- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
Çok sevindim. Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Hayırlı olsunHaber var kuzum esiminde doktor kese oluşmaya başlamış dedi çarşamba gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim. Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Hayırlı olsunHaber var kuzum esiminde doktor kese oluşmaya başlamış dedi çarşamba gel dedi
Allah gönlündekine kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda bebiş haberi alırsınız. Uzun süre mi korundunuz ondan mı oldu. ?Kizlar evlatlarinizi Allah sizlere bagislasin benim icin de dua eder misiniz ?9 aydir cocuk sahibi olmak icin cabaliyoruz tedavimiz bitmedi duaya ihtiyacimiz var
Inşallah Senin de gönlüne göre verir allah herşey duaylan benimde 3 sene sonra olacak inşallah rabbim bana nasip eder herkese versin evlat acisi yasamasinlarKizlar evlatlarinizi Allah sizlere bagislasin benim icin de dua eder misiniz ?9 aydir cocuk sahibi olmak icin cabaliyoruz tedavimiz bitmedi duaya ihtiyacimiz var
Hayir canim korunmadik bir kez kimyasal gecirdim insallah bu duyguyu ben de yasarim yazismalarinizi okudum cok duygulandimAllah gönlündekine kavuştursun canım. İnşallah tez zamanda bebiş haberi alırsınız. Uzun süre mi korundunuz ondan mı oldu. ?
Insallah canim aminnInşallah Senin de gönlüne göre verir allah herşey duaylan benimde 3 sene sonra olacak inşallah rabbim bana nasip eder herkese versin evlat acisi yasamasinlar
İnşallah daha güzel günler sana nasip olur canım. Duanı eksik etme.Hayir canim korunmadik bir kez kimyasal gecirdim insallah bu duyguyu ben de yasarim yazismalarinizi okudum cok duygulandim
Ay ayyy inşallah yaa gelsin artık herkes sıkıldım da böyle dedim saniyo ama özledimmmmmmmmmmOy maşallah maşallah. Bugün gelir inşallah sende söyle çabuk gelsin bekletmesin. İnşallah kolayca doğum yaparsın, 5 dakika da biter inşallah.
Ay bizde bekliyoruz valla senin gibi. Hele C CilekRecelim sabirsizliktan bayilacakArkadaşlar bende yarin tam 40 haftalık olcam ama ☺☺ bu çocuğun daha gelmeye niyeti yok ne bi sancim var ne bi agrim var arada adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyor o kadar daha ne kadar bekliceksem ☺☺ her gün dua ediyorum.gelsin.artik diee
Senin kaç gun olduAynen çok zor bnde perşembe gdecem.bakalım ne dcek
Evet değerler yükseliyor. Üstüne olmuş olabilirsin belki. Benim ilk tahlilimde 10.000 çıkmıştıKızlar ben adetten 3 gün önce öğrendim hamileligimi değerler 266 çıktı sonra hastaneye gittim 568 çıktı ve en son 1958.5 çıktı şimdi 9 10 gün geçti hesaba göre 5 haftalık çıkıyor 29 eylül adet oldum ekimin sonunda olmadım doktor da tam söylemedi sizce değerler yukseliyor
Yarılmak üzereyim ne diyosun ya psikolojik etkilemeye çalışıyorum kendimi artık ama olmuyo galibaAy bizde bekliyoruz valla senin gibi. Hele C CilekRecelim sabirsizliktan bayilacak
Kuzum yarın ilk işin yürümek olsun. Yanına birini al evin etrafında da olsa bir tur at. Ama tempolu yürüyüş yap. Mıy mıy yürüme. İki gün önce eşimle diş hastanesine gittik. Yürüyerek gittik. Bana yürüyüş olsun diye. O günden beri ağrılarım normal doğum ağrılarına döndü. Her an gelecekmiş gibi oluyo. Uzun süre evde durduysan bu çok iyi olur. Hani adet günün gelirde adet olamazsın bir türlü, iş yapıp , yürüyünce sökülür ya. Aynı onun gibi oluyor. Tavsiye ederim. :) :*Yarılmak üzereyim ne diyosun ya psikolojik etkilemeye çalışıyorum kendimi artık ama olmuyo galiba