- 26 Şubat 2017
- 216
- 175
Sancısı olduğu için yatirdilarÇilek reçeli neden yatırdılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sancısı olduğu için yatirdilarÇilek reçeli neden yatırdılar
Yatıyorum hala canm ilaçlr ağrı kesiciler falan rahtlatıyo etki geçene kadar bi nebze de olsa alıyo ağrımı
Onun bebiş yaramazlık yapmış içeride. 9 ay çok uzun gelmiş. Anne daha ne kadar duracam demiş ve yaramazlık yapınca plasenta aşağıya inmiş. Ondan dolayı erken doğum riski var Allah korusun.Çilek reçeli neden yatırdılar
Amin inşallah canım. Senin var mi bebek
Apandisit yok çok şükür idrar yollarında enfeksiyon var ilerlediği içinde böbreklere vurmuş. Sanırım bebek baskı yaptığı içinde sağ böbrekte tam boşaltım olmuyo dedi dr bugünde burdayım soluma ytmamon faydası olcanı söylediİnşaallah daha iyi olursun canim rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah...apandistten miymis ağrıların yoksa böbrekte mi sorun var
Parol veriyolar canm. Yatış sebebim ileri derece enfeksiyon ağrılarım da o yüzden ama bugün biraz daha iyiyim çok şükürReçelim günaydın. Neden bu kadar uzun sürdü ağır bir iş mi yaptın veya ani bi hareket. Sebep söyledi mi doktorun. Birde merak ettim ağrı kesici hamilelikte zararlı diye biliyorum. ?
Plasenta ne durumda acaba yarın çıkmadan bi muayene olayım diyorumOnun bebiş yaramazlık yapmış içeride. 9 ay çok uzun gelmiş. Anne daha ne kadar duracam demiş ve yaramazlık yapınca plasenta aşağıya inmiş. Ondan dolayı erken doğum riski var Allah korusun.
Maşallah Allah bagislasin. Normal dogummu yaptinEvet canm çok şükür 22 günlük :)
Ben yararlı olan hic bir şeyi yiyemiyorum kızlar. Ne sut ne et ne balık sevmiyorum hic biriniDikkat edin kızlar ağır iş yapmayın :) eşinizle akşamüstleri yürüyüş yapın dondurma yiyerek, hem dondurma bebeğe kilo aldırıyormuş. Her gün pekmez yiyin ben hergün pekmezli yumurta ceviz ve süt kesinlikle bunları yerdim hergün meyve de yerdim
. hem eşinizle birlikte zaman geçirmiş olursunuz
Günaydın canımGünaydın sevgi dolu minnoş, pıtırcık, birbirinden güzel anneler
Neden daha önce onlemini alipta tedaviye baslamamislar anlamadım !!Bilin bakalım noldu. Morallerim alt üst. Allahtan doktorum çok iyi çok ilgili. Az önce durumumu sormaya geldi. Biraz daha iyi ama sağ tarafımda hala ağrı olduğunu söyledim. Normal dedi bikaç günlük daha antibiyotik kullanımım olduğunu istersem taburcu olabileceğimi söyledi. Eşimin Özellikle hastane bakımının benim için daha iyi olduğunu düşünmesinden (tek başımayım şu sıralar kv memlekete gitti eğer taburcu olursam evde yaşlı babannemiz var ona bakıcam) dolayı bi gün daha kalmak istediğimi söyledim. Test sonuçlarımın iyiye gittiğini söyledi.
Evet esas bomba şudur ki çarşamba günü kanama sebebiyle geldiğimde de idrar testi vermiştim fazlaca yanmam olduğnu ve idrara sık çıktığımı söylemiştim. O gün verdiğim idrarda idrardan çok iltihap varmış meğer ama bunu bize kimse söylemedi ona göre bir tedavide vermedi hatta ve hatta sonuçların iyi olduğnu sölediler ben şok oldum bugün duyunca. Eğer o gün müdahale edilseydi ben şuan belkide ağrıdan bu kadar kıvranmicaktım. Neyse dedim artık aklıma geldikçe deli olsamda saolsun doktorum baya bi ilgilendi ilk güne göre daha iyiyim. Minnoşta baya hareketli keyfi yerinde. Bebişin baskısından dolayı sağ böbreğim boşaltımını tam yapamayabilirmiş o yüzden soluma yatarak ve bol bol su içerek iyileşmeye çalışıyorum.
Aynen bi kontrol ettir. Boş bırakma.Plasenta ne durumda acaba yarın çıkmadan bi muayene olayım diyorum
Evet normal doğum olduMaşallah Allah bagislasin. Normal dogummu yaptin
Ben yararlı olan hic bir şeyi yiyemiyorum kızlar. Ne sut ne et ne balık sevmiyorum hic birini
YaA doğum hikâyen nasil rahat geçti mi.Evet normal doğum oldu
:)
Bebeğin için yemelisin protein onun için çok önemli
Doktor farketmese işte daha ne halde olurdum Allah bilir çok şükür ki iyiyim şuanNeden daha önce onlemini alipta tedaviye baslamamislar anlamadım !!
Kaç gündür yatiriyorlar seni. Madem enfeksiyondan ya peki niye basta ona gore tadavi etmiyorsunuzzz.
Enfeksiyon Bende de var ama antibiyotik kullandirmadilar hic. Gece uyumadan önce suya koyulup içilen ilaçlardan kullandım her ay sanırım seninki çok fazla canım ya.
Neyse iyisiniz ya boşver.
Yatıyorum nasılsa sabah erkenden gider alırım sıramıAynen bi kontrol ettir. Boş bırakma.
Günaydın sevgi dolu minnoş, pıtırcık, birbirinden güzel anneler