- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzecek derken aldatma gibi yok be cnmmm pazar günü kör kütük hast idi giderken titrioduu pazartesi de öğlen dönmüş burayaaa baskasından öğrendimmm
İyiyim tatlım sen nasılsın?
julia bi kere telefonda konuştuk demiştin nasıl davrandı sana soğukmuydu
Yok canım aldatmak değil illa ki
Ne bileyim sana ters gelen bi hareket yapmıştır belki kafasına sonradan dank etmiştir vs..
E belki o zaman hasta olabilir hala :44:
İş yerine gittin mi
burda değildi cnm dün gelmişşşş dışarda çalışıo suan cnm sabit bir yerde değil iş yerinde 10 gün diğer arkadası duracak
gitmem zaten iş yerine birsürü adam var kızar şimdi oraya gittim die deee![]()
ehhh işte anzercimm
normal gibiydiii cnm teli açamasını beklemiodummm bi baktım açtı soraaa naptın dedim konustk biraz sora daa hadi kapatalım şimdi sora ayrıntılı konusuruz dedi kapdı![]()
hasta olduğu için böyle davranıyo olabilir mi acaba naz yapıyodur belki kendince
eee son bi iyi ihtimal var sana büyük bi sevgililer günü sürprizi planlıyor olabilir![]()
acaba hastamı aklım karıştı şimdi yanına gidemiyomusun ne bilim iş yerine yada ortak arkadaşınız yokmu bi sordur istersen belki seni görünce değişir yada ne yapmak istediğini anlarsın kızdıysa bğırsın çağırsın kızgınlığını atsın bu küsüyomuş gibi yapıp kendini çekenlere sinir oluyorum bi sorun varsa konuşulur ya bu ne karşısında ki ne halde hiçmi düşünmez bu erkekler duygu yoksunu bi kez daha anladıkk
hast olması telefonlarımı mesgule almaaasını mı gerektirio cnmm :26::26:
Julia senin yerinde olsam resti çekerdim şimdiye kadar..
Ben haksızlığa gelemem..
hmm onu bilmiyodum canım pardon
sabredip yüzyüze gelince sorcan o zaman sebebini mantıklı bi açıklaması olur umarım
yada mesaj at
görmedim ki rest de çekeyim cnmmmm![]()
var cnm ortak arkadaslarımız görmüşşşş bnmkini oturmuş konusmusşrrrr yhasta demediiii yaniii pazr günü hastaymış dediii bişi olsa derdi banaa![]()
çekilmio zaten hasta oluorummEninde sonunda dönecektir sana ters bir durum yoksa..
Beni meşgule atsa benim sevgilim bende canım istediğinde açardım..
İşin çok zor valla çekilir mi böylesi iyi düşün..
bu durumda beklemek çok zor şuan ona neler söylemek istiyosun neler yazmak istiyosun tahmin edebiliyorum sayfalarca msj yazabilirsin ama cvp gelmeyeceğinide biliyosun karşında bi duvar varmış gibi geliyor sana beklemek çok kötü keşke çare olabilsek canım dualarımız seninle inşallah en hayırlısı olur düzelirsiniz kendini oyalamaya çalış sabret diyeceğim ama dediğime kendim bile inanmıyorum
doğrusunu sen bilirsin canım ama bi mesaj bırak en azından bu konuda kırgın olduğunu ve açıklama beklediğini bilsin.
sen huzursuzsan oda huzursuz olsun
ay bide altından süpriz falan çıkarmış günahını almıyoruz inşallah![]()
valla 14 subatta önüne geleneeee biz evlencez kaçırcam onu diyip duruodu 2 gündür nufus cüzdanım yok çantamdaaaa bende umursayıp aramadım birazdan bakıncam umarım böle bir delilik ypmamıştır çünkü ben bbamın rızası olmadan gizli nikah kıymama sanırım![]()
doğrusunu sen bilirsin canım ama bi mesaj bırak en azından bu konuda kırgın olduğunu ve açıklama beklediğini bilsin.
sen huzursuzsan oda huzursuz olsun
ay bide altından süpriz falan çıkarmış günahını almıyoruz inşallah![]()