Pekala JuliCğimSende muhasebedesin demek. Kader arkadaşım
Hoşgeldiin fallen
Kızaaammmmm sen bnm torpilimizin diorummbundan sora burdasin noktaa
Sorma Cnm hesap kitap bnm isimm
Ben hep yanlış hesap yapıyorum matematik sıfır, muhasebe benm neyimeeeSorma Cnm hesap kitap bnm isimm
Hoş bulduk boncuğum naber bir anda kendimi bu topikte buldum kanmı çekti ne
Ben hep yanlış hesap yapıyorum matematik sıfır, muhasebe benm neyimeeebi kere kafadan hesap hiç yapamam ama muhasebeciyim Neyseki işimle ilgili sıkıntım yok
İyi diyelim iyi olsun be fallen. Valla bende görünce hemen yazdım, bi günaydın bırakıp kaçıyordm, artık geldim
gunaydın sekerım nabergünaydınnnnnnnnnn canlarrrrrgeçmiişi bi okim geliyorum
fallen eskı topıcten nıe ayrıldın kız sınır bozucudan[sıze=3]anlatın bakalım nasıl gidiyor hayattt[/sıze]
gunaydın sekerım naber
fallen eskı topıcten nıe ayrıldın kız sınır bozucudan
kapandı mı kı ????????????????????????????????kızzzz sinir bozucumu kaldı ilahi zelemele
bende ıyıyım canım... mıdem agrıyo amadun ıctgm ılac bogazıma yapıstı sankı
hep kokarcanın yuzundenbüyük bi ihtimal boğazların şişmiş cnm en kısa zamanda iyileşirsin inş
hep kokarcanın yuzunden
dun benı arkadasının yanına goturcek olan abının yanına ugramadım ısyerınde yanlıs olur sabah otobuste gorurum dedım ama bgn erken bınmıs galıba goremedım aksam mecbur ıs yerıne gtmem lazımcnm snn bi iş durumu vardı nedir son durum
dun benı arkadasının yanına goturcek olan abının yanına ugramadım ısyerınde yanlıs olur sabah otobuste gorurum dedım ama bgn erken bınmıs galıba goremedım aksam mecbur ıs yerıne gtmem lazım
Hoş bulduk boncuğum naber bir anda kendimi bu topikte buldum kanmı çekti ne
Gitme dur ne olur
Tamam bebem gitmem hiç bir yerlere
Evdeki hesap çarşıya uymaz
Ben hep yanlış hesap yapıyorum matematik sıfır, muhasebe benm neyimeeebi kere kafadan hesap hiç yapamam ama muhasebeciyim Neyseki işimle ilgili sıkıntım yok
Heheh ben kafadan yapıyorum Cnm halbuki sozelciyim matrahları falan o kadar alıştım ki kafadan yapıyorum KDV çıkarıyorum ekliyorum kafa yorumda hepsi oluyor Cnm
İyi diyelim iyi olsun be fallen. Valla bende görünce hemen yazdım, bi günaydın bırakıp kaçıyordm, artık geldim
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrgeçmiişi bi okim geliyorum
Bocügümmm napiosun Cnm bitmedi mı gecmis
Altta bır hayalet var şerisin mı geldı aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?