çok çok haklısın cnm 1 ay buluşamasak olmuyor giresuna yada izmire gidiyor yazın aynı şeyi yaşıyoruz bizde özlemden olsa gerek pek tahammülsüz oluyorum artı bir ilgi bekliyordum üzüyordum böceğimi sonra o üzülünce bende üzülüyordumcnm yaş kaç onun yaşı kaç biraz durumu açarsan ne açıdan korkuyorsun yardımcı olalım
aynen cnm yas kaç onun yaşı kaç işi var mııı neden korkuosun biraz anlat bizze yardımcı olmaayacalışalım sanaa![]()
öncelikle boncukum, aynı seyi yaşıyoruz, yani ne kadar yapmayacağım desemde tutamıyorum kendimi, suratım düşüyo, bi mutsuzluk, bi karamsarlık basıyo, ilgi bekliyorum sürekli çocuk gibi, o çalışıyo ben evdeyim, bide uzağız... dün gece 3 de daha uyumamıştık, 5 de zaten camiye gidiyo sabah namazına, 7.30 da servse biniyo.. bütün gecesini zehir ettim çocuğa

ben 88 doğumluyum, o 85... aramızda 3,5 yas var.. ben 25 im o 28..
neden korkuyorum çünkü babamdan cekiniyorum zaten ve annem bana hiç yardımcı olmuyo, evlililik le ilgili tek kelime etsem suratı asılıyo, ters ters cevaplar veriyo.. ki şimdi evleneceğim falan demediğim halde, evlilik kelimesini duyması onu delirtmeye yetiyo.. annem destek çıkmazsa babamı da etkiler zaten... üzülüyorum, evlenmek de istiyorum ama bilmiyorum, bu işin sonu ne olacak