20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Her gun de mümkün olduğunca yürüyüşe çıkarım ama tinlamiyo sıpa demekki :)

Selamlar kizlar. 21 aylik evliyim 13 hafta 4 gunluk hamileyim adim merve 21 yasindayim
Merhabaaa. Bizimde iki yılımız yeni doldu. Bebiş gelmek üzere ama bir nazlı bir nazlı hoş geldin aramıza. Allah sana bağışlasın inşallah. Cinsiyet öğrendin mi

Merhabaaa. Bizimde iki yılımız yeni doldu. Bebiş gelmek üzere ama bir nazlı bir nazlı hoş geldin aramıza. Allah sana bağışlasın inşallah. Cinsiyet öğrendin mi
Hosbuldumm :) hayir maalesef gecen hafta ikili test yaptirdik ultrasonda arkasini dondu benim sipa gostermedi ama olsun sonuclarimiz temiz ya buna sukur haftaya cinsiyet icin yine gidicem bakalim.. sen kac ayliksin

Hosbuldumm :) hayir maalesef gecen hafta ikili test yaptirdik ultrasonda arkasini dondu benim sipa gostermedi ama olsun sonuclarimiz temiz ya buna sukur haftaya cinsiyet icin yine gidicem bakalim.. sen kac ayliksin
İnşallah uzun sürmez ben beş aylıkken öğrenebildim anca. Göstermedi 8 ayın bitmesine bi kaç gün kaldı. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin herkese.

Amin canim sende saglicakla kucagina alirsin insallah kiz mi
Amiiinnn. Aynen kız. Öne erkeğe benziyo dedi doktorum. Bizde hemen erkek diye maviş şeyler aldık. Sonra kız deyince değiştirdik geri şimdi herşey pembe beyaz cıvıl cıvıl. İnşallah sağlıklı bir kız bebiş gelir hayırlısıyla.

Amin benim Esim de kiz istiyo ama hayirlisi bakalim :))

Amin benim Esim de kiz istiyo ama hayirlisi bakalim :))
Allah gönlünüzdekinin hayırlısını versin. Benimde eşim hep kız istedi. Bende dedim ki Allah'ım oğlanın başımın üstünde yeri var ama eşimi sevindir hayırlı sağlıklı kız evlat ver bize , diye dua ettim hep. Onun gönlü sevinsin diye çok dua ettim.

Ben de benim icin fark etmez ilk cocugum diyorum ama esimden yana icten ice kiz istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…