20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Ay doğum bekleyen anneleri görünce heyecanladııım maşallah , sağlıkla kavuşssun bekleyen tüm anneler...
Benimde yaş 25 ve üçüncüye hamileyim. İki prensim var , şimdi prenses annesi olmayı kavuşmayı bekliyorum... :)

Bi dus alayım da kendime geleyim ya
Nasılsın canım gittiniz mi hastahaneye haberdar et bizi,eğer doğum gerceklesmesede kasma kendini sanada bebeginede yazık canım biliyorum çok zor hele ki son hafta çok daha zor ama bitti yüzdun yüzdun kuyruğuna geldin inşaallah...rabbim selametle doğum yapmayı nasip eylesin inşaallah

Amiiin,Bende 25 yaşındayım ikinciyi bekliyorum :)

Hayır canm duş baya iyi geldi rahatladım. Yattım uyudum bende ama gordugun gibi bu saatte kaçan uykumu arıyorum. Allah razı olsun iyi dileklerin için. Bunları duymak beni yatistiriyo :)

Maşallah Kaç yıllık evlisin kız. Zor olmuyor mu 3 tane peş peşe. Biz daha siftah edemedik

candy4 nasılsın canımmmm. Bebisle nasıl gidiyor hayat. Uykusuzluk nasıl :) biz de uykusuz gecelere başladık artış yapmaya çalışıyoruz ama bebisler çok nazlı

candy4 nasılsın canımmmm. Bebisle nasıl gidiyor hayat. Uykusuzluk nasıl :) biz de uykusuz gecelere başladık artış yapmaya çalışıyoruz ama bebisler çok nazlı
Iyiyim canim saol sen nasilsin
Iki gun sonra kirkimiz cikiyor.
Zorr ama gozume gelmiyor uykusuzluk falan sorun degilde En kotusu gaz sancilari

Maşallah Kaç yıllık evlisin kız. Zor olmuyor mu 3 tane peş peşe. Biz daha siftah edemedik
:) 8 yıllık evliyim,ilkoğlum 6 yaşında diğeri iki yaşını bitirdi , sonuncuda sürpriiizz spiralle hamile kaldım çok yakın sayılmaz yani yaşları :):)
Hayırlısı siizn içinde az kalmış maşallahhh bizde bir bulaydıık o haftaları , gerçi son dönemler hiç geçmek bilmiyor ama neyse

Dünyada nasibi varmış demekki bak. Napsa da engel olamıyor insan. Allah hepsini sana bağışlasın inşallah canım :)

Dünyada nasibi varmış demekki bak. Napsa da engel olamıyor insan. Allah hepsini sana bağışlasın inşallah canım :)
Amin çok teşekkür ederim sağolun ...
Kızınız mı geliyor oğlunuzmu sizin?
Kız anneliğini tatmadım hiç bilmiyorum , heyecanlıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…