- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Geceden beri tuhaf bi ağrı mı desem sancı mı desem bişey var. Ya bu zilli beni kandırıyo yada artık bana oyle gelmeye başladı.Az kalmış az :) kızlar nazlı olur diye boşuna dememişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceden beri tuhaf bi ağrı mı desem sancı mı desem bişey var. Ya bu zilli beni kandırıyo yada artık bana oyle gelmeye başladı.Az kalmış az :) kızlar nazlı olur diye boşuna dememişler.
Kız hiç sorma. Dün ben öyleydim. Eşim grlsin gelsin diye bekledi. Dedim ki bu yalancı sancı. Bir gidelim acile bakalım neymiş diye. Serum yedim dün gece. Sancıların yüksek ama açılma yok dedi. 3 saat yatıp çıkış istedim. Strese giriyosun diye gönderdi doktor.Geceden beri tuhaf bi ağrı mı desem sancı mı desem bişey var. Ya bu zilli beni kandırıyo yada artık bana oyle gelmeye başladı.
Canim sen neden strese giriyorsun ki daha bir ay var haftan henuz cok erken.Kız hiç sorma. Dün ben öyleydim. Eşim grlsin gelsin diye bekledi. Dedim ki bu yalancı sancı. Bir gidelim acile bakalım neymiş diye. Serum yedim dün gece. Sancıların yüksek ama açılma yok dedi. 3 saat yatıp çıkış istedim. Strese giriyosun diye gönderdi doktor.
Yok strese girmiyorum. Doktor sabaha kadar yatiracakti. Gönder beni sabaha bekletme dedim. Ondan dolayı tamam burda strese girme dedi. Yoksa ben psikolojik olarak hazırım.Canim sen neden strese giriyorsun ki daha bir ay var haftan henuz cok erken.
Stres yapma
Tutup çekecem artık yeter 3.110 gr olmuş büyüdükçe çıkması da zor olacak yeter bu kadar durduğu gelsin artık. Bugün ağladım ya konuşuyorum annecim gel artık ben seni çok özledim diye. Sanırım deliricem bu gidişleKız hiç sorma. Dün ben öyleydim. Eşim grlsin gelsin diye bekledi. Dedim ki bu yalancı sancı. Bir gidelim acile bakalım neymiş diye. Serum yedim dün gece. Sancıların yüksek ama açılma yok dedi. 3 saat yatıp çıkış istedim. Strese giriyosun diye gönderdi doktor.
Maşallah maşallah. Onun kilosunu yerim ben. Elleme kilo alsın daha iyi. Sonradan zorlaşıyormuş. Seninki de pek nazlı çıktı kız. İnsanı yorar bekle bekleTutup çekecem artık yeter 3.110 gr olmuş büyüdükçe çıkması da zor olacak yeter bu kadar durduğu gelsin artık. Bugün ağladım ya konuşuyorum annecim gel artık ben seni çok özledim diye. Sanırım deliricem bu gidişle
Merhaba canimmm hoş geldin. Allah sana bağışlasın inşallah. Şükür ki meyveni almışsın. Allah olmayanlara da versin inşallah. Bu arada geçmiş olsun. İyi cesaret etmişsin hamileyken. Şimdi bu daha da değerli olur varya. Senelerdir beklenip çabalanıp gelmiş. İki katı olur yaniselam kizlar ben 4 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım 33 haftalık gebeyim ve ilk gebeligim hatta çok beklenen ilk gebeligim bir çok tedavi gördüm tüp bebekte dahil çok şükür rabbim kendi kendine olmayı nasip etti o arada kızım olacak inşallah ve 6 haftalıkken kist ameliyatı oldum.. ne tanıttım kendimi ama ya
Yormayı geçtim nasıl özledim varya doğsun kulağımdan indirmicem koynumda uyutcamMaşallah maşallah. Onun kilosunu yerim ben. Elleme kilo alsın daha iyi. Sonradan zorlaşıyormuş. Seninki de pek nazlı çıktı kız. İnsanı yorar bekle bekle
Ayyy. İnşallah kuzum. Çok sevindim korkmamana. Bazı insanlar fazla abartıyor. Bu işi kolaylaştırmak bixim elimizde.Yazdığıma güldüm ya kucağımdan yazacağıma kulağımdan yazmışım. Sonuç olarak şu anlık zerre doğum korkum yok sıpa hanım bi an once gelirse baya bi memnun olucaz
Hayır valla aksine bi an önce o anları yaşamak için can atıyorum. Benim minnak gelmeyi düşünürse tabi.Ayyy. İnşallah kuzum. Çok sevindim korkmamana. Bazı insanlar fazla abartıyor. Bu işi kolaylaştırmak bixim elimizde.
Ay hayırlısıyla gelir inşallah. Aman kendini sıkma. Ben geçen gün hastanedeyken bi kadın doğum yaptı. Sancı gelince kendini sıkmış. Çocuk ta oksijensiz kalmış. Doktor çocuğu hemen kayseriye gönderdi araştırma hastanesine. Sancı geldim mi sal gitsin hatta ufak ufak ikinir gibi yap.Hayır valla aksine bi an önce o anları yaşamak için can atıyorum. Benim minnak gelmeyi düşünürse tabi.
Şimdi tamam desemde o an neler olur bilemiyorum. İnşallah becerebilirim:)Ay hayırlısıyla gelir inşallah. Aman kendini sıkma. Ben geçen gün hastanedeyken bi kadın doğum yaptı. Sancı gelince kendini sıkmış. Çocuk ta oksijensiz kalmış. Doktor çocuğu hemen kayseriye gönderdi araştırma hastanesine. Sancı geldim mi sal gitsin hatta ufak ufak ikinir gibi yap.
İnşallah ya. Bende kendimi gevşek bırakıyorum sürekli. Tuvaletim gelir ayıp olur felan düşünme. Sal gitsin. Sıkınca Allah korusun bebeğe zarar oluyorŞimdi tamam desemde o an neler olur bilemiyorum. İnşallah becerebilirim:)
Rabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı bi an önce doğurmayı nasip etsin. Önce bana artık lütfen.İnşallah ya. Bende kendimi gevşek bırakıyorum sürekli. Tuvaletim gelir ayıp olur felan düşünme. Sal gitsin. Sıkınca Allah korusun bebeğe zarar oluyor
Amiiinnn. Benimki de erken gelecek gibi. 1 1.5 hafta felan anca durur gibime geliyo da bakalım ne zaman gelcek. Kim önce doğuracak diyelim asdssddaRabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı bi an önce doğurmayı nasip etsin. Önce bana artık lütfen.
Ben ben beeeeeennnnnAmiiinnn. Benimki de erken gelecek gibi. 1 1.5 hafta felan anca durur gibime geliyo da bakalım ne zaman gelcek. Kim önce doğuracak diyelim asdssdda
Ahahahaha hadi inşallahBen ben beeeeeennnnn
Ahahahaha hadi inşallah