20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

İdrar enfeksiyonu çok kötü oluyor canım ya bende 23 haftalıkken oldu ama seninki kadar ilerlemedi yanma hissi olunca hemen doktoruna söyledim ilaç verdi geçmişti,rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah sağlıkla sihhatle zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah

Maşallah Allah bagislasin. Normal dogummu yaptin

Ben yararlı olan hic bir şeyi yiyemiyorum kızlar. Ne sut ne et ne balık sevmiyorum hic birini
Aynen et tavuk balık yemem ama hamileyken ilk dört aydan sonra hafta bir zorla balık yedim bebeğim için

Tövbe ya rabbim ya sağlık bu ya ama bu kadar vurdum duymaz olunmaz ki üstelik hamilelikte hiç olunmamali onların ihmali yüzünden senin başına çok daha kötü şeyler gelebilir di!! Allah muhafaza sen yinede çok dikkat et kendine bol bol dinlen

Çok geçmiş olsun canım benim inşaallah bu günleride atlatirsin inşaallah

İnşallah canm ileri enfeksiyonda erken doğum sebebiymiş ondan korkuyorum. Geçse bi an önce

Çok geçmiş olsun canım benim inşaallah bu günleride atlatirsin inşaallah
İnşallah inşallah benim haberim yoktu teyzem yeni söyledi uyumuş kalmışız meğer gece serumum bitmiş artık içindeki ilaçta bitince damara doğru hava gelmeye başlamış ramak kala teyzem farketmişte hemşireye haber vermiş nedir bu başıma gelenler

Aynen canm. Allahtan ki farkedildi yine. Devamlı yatıyorum şimdilik

Of kıyamam dikkat edin serum bitmesine yakın uyumamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…