• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

oyyyyyyyyyyyyyyşş teşekkür edeirim bebeğim hevesim kursağımda kalmazsa tabi başlıcam .s ( erkk arkadaşım araştrcam dedi yok gitmiyosun demezse başlıcam
ayy süper, çok sevindim... tebrik ederimmm :54:

oyyyyyyyyyyyyyyşş teşekkür edeirim bebeğim hevesim kursağımda kalmazsa tabi başlıcam .s ( erkk arkadaşım araştrcam dedi yok gitmiyosun demezse başlıcam

iş görüşmesine gitmeden araştırsaymış yaa :1: demez insallah bişey de çalışırsın.. çalışmak güzel...

iş görüşmesine gitmeden araştırsaymış yaa :1: demez insallah bişey de çalışırsın.. çalışmak güzel...

:) ölede babam gbi oda son dk insanı :) valla çalışmk gbisi yok kndi paranı kaznmak onu yemek çok güzel :))

:) ölede babam gbi oda son dk insanı :) valla çalışmk gbisi yok kndi paranı kaznmak onu yemek çok güzel :))

ana-baba-sevgili parası yedim de kendi paramı mezun olduktan sonra hiç yiyemedim.. öğrenciylen part-time çalışırdım, iyi de para gelirdi ama o da hep eksiği gediği kapatırdı, onu da yiyemedimm :1:

ana-baba-sevgili parası yedim de kendi paramı mezun olduktan sonra hiç yiyemedim.. öğrenciylen part-time çalışırdım, iyi de para gelirdi ama o da hep eksiği gediği kapatırdı, onu da yiyemedimm :1:

ay kıyamam yaa :D ben çok çalıştm sabah 5 6 larda eve gelır 9da gerı gıderdım paramı vermedıler en çok bu zoruma gttı 6 aylık para ondn snra tövbe etmiştım artık yaş gelince evlenmeye mecbur çalışcam ve sanırım onuda yiyemicegm dediğin gbi eksik çok ama gerçekten annemin günde en az 3 kez kurduğu cümleler yüzünden ...;
(çalış evlencem diyosun hiç bişey yok ortada
sana pike takımı yaptırıyorum kıymetimi bil 300 tl kardeşininkiyle seninki 600 oluyo işe girince ödersen çok sevinirim
ütü gördüm bi tane çok güzel banamı alcan anne e tabiki ben alırım kızım sen ödersin bizimkide eskidi bi tanede eve alalım ikisi çıkar aradan ya
daha çok işimiz var çalışda artık azar azar öde hepsini ay valla yetişemiyorum )
... çalışmak zorundayım :D ben napiim calışmayıp :52:

Son düzenleme:
valla benim annemde bana hep söylüyo.. söylüyo da yaabileceğim bişey yok.. gecen sene kpss ye evde kendim hazırlandım, dershaneye gidicem desem gönderirlerdi illaki ama annem o kadar çok para mauhabbeti yapıyordu ki diyemedim.. 85 aldım ve atanmam imkansız bizim bölümde.. eğer o dershane parasını verdirseydim annem sürekli kafama kakmasaydı yani, şimdi çalışıyo olabilirdim..

valla 2014 kpssden sonra beklemez benimki, zaten çalışmamı istemiyo atanayım falan die beklemez, aileler tanısır sınavdan hemen sonra diyo.. annem çok kızacak kesin ama o dönem o sıkıntıları çekip evleneceğim, anneme kalırsam yıllarca evleneyim istemez... daha benim çeyizimde bi tane su bardağı bile yok.. hiçbişey yok...

valla benim annemde bana hep söylüyo.. söylüyo da yaabileceğim bişey yok.. gecen sene kpss ye evde kendim hazırlandım, dershaneye gidicem desem gönderirlerdi illaki ama annem o kadar çok para mauhabbeti yapıyordu ki diyemedim.. 85 aldım ve atanmam imkansız bizim bölümde.. eğer o dershane parasını verdirseydim annem sürekli kafama kakmasaydı yani, şimdi çalışıyo olabilirdim..

valla 2014 kpssden sonra beklemez benimki, zaten çalışmamı istemiyo atanayım falan die beklemez, aileler tanısır sınavdan hemen sonra diyo.. annem çok kızacak kesin ama o dönem o sıkıntıları çekip evleneceğim, anneme kalırsam yıllarca evleneyim istemez... daha benim çeyizimde bi tane su bardağı bile yok.. hiçbişey yok...
:)) bu anneler hepmi aynı ya yok allahtan annem biz doğmadan başlamış öyle çeyiz falan buna rağmen sende yap diyo ablama çeyiz serdik evlenince babam bumlar ne bunları nr zaman aldım ben dedi :) amaaaan hayırlısı hakkımızda kader kısmet ne zaman evleniriz kim bilir eblkide bu yazın sonu size ben nişanlandım derim :) ay inşallah ama sevdiğimle tabı

merhabaaa kızlar :3::3:

glsmnsana iyi hber vermeyi çok isterdim cnmmm :14::14:

sabah 5 dak konustuk ondan sora bir kç mesaj attım geri dönmedi 1 kerede aradım mesgule aldı bende bir daha ne ardım ne msj attım zorlaaaa olmaz çünküüüüü :14::14:

Back