- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
39+1 ağlamaklıyım her gün. Psikolojik olarak etkileniyorum. Zaten çok cok istediğim bi bebek olduğundan beklemek çok zor geliyo.Oyle mi kacinci haftadasin :)
Canim az kalmis masallah tabii ki hepimiz bebeklerimizi cok istiyoruz ama once sabir39+1 ağlamaklıyım her gün. Psikolojik olarak etkileniyorum. Zaten çok cok istediğim bi bebek olduğundan beklemek çok zor geliyo.
Ayyy bende doğurdun sandım yaa. Gece 4 te uyandım. Halaa ayaktayim bende. Ufak ufak sancılarım var. Dün akşam siddetli bı ağrı girdi ama bir kere oldu. Şuan ufak ufak. Tetikteyim anlayacağın. Uyuyamadim bir türlü ciğerim daraldıYokkkkbu saatte o kadar hareketli ki uykum kaçtı yaa
Uyutmuyor sıpa çok fena. Babasının eli karnımda ama o rahat tabiiii uyuyo. Kaburgalarımı kıracak derdi neyse çıkasın varsa çık ama dmiHep erkenciyiz bugün :)
Ooo kolay gelsin canım. Misafir ağırlamak çok zor oluyor son zamanlardaSen o daralmayı gel bana sor.Bide üstüne bugün misafirim var. Gerçekten sevdiğim birisi olmasa hayatta kabul etmezdim. Kızcağız her Allahin günü beni soruyormuş ama pek de misadir ağırlayacak havamda değilim. Gelsin gitsinler artık belki bana da iyi olur. Aklım dağılır biraz.
Benim sabır nerelerde acabaCanim az kalmis masallah tabii ki hepimiz bebeklerimizi cok istiyoruz ama once sabirhayirlisi olsun
AhahahahaaUyutmuyor sıpa çok fena. Babasının eli karnımda ama o rahat tabiiii uyuyo. Kaburgalarımı kıracak derdi neyse çıkasın varsa çık ama dmi
Evet ya bel mel kalmıyor.Ooo kolay gelsin canım. Misafir ağırlamak çok zor oluyor son zamanlarda
Daha doğuramadın mı sen laflarını duymaya da başladık sıpa sağolsun
Öncesinde olsa da misafirlerden dolayı not anlamamıştım ama saat 5 bucuktan beri aldığım notlara göre genelde 20-30 dk arasında oluşan sancılarım var. Cidden psikolojim gitmek üzere sinirden çatlıyorum ve o kadar ağlayasım var ki anlatamamBana bile diyolar artık doğur diye sana demezler mi.
Ay bebiş mi geliyor yoksaÖncesinde olsa da misafirlerden dolayı not anlamamıştım ama saat 5 bucuktan beri aldığım notlara göre genelde 20-30 dk arasında oluşan sancılarım var. Cidden psikolojim gitmek üzere sinirden çatlıyorum ve o kadar ağlayasım var ki anlatamam
Lütfen geliyo olsun artık. Neden sinirli olduğumu bende bilmiyorum. Eşimi sürekli bi azarlama tersleme halindeyim. Bebek gelmedikçe cok daha stres oluyorum. Eşimin şakayla karışık çıkar artık şu çocuğu demesi bile beni tirmalamaya başladı onu geçtim hadi bana seslenmesine bile tahammül edemez oldum. Icimden sadece ağlamak geliyo. Doğurmak istiyorum diye bas bas bagirasim geliyoAy bebiş mi geliyor yoksa
Hadi hayırlısıyla kavuşun inşallah. Neden sinirlerin bozuk noldu
Ay sen paikolojik olarak çok baskılamışsın. Sakin ol bebek stres dolar yoksa. Doğur doğur diyenler insanı bir geriyor sorma. Benimde eşim bekliyor sürekli. Sancı varmı diye sorup duruyor. Elimden gelse sancı üretecem nerdeyse. Anlıyorum seni canım sal gitsin germe kendini. İnşallah sağlıklı şekilde gelir bebiş. Sadece bebeği düşün gerisini koyver napcan. Baya gerilmişsinLütfen geliyo olsun artık. Neden sinirli olduğumu bende bilmiyorum. Eşimi sürekli bi azarlama tersleme halindeyim. Bebek gelmedikçe cok daha stres oluyorum. Eşimin şakayla karışık çıkar artık şu çocuğu demesi bile beni tirmalamaya başladı onu geçtim hadi bana seslenmesine bile tahammül edemez oldum. Icimden sadece ağlamak geliyo. Doğurmak istiyorum diye bas bas bagirasim geliyo
Çok hemde çokkkk. Sancım var deyip hastaneye gidesim var ama nst ye aldıklarında dogru düzgün bişey çıkmayacak nede olsa diyorum bu seferde. Of ne yapsam bilemedim. İnşallah gelsin artık.Ay sen paikolojik olarak çok baskılamışsın. Sakin ol bebek stres dolar yoksa. Doğur doğur diyenler insanı bir geriyor sorma. Benimde eşim bekliyor sürekli. Sancı varmı diye sorup duruyor. Elimden gelse sancı üretecem nerdeyse. Anlıyorum seni canım sal gitsin germe kendini. İnşallah sağlıklı şekilde gelir bebiş. Sadece bebeği düşün gerisini koyver napcan. Baya gerilmişsin
Sen bi ılık duş al istersen o rahatlatır biraz seni. Sancilarini takip et. Erken gidip orda perişan olma. Gelen giden bakae valla açılma var mı diye. İyice sıklaşınca git. Oyalanmaya çalış. Sen şimdi gitsen seni %100 yatırır doktor. Bu halde bırakamam gün gelmiş yaklaşmış der.Çok hemde çokkkk. Sancım var deyip hastaneye gidesim var ama nst ye aldıklarında dogru düzgün bişey çıkmayacak nede olsa diyorum bu seferde. Of ne yapsam bilemedim. İnşallah gelsin artık.
Eşim şuan çok ısrar ediyo gidelim bi kontrol etsinler en azından diye. Ne yapsam bilemedimSen bi ılık duş al istersen o rahatlatır biraz seni. Sancilarini takip et. Erken gidip orda perişan olma. Gelen giden bakae valla açılma var mı diye. İyice sıklaşınca git. Oyalanmaya çalış. Sen şimdi gitsen seni %100 yatırır doktor. Bu halde bırakamam gün gelmiş yaklaşmış der.