• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

seni terk etmiş yani kızgınlığım geçti saçmaladım kusura bakma demiyor terkettim diyor bu kadar yaşanmış şeye karşı bir markete gittin diyemi terkediyor seni julia canım biraz bahane etmiş gibi geliyor bana

o beni bırakmaz cnmmm saçmalıo işteeee bırakmış olsaydı hayatta mesaj atmazdı bana dayanamadı gene attııı bizim birbirimize ettiğimiiz yeminler var ... haaa şu da bir gerçek çok kırgınım onaaaa

o beni bırakmaz cnmmm saçmalıo işteeee bırakmış olsaydı hayatta mesaj atmazdı bana dayanamadı gene attııı bizim birbirimize ettiğimiiz yeminler var ... haaa şu da bir gerçek çok kırgınım onaaaa

için rahatlamıştır biraz hiç değilse meraktan kurtuldun bi sesi çıktı şükür iyi olur herşey inşallah..

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :18::18::18::18:

ben varım şekerim :3: nasılsın? Seninki mesaj atmış gözün aydın ama sen gezmeye gitmedinki markette gittin altı üsttü bunun ayrımını yapsın lütfen. Evli olsanız bakkala falan gidemeyecek misin o yokken?

Son düzenleme:
eh işte bende. Az önceki mesajımda da yazdım seninki aramış gözün aydın ama sen gezmeye gitmedin markette gittin. Evli olsanız o evde yokken bakkala bile gidemeyecek misin_?

eh işte bende. Az önceki mesajımda da yazdım seninki aramış gözün aydın ama sen gezmeye gitmedin markette gittin. Evli olsanız o evde yokken bakkala bile gidemeyecek misin_?

bilmiorumm cnm eğer barışırsak oturup konuscazzzz bunlarııı ama barışmadık kii dhaa :31::31:

kocaman adam ne uzatıyor bu kadar insanı geriyor. tartışsın bagırsın cagırsın daha iyi böyle sessiz kalmaktan benim fikrim tabiki

kocaman adam ne uzatıyor bu kadar insanı geriyor. tartışsın bagırsın cagırsın daha iyi böyle sessiz kalmaktan benim fikrim tabiki

4 günden sora msjını görünce hayret ettim zaten :30::30:

ama bı ynımda sevindii ne yalan sölim şimdii :54::54:

Back