Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%15lik kısıma bağlı canım![]()
hayır tatlım ne o sordu ne ben sordum siz biliyor musnuz?
ya bizde 2 akşam önce bişeyden bahsediyorduk (inan hatırlamıyorum neydi) dedi ki, bi tek bilmediğin facebook şifrem var, onu da söyleyebilirim illa istersen ama istemesen daha ii sanki dedineden dedim... daha önce yasadım gördüm, her yazdığından kavga cıkıyo falan dedi.. Bende tartışasım falan yok, yeter tartıştığımız, istemiyorum bilmek dedim.. Ama bilsem de olurdu yani, eski erkek arkadaşımınkine girip bakıyorum arada, o da az diil, gitmiş kızlara ayrılma tarihimizden 2-3 ay öncesini söylemiş, ayrıldık die
![]()
canım ben facen adını bile almıyorum çok yanlış anladım ve büyük kavgalarımız oldu benim fevriliğim yüzünden. Bilme daha iyi bir şey yapacak adam zaten yapar. sen her gün girip bakacaksın bir kız bişey beğenmiş olacak sonra al sana kavga ne gerek var. hatta kapattım bi ara face. Birde şey var bu durumdan bizde zararlı çıkarız benim muhabbetlerimi niye bilsin ya hiç gerek yok. Boğmamak ve boğulmamk lazım. Net benim özgürlüğüm
Limoncum %85 iyiyse %15 lik kısmı yontmaya bakıcaz artık napalım %100 olmaz çünkü. Marangozluğu yavaştan öğrenmek lazımİhdd cim ben sormadım daha çok yeniyiz biz o kdr kaynaşamadık. Bir de nedense güven veren bir tip olduğu için gerek duymuyorum ama ilerde şüphelenirsem isterim
![]()
ya ben hatayı başında yaptım gayet quul kız havlarında takıldım ama ben gayet normak bir hatunumbaşlarda arkadaş sevgili gibiydik ben de arkadaşlarıma karşı çok rahatımıdr sevgili oluncada öyle devam ettik ama içimdeki cadı hatun yeni yeni çıkıyor
biz eskiyiz ama ben üzerime çok gelinmesini sevmiyorum o bana yapmasın diye ben de rahat bırakıyorum. o isterse ne yapacaksın hilalcim sonuçta çocuk vermiş şifresini sana
vermedi kız, istiyorsan vereyim dedi... Bende istemem dedim :26:
Ama veripte benimkini isteseydi, ben vermem derdim![]()
canım sen vermem desen daha dikkat çekerdi o açıdan bulaşma ttalım. hatta ilişki ilerleyince kapatın :)
Bnm ki msj tmış kızlar
sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio![]()
Ağzın yok mu niye bunu söylemek için 3 gün bekledin yaz ! Marifetmiş gibi birde seni terk ettim diyo ya![]()