20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Sorma Cnm hesap kitap bnm isimm
Ben hep yanlış hesap yapıyorum matematik sıfır, muhasebe benm neyimeee bi kere kafadan hesap hiç yapamam ama muhasebeciyim Neyseki işimle ilgili sıkıntım yok
Hoş bulduk boncuğum naber bir anda kendimi bu topikte buldum kanmı çekti ne

İyi diyelim iyi olsun be fallen. Valla bende görünce hemen yazdım, bi günaydın bırakıp kaçıyordm, artık geldim

anlatın bakalım nasıl gidiyor hayattt

gunaydın sekerım naber

iyiyim tatlım sen nasılsın yaw arkaş nolmuş hemen bi kaç saatte limoncum hilalcimm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz julıacığımm nasılsun yeni muhasebeciler gelmiş aramızaa üüü neler olmuş neler... bakın kızlar hilalcim ben dedim ya snnle aynı durumdayım çektim kendimi geri aynen bide okuduğum eşim aşkım olsun kitabı hem kafamı dağıttı hemde aklımı kullanmayı öğretti çok güzel kesinlikle tavsiye edrim sonucu söylim bu davranışlar 2 3 gün sürdürdüm ya şimdi 2 gündür üüü bi iyi bi iyi yüzümde güller açıyor ama yine fazla taviz vermiyorum mesajlara bak şimd kahvaltı yapıcam sen olsan seni yerdim orjınal balım benim :) yerim seni yer bugün daha bi çok özledim seni sanki allah allah iyi gelişmeler bunlar

bende ıyıyım canım... mıdem agrıyo amadun ıctgm ılac bogazıma yapıstı sankı

cnm snn bi iş durumu vardı nedir son durum
dun benı arkadasının yanına goturcek olan abının yanına ugramadım ısyerınde yanlıs olur sabah otobuste gorurum dedım ama bgn erken bınmıs galıba goremedım aksam mecbur ıs yerıne gtmem lazım

Hoş bulduk boncuğum naber bir anda kendimi bu topikte buldum kanmı çekti ne

Kan değil ben cekmisimdir yavru kuzumm

Tamam bebem gitmem hiç bir yerlere

Evdeki hesap çarşıya uymaz
Gitme dur ne olur kız valla bazen uymuo ana kendi ısımız biraz daha fazla dikkat ediyorum

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrr geçmiişi bi okim geliyorum

Son düzenleme:
Bocügümmm napiosun Cnm bitmedi mı gecmis
Altta bır hayalet var şerisin mı geldı aceppp

Bocügümmm napiosun Cnm bitmedi mı gecmis
Altta bır hayalet var şerisin mı geldı aceppp

canımcım ben bitirdim yorup yaptım ama görmedin sanırım ben hatırlatım burdan yorumumu tekrardan

iyiyim tatlım sen nasılsın yaw arkaş nolmuş hemen bi kaç saatte limoncum hilalcimm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz julıacığımm nasılsun yeni muhasebeciler gelmiş aramızaa üüü neler olmuş neler... bakın kızlar hilalcim ben dedim ya snnle aynı durumdayım çektim kendimi geri aynen bide okuduğum eşim aşkım olsun kitabı hem kafamı dağıttı hemde aklımı kullanmayı öğretti çok güzel kesinlikle tavsiye edrim sonucu söylim bu davranışlar 2 3 gün sürdürdüm ya şimdi 2 gündür üüü bi iyi bi iyi yüzümde güller açıyor ama yine fazla taviz vermiyorum mesajlara bak şimd kahvaltı yapıcam sen olsan seni yerdim orjınal balım benim :) yerim seni yer bugün daha bi çok özledim seni sanki allah allah iyi gelişmeler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…