• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

o diilde bişi sorcam... erkek arkadaşlarınızın facebook şifresini biliyo musunuz ?

hayır tatlım ne o sordu ne ben sordum siz biliyor musnuz?

ya bizde 2 akşam önce bişeyden bahsediyorduk (inan hatırlamıyorum neydi) dedi ki, bi tek bilmediğin facebook şifrem var, onu da söyleyebilirim illa istersen ama istemesen daha ii sanki dedi :1: neden dedim... daha önce yasadım gördüm, her yazdığından kavga cıkıyo falan dedi.. Bende tartışasım falan yok, yeter tartıştığımız, istemiyorum bilmek dedim.. Ama bilsem de olurdu yani, eski erkek arkadaşımınkine girip bakıyorum arada, o da az diil, gitmiş kızlara ayrılma tarihimizden 2-3 ay öncesini söylemiş, ayrıldık die:41:

ya bizde 2 akşam önce bişeyden bahsediyorduk (inan hatırlamıyorum neydi) dedi ki, bi tek bilmediğin facebook şifrem var, onu da söyleyebilirim illa istersen ama istemesen daha ii sanki dedi :1: neden dedim... daha önce yasadım gördüm, her yazdığından kavga cıkıyo falan dedi.. Bende tartışasım falan yok, yeter tartıştığımız, istemiyorum bilmek dedim.. Ama bilsem de olurdu yani, eski erkek arkadaşımınkine girip bakıyorum arada, o da az diil, gitmiş kızlara ayrılma tarihimizden 2-3 ay öncesini söylemiş, ayrıldık die:41:

canım ben facen adını bile almıyorum çok yanlış anladım ve büyük kavgalarımız oldu benim fevriliğim yüzünden. Bilme daha iyi bir şey yapacak adam zaten yapar. sen her gün girip bakacaksın bir kız bişey beğenmiş olacak sonra al sana kavga ne gerek var. hatta kapattım bi ara face. Birde şey var bu durumdan bizde zararlı çıkarız benim muhabbetlerimi niye bilsin ya hiç gerek yok. Boğmamak ve boğulmamk lazım. Net benim özgürlüğüm

Limoncum %85 iyiyse %15 lik kısmı yontmaya bakıcaz artık napalım %100 olmaz çünkü. Marangozluğu yavaştan öğrenmek lazım:1: İhdd cim ben sormadım daha çok yeniyiz biz o kdr kaynaşamadık. Bir de nedense güven veren bir tip olduğu için gerek duymuyorum ama ilerde şüphelenirsem isterim:31:

canım ben facen adını bile almıyorum çok yanlış anladım ve büyük kavgalarımız oldu benim fevriliğim yüzünden. Bilme daha iyi bir şey yapacak adam zaten yapar. sen her gün girip bakacaksın bir kız bişey beğenmiş olacak sonra al sana kavga ne gerek var. hatta kapattım bi ara face. Birde şey var bu durumdan bizde zararlı çıkarız benim muhabbetlerimi niye bilsin ya hiç gerek yok. Boğmamak ve boğulmamk lazım. Net benim özgürlüğüm

ben şifremi vermezdim kii :1::1::1:
canım o benim ya, yine sordu bilmek istermisin die,ben istedim de o vermemezlik etmedi yanii :16: ama eski kız arkadaşına vermiş belli ki, denedim gördüm çok kavga çıkıyo demesinden :1:

Limoncum %85 iyiyse %15 lik kısmı yontmaya bakıcaz artık napalım %100 olmaz çünkü. Marangozluğu yavaştan öğrenmek lazım:1: İhdd cim ben sormadım daha çok yeniyiz biz o kdr kaynaşamadık. Bir de nedense güven veren bir tip olduğu için gerek duymuyorum ama ilerde şüphelenirsem isterim:31:

bizde çok eski diiliz ama evet bende istemedim azıcık yeni olduğumuzdan :1: ama o öyle soruncada yok istemiyorum dedim, ama bilmek itermisin diyene kadar su su deseydi, kesin bakardım :1:

ya ben hatayı başında yaptım gayet quul kız havlarında takıldım ama ben gayet normak bir hatunum :D başlarda arkadaş sevgili gibiydik ben de arkadaşlarıma karşı çok rahatımıdr sevgili oluncada öyle devam ettik ama içimdeki cadı hatun yeni yeni çıkıyor

biz eskiyiz ama ben üzerime çok gelinmesini sevmiyorum o bana yapmasın diye ben de rahat bırakıyorum. o isterse ne yapacaksın hilalcim sonuçta çocuk vermiş şifresini sana

ya ben hatayı başında yaptım gayet quul kız havlarında takıldım ama ben gayet normak bir hatunum :D başlarda arkadaş sevgili gibiydik ben de arkadaşlarıma karşı çok rahatımıdr sevgili oluncada öyle devam ettik ama içimdeki cadı hatun yeni yeni çıkıyor

bende baslarda çok anlayışlı idim, yeni olduğumuzdan korkutmak istemedim, zaten o zmn daha çok görüşüyorduk... şimdi hem artık zaman geçti hemde ise baslayınca cadılığıma cadılık kataraktan gün yüzüne çıktım... ama orda dur dedi ! Ben sen eski hilalken daha mutluydum dedi, daha ne denir ki, hemen döndüm anlayışlı hilal halime ( gecen akşam, işten geç geldiği gün tutamadım kendimi o ayrı)

biz eskiyiz ama ben üzerime çok gelinmesini sevmiyorum o bana yapmasın diye ben de rahat bırakıyorum. o isterse ne yapacaksın hilalcim sonuçta çocuk vermiş şifresini sana

vermedi kız, istiyorsan vereyim dedi... Bende istemem dedim :26:

Ama veripte benimkini isteseydi, ben vermem derdim :1:

vermedi kız, istiyorsan vereyim dedi... Bende istemem dedim :26:

Ama veripte benimkini isteseydi, ben vermem derdim :1:

canım sen vermem desen daha dikkat çekerdi o açıdan bulaşma ttalım. hatta ilişki ilerleyince kapatın :)

canım sen vermem desen daha dikkat çekerdi o açıdan bulaşma ttalım. hatta ilişki ilerleyince kapatın :)

ilk başlarda benimki kapalıydı, açsan falan dedi, açtım.. sonra ben açık kalmasını istiyorum,kapatmasan olmaz mı dedi... sonra yine bikere kapattım, açsana dedi.. o istiyo die acık benimki :1:

Limoncum haklısın çok sıkmamak lazım, bende çok sıkılmaya gelemem, çok ta sıkmam. Zaten karşımdaki kişi güven veriyorsa çok araştırmam. Ama vermiyorsa zaten öyle biriyle birlikte olmam. Ben hep bugüne kadar düzgün karakterli insanları soktum hayatıma. Mesela üniversitedeyken kızların ayılıp bayıldığı bir erkek vardı. Bu arkadaşı aracılığıyla bana haber yolladı, benden hoşlanıyormuş. Ben baktım uzaktan izledim, arkadaşlarına göz attım hal ve hareketlerine, sonra karakteri oturmamış biri gibi geldi, kabul etmedim. Yani tipten daha çok hep karaktere önem verdim. Bir de bu konularda 6. hissim kuvvetli. Yine belli olmaz tabi erkeklere hiç bir zaman %100 güvenmem...

Bir de şu çok önemli bence. Arkadaşlarıma da hep kızarım bu konuda. Mesela çoğu kız arkadaşım şunu söylüyor '' ya benim erkek arkadaşım çok çapkınmış, çok kızın canını yakmış, bana aşık olunca bıraktı''. Bence çok yanlış. Bana göre senden önce çok kızın canını yaktıysa karakteri bozuktur o erkeğin. Yanlışı doğruyu ayırt edemiyordur. Şahsen ben benim için değişecek bir erkektense, baştan kendisi yanlışı doğruyu bilen, düzgün karakterli bir erkeği tercih ederim.

Bnm ki msj tmış kızlar :30::30:

sırf markete gittimm diyeymiş o yokken gezmemi istemiormus o yüzden terk ettim seni dio :31::31:

Back