20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yap bosver bende onun ıstedıgı magzalara başvurdum iş için yanımda geldi bide istemediklerinede kesinlikle hayır dediklerine falanda eve gelınce başvurdum :)

bide onlardan bitanesi olusa eyvah eyvah gümbürtüyü düşünemiorum bile :60:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz. Benim çıkmam gerek gidip az sevgilimle konuşayım msnde. Malum uzaklık:14: Gece gelirim. Size iyi sohbetler:21:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz. Benim çıkmam gerek gidip az sevgilimle konuşayım msnde. Malum uzaklık:14: Gece gelirim. Size iyi sohbetler:21:

bugun haftasonu gece devam ederiz beklioruz seni cnmm :16::16:

bide onlardan bitanesi olusa eyvah eyvah gümbürtüyü düşünemiorum bile :60:

ay sorma dua edıyorum olmasın dıyeee yarın iş gorusmesıne gdecem allahtan onun ıstedıkleri arasından bi yer aradı :D
beetlee grsz canm bız buralardayız benımsedım ben artık bu topiği çıkmak istemiyorum :)

Çağırdın da gelmedik mi :27:
Gece yarılarına kadar sohbet etmedik mi :27:
Artık beni sevmiyor musun
İlişkimiz nereye gidiyor juli bebeğim :ssz: :27::27:

sevmem mii kızzzz aşkolsunn :16::16:

ben hangi topikte isem oraya geleceksinnnn anlaştık mııı :30:

aynen cnmmmm ama işteee :ssz::ssz:

ama işte ben devamını getıriim olmuyooooor o bi kere şunu yapmıcaksın dedi ve biz onu yapmadıysak ki yapmadık bitti yani bundan sonra ona danışcaz o nerde o nöyle hakszmıyım kuzum

kıyamam bizde uzun süre ayrı kalmıştık ama şimdi çok yakınız çok şükür, şimdi ben de onunla kahve içmeye gidiyorum gece görüşürüz.

merhaba kızlar bende 26 yaşındayım sevgilim vardı 2 yıllık 1 ay önce ayrıldık artık tamamen bekarım aranızdayım bende

ay sorma dua edıyorum olmasın dıyeee yarın iş gorusmesıne gdecem allahtan onun ıstedıkleri arasından bi yer aradı :D
beetlee grsz canm bız buralardayız benımsedım ben artık bu topiği çıkmak istemiyorum :)

çıkma çıkma hep gel cnmm :16::16:

ay düşünemiorum olursa eğer yaaaaaaaaa :27::27:

ama işte ben devamını getıriim olmuyooooor o bi kere şunu yapmıcaksın dedi ve biz onu yapmadıysak ki yapmadık bitti yani bundan sonra ona danışcaz o nerde o nöyle hakszmıyım kuzum

haklısın kuzum hemde çok haklısınn :16::16:
[/B]
merhaba kızlar bende 26 yaşındayım sevgilim vardı 2 yıllık 1 ay önce ayrıldık artık tamamen bekarım aranızdayım bende
aramıza hoşgeldin cnmmmm aaaa neden ayrıldınız cnmm :31::31:
Burda olduğum sürece :27:
Geyik olsun da dertli topiclere takılınca içim şişiyor :ssz:
dert yok geyik varrrrrr :52::52:
bencede erkek dediğin ağır olmalı da, ipler çok fazla elinde olmasa ii olur :1:

öyle amaaaa bnm ipler ntonyomdaaa malesefff :14::16:

daha mutlu olacağın, daha iyi biri çıkar inş karsısına tez zamanda... Sevmek sevilmek birlikte olmak güzelde, hayırlı kişiyle güzel..

Back