdımmm :5::5:

ama aklımın bir ucu antonyodaaa onu çok seviorum cunlküüüü :16::16:

kaynanaaaaa olcakkk kadın bilezik getirmiş ama çocuk içinnnn culiye daha sora getircez falan filan dedi işteee ay saçma sapalak bişi gördüm işteeee :53::53:

çokkkk özelll anlatamam :23::23::23:

şakaaa bee ne özeliii dur anlatayımm :29:

şimdiiiii bana görücü gelio eveee rüyamdaaa çocukk mühendis yakışıklııııı uzun boylu esmerrr :1::1:

bi yandaaaa aklımda antonyoooo :27::27:

anasını babasınıııı almıs gelmişşş baya baya beni istemeyeee güyaaa aileler daha önceden tanışıolarmışşş :26::26:

sorasındaaa bana sordularrr ben ne olmaz dedim ne olur dedimmm oval bir fanus buldummmm evde onu aldım gitttim çocuğaaa verdimmm içi boş bir şekilde odaaa içi boş oldugunaa göre bende gönlün yok dediiii üzüldüüü kalktı gittiiiii bizim eveeee benden peşinden ben öle bişi demedim diye bağırdımmm :5::5:

ama aklımın bir ucu antonyodaaa onu çok seviorum cunlküüüü :16::16:

kaynanaaaaa olcakkk kadın bilezik getirmiş ama çocuk içinnnn culiye daha sora getircez falan filan dedi işteee ay saçma sapalak bişi gördüm işteeee :53::53:

şimdi snn beklediğin antonyocuğun vardıya aklında o vardı ne olucak ne biticek gibi ondan kafan karışık olduğu için böyle şeyler görmüşsün cnm hayırlsı olsun :1::1:

Son düzenleme:
şimdi snn beklediğin antonyocuğun vardıya aklında o vardı ne olucak ne biticek gibi ondan kafan karışık olduğu için böyle şeyler görmüşsün cnm hayırlsı olsun :1::1:

bitarafım açıktaaa kalmışşş benceeee bocuğümmm :1::1:

fanus alaka gittim verdim ruyamdaa :52::52:

evet julıa hnm biraz sizin ifadenizi alalım kaç yaşındasın varmı evlilik düşüncesi fln anlat bakim:31:

Son düzenleme:
evet julıa hnm biraz sizin ifadenizi alalım kaç yaşındasın varmı evlilik düşüncesi fln anlat bakim:31:

niisanda 25 olcam cnmm :16::16: erkek arkadassımmdaa 32 yaşındaaaaa 33 olcak oda ikimizde katır kadar olduk yaniii küsmelerden fırsat bulabilirssek evlenmeyi istioruz tabiiii :1:

niisanda 25 olcam cnmm :16::16: erkek arkadassımmdaa 32 yaşındaaaaa 33 olcak oda ikimizde katır kadar olduk yaniii küsmelerden fırsat bulabilirssek evlenmeyi istioruz tabiiii :1:

yanii artık oda evlenme teklifi varmı bilmiyorum ama bi söz tanışma yapsanız hani yaptınmı çeyiz fln bakim hıııııı:1:

Back