20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Kizlar evlatlarinizi Allah sizlere bagislasin benim icin de dua eder misiniz ?9 aydir cocuk sahibi olmak icin cabaliyoruz tedavimiz bitmedi duaya ihtiyacimiz var

Kizlar evlatlarinizi Allah sizlere bagislasin benim icin de dua eder misiniz ?9 aydir cocuk sahibi olmak icin cabaliyoruz tedavimiz bitmedi duaya ihtiyacimiz var
Allah gönlündekine kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda bebiş haberi alırsınız. Uzun süre mi korundunuz ondan mı oldu. ?

Inşallah Senin de gönlüne göre verir allah herşey duaylan benimde 3 sene sonra olacak inşallah rabbim bana nasip eder herkese versin evlat acisi yasamasinlar

Allah gönlündekine kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda bebiş haberi alırsınız. Uzun süre mi korundunuz ondan mı oldu. ?
Hayir canim korunmadik bir kez kimyasal gecirdim insallah bu duyguyu ben de yasarim yazismalarinizi okudum cok duygulandim

Arkadaşlar bende yarin tam 40 haftalık olcam ama ☺☺ bu çocuğun daha gelmeye niyeti yok ne bi sancim var ne bi agrim var arada adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyor o kadar daha ne kadar bekliceksem ☺☺ her gün dua ediyorum.gelsin.artik diee

Ay bizde bekliyoruz valla senin gibi. Hele C CilekRecelim sabirsizliktan bayilacak

Kızlar ben adetten 3 gün önce öğrendim hamileligimi değerler 266 çıktı sonra hastaneye gittim 568 çıktı ve en son 1958.5 çıktı şimdi 9 10 gün geçti hesaba göre 5 haftalık çıkıyor 29 eylül adet oldum ekimin sonunda olmadım doktor da tam söylemedi sizce değerler yukseliyor

Evet değerler yükseliyor. Üstüne olmuş olabilirsin belki. Benim ilk tahlilimde 10.000 çıkmıştı

Yarılmak üzereyim ne diyosun ya psikolojik etkilemeye çalışıyorum kendimi artık ama olmuyo galiba
Kuzum yarın ilk işin yürümek olsun. Yanına birini al evin etrafında da olsa bir tur at. Ama tempolu yürüyüş yap. Mıy mıy yürüme. İki gün önce eşimle diş hastanesine gittik. Yürüyerek gittik. Bana yürüyüş olsun diye. O günden beri ağrılarım normal doğum ağrılarına döndü. Her an gelecekmiş gibi oluyo. Uzun süre evde durduysan bu çok iyi olur. Hani adet günün gelirde adet olamazsın bir türlü, iş yapıp , yürüyünce sökülür ya. Aynı onun gibi oluyor. Tavsiye ederim. :) :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…