- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Her gun de mümkün olduğunca yürüyüşe çıkarım ama tinlamiyo sıpa demekki :)Kuzum yarın ilk işin yürümek olsun. Yanına birini al evin etrafında da olsa bir tur at. Ama tempolu yürüyüş yap. Mıy mıy yürüme. İki gün önce eşimle diş hastanesine gittik. Yürüyerek gittik. Bana yürüyüş olsun diye. O günden beri ağrılarım normal doğum ağrılarına döndü. Her an gelecekmiş gibi oluyo. Uzun süre evde durduysan bu çok iyi olur. Hani adet günün gelirde adet olamazsın bir türlü, iş yapıp , yürüyünce sökülür ya. Aynı onun gibi oluyor. Tavsiye ederim. :) :*
Mmmm. Yerini seviyosa demekkiHer gun de mümkün olduğunca yürüyüşe çıkarım ama tinlamiyo sıpa demekki :)
Sevsi sevdi dışardaki soğuğu görünce sıcacık yerinden çıkası gelmiyoMmmm. Yerini seviyosa demekki
Ahahahahha aklıma gelmemişti bu bak.Sevsi sevdi dışardaki soğuğu görünce sıcacık yerinden çıkası gelmiyo
Merhabaaa. Bizimde iki yılımız yeni doldu. Bebiş gelmek üzere ama bir nazlı bir nazlıSelamlar kizlar.21 aylik evliyim 13 hafta 4 gunluk hamileyim adim merve 21 yasindayim
Hosbuldumm :) hayir maalesef gecen hafta ikili test yaptirdik ultrasonda arkasini dondu benim sipa gostermediMerhabaaa. Bizimde iki yılımız yeni doldu. Bebiş gelmek üzere ama bir nazlı bir nazlıhoş geldin aramıza. Allah sana bağışlasın inşallah. Cinsiyet öğrendin mi
İnşallah uzun sürmez ben beş aylıkken öğrenebildim anca. GöstermediHosbuldumm :) hayir maalesef gecen hafta ikili test yaptirdik ultrasonda arkasini dondu benim sipa gostermediama olsun sonuclarimiz temiz ya buna sukur haftaya cinsiyet icin yine gidicem bakalim.. sen kac ayliksin
Amin canim sende saglicakla kucagina alirsin insallah kiz miİnşallah uzun sürmez ben beş aylıkken öğrenebildim anca. Göstermedi8 ayın bitmesine bi kaç gün kaldı. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin herkese.
Amiiinnn. Aynen kız. Öne erkeğe benziyo dedi doktorum. Bizde hemen erkek diye maviş şeyler aldık. Sonra kız deyince değiştirdik geriAmin canim sende saglicakla kucagina alirsin insallah kiz mi
Amin benim Esim de kiz istiyo ama hayirlisi bakalim :))Amiiinnn. Aynen kız. Öne erkeğe benziyo dedi doktorum. Bizde hemen erkek diye maviş şeyler aldık. Sonra kız deyince değiştirdik gerişimdi herşey pembe beyaz cıvıl cıvıl. İnşallah sağlıklı bir kız bebiş gelir hayırlısıyla.
Allah gönlünüzdekinin hayırlısını versin. Benimde eşim hep kız istedi. Bende dedim ki Allah'ım oğlanın başımın üstünde yeri var ama eşimi sevindir hayırlı sağlıklı kız evlat ver bize , diye dua ettim hep. Onun gönlü sevinsin diye çok dua ettim.Amin benim Esim de kiz istiyo ama hayirlisi bakalim :))
Ben de benim icin fark etmez ilk cocugum diyorum ama esimden yana icten ice kiz istiyorum:))Allah gönlünüzdekinin hayırlısını versin. Benimde eşim hep kız istedi. Bende dedim ki Allah'ım oğlanın başımın üstünde yeri var ama eşimi sevindir hayırlı sağlıklı kız evlat ver bize , diye dua ettim hep. Onun gönlü sevinsin diye çok dua ettim.
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Son bir ay öyle sabırsız geçiyor ki. Ha geldi ha gelecek. Beklemek çok zor :)Ben de benim icin fark etmez ilk cocugum diyorum ama esimden yana icten ice kiz istiyorum:))
Yokkkk
Hoşgeldin canm. Bende 21 yaşındayım 3 yılım bitti evliliğimde. Bu topiğin doğuramayanlarındanım. Bebeğin hayırlı olsun sağlıklı gebelik dilerim.Selamlar kizlar.21 aylik evliyim 13 hafta 4 gunluk hamileyim adim merve 21 yasindayim
Hosbuldum cok tesekkur ederim :) rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallahHoşgeldin canm. Bende 21 yaşındayım 3 yılım bitti evliliğimde. Bu topiğin doğuramayanlarındanım. Bebeğin hayırlı olsun sağlıklı gebelik dilerim.
İnşallah canm çok sağol. Şu anda doğurabilmek icin dua ediyorumHosbuldum cok tesekkur ederim :) rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah
Oyle mi kacinci haftadasin :)İnşallah canm çok sağol. Şu anda doğurabilmek icin dua ediyorum