20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Amiinn. Çok sevindim valla kız. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşinin tepkisi nasıl oldu
Esimde istiyordu hepimiz çok sevindik özellikle oğlum sevindi ama zor geçiyor şimdiden bitse diye bakıyorum sizinde son günler onlar daha zor hiç bitmiyor Allah yardımcımiz olsun

Esimde istiyordu hepimiz çok sevindik özellikle oğlum sevindi ama zor geçiyor şimdiden bitse diye bakıyorum sizinde son günler onlar daha zor hiç bitmiyor Allah yardımcımiz olsun
Hiç sorma. Bi geleydi diye bekliyoruz :)

Of biri yardım etsin çıkası yok bu çocuğun yarın kontrolüm var suni sancı falan mı istesem ya
Kız aman ha. Zorda kalmadıkça isteme sakın. Suni sancı normal doğum sancısından daha ağır. Hiç kimse önermiyor , herkes kaçınıyor. Doktor suni sancı vermemiz lazım demediği sürece isteme. Çok çok zor oluyor. Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz valla. Eşim çok konuşuyor bebisle. Gel yoksa küserim felan diyor. Ne zaman gelecek çok merak ediyorum. Her an gelecekmiş gibi bi durumdayız

Kontrolden geldim. 3.350 olmuş. Anca şişiyo tospik. Dr her an doğum olacakmış gibi bekle günün dolmuş dedi.

Bende sabirsizlikla bekliyorum kızlar ben adetten önce öğrendim şimdi şimdi 8 gün geçti adetten önce değer 258 di sonra 568 oldu şimdi 1958 cuma günü oldu 4 haftalık vardır dedi doktor çarşamba gel dedi galiba hesapliorum 5 hafta çıkıyor sizce değerler nasil

Valla değerlerden felan pek anlamıyorum bilmiyorum ama inşallah vardır. Hayırlı bir haber ver eşine bize inşallah. İlk bebişin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…