kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr
julia canım iyi haber ver bana barıştınız demi
bugün görüştüler mi? dün okuyunca çok sinir oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar ben geldiiimm JULİA GSZ İHDD BEETLEE SANAT yeni sayamadoğım üyeler nasılsınız kızlaaaaaaaaarr
kuzum çarşamba işe başlıyorum :) yiğenime oyuncak konusunda sponsor oldum :)
bugün görüştüler mi? dün okuyunca çok sinir oldum
sorma ya bende bugün söyledim ama ayıp yani dedim aldılar işe çarşamba balıyorum Allah nasıp ederse inşallah hayırlı olur benim için ...
inş canım ne üzerine işin
ayy süper, çok sevindim... tebrik ederimmm![]()
oyyyyyyyyyyyyyyşş teşekkür edeirim bebeğim hevesim kursağımda kalmazsa tabi başlıcam .s ( erkk arkadaşım araştrcam dedi yok gitmiyosun demezse başlıcam
iş görüşmesine gitmeden araştırsaymış yaademez insallah bişey de çalışırsın.. çalışmak güzel...
:) ölede babam gbi oda son dk insanı :) valla çalışmk gbisi yok kndi paranı kaznmak onu yemek çok güzel :))
ana-baba-sevgili parası yedim de kendi paramı mezun olduktan sonra hiç yiyemedim.. öğrenciylen part-time çalışırdım, iyi de para gelirdi ama o da hep eksiği gediği kapatırdı, onu da yiyemedimm![]()
:)) bu anneler hepmi aynı ya yok allahtan annem biz doğmadan başlamış öyle çeyiz falan buna rağmen sende yap diyo ablama çeyiz serdik evlenince babam bumlar ne bunları nr zaman aldım ben dedi :) amaaaan hayırlısı hakkımızda kader kısmet ne zaman evleniriz kim bilir eblkide bu yazın sonu size ben nişanlandım derim :) ay inşallah ama sevdiğimle tabıvalla benim annemde bana hep söylüyo.. söylüyo da yaabileceğim bişey yok.. gecen sene kpss ye evde kendim hazırlandım, dershaneye gidicem desem gönderirlerdi illaki ama annem o kadar çok para mauhabbeti yapıyordu ki diyemedim.. 85 aldım ve atanmam imkansız bizim bölümde.. eğer o dershane parasını verdirseydim annem sürekli kafama kakmasaydı yani, şimdi çalışıyo olabilirdim..
valla 2014 kpssden sonra beklemez benimki, zaten çalışmamı istemiyo atanayım falan die beklemez, aileler tanısır sınavdan hemen sonra diyo.. annem çok kızacak kesin ama o dönem o sıkıntıları çekip evleneceğim, anneme kalırsam yıllarca evleneyim istemez... daha benim çeyizimde bi tane su bardağı bile yok.. hiçbişey yok...
iyiyim canım sen nasılsın karadayı başladıııı onu izliyorum :))
hoşgeldin cnm nasılsınnn![]()