20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Ay inşallah vardır. Ben totem yapıp öğrendim biliyo musun hep totem yaparım hep tutar.
Bir gün annem gile gidiyordum. O sıralar göğüslerim acayip ağrıyor. Yumurtalıklarım ağrıyor. Eşim takılmıştı bana belki hamilesindir diye. Yoktur belki ya felan demiştim. Annem gile giderken dedim ki. Allah'ım bana bir ip ucu gönder. Şu köşeyi dönünce kırmızı araba görürsem hamileyim, mavi araba görürsem değilim. Bana bunu göster ona göre test yapayım umutlanmayayim dedim. Sonra köşeyi döndüm ki 4 tane kırmızı araba. Bir tane bile mavi yoktu bende onun gazına gelip idrar testi yaptım. Cuma günüydü. Çift çizgi çıktı. Pazartesi günü kan testi yaptım hamileyim. :) Bende böyle öğrendim.

Evet ya 11 haftalikti ultrasonda ellerini ayaklarini sallamaya basladi ondan beri durmadi sipa. Iki haftadir sigamiyor da cok sert vurmuyor artik. Hareketlerinden cok cektim valla :)))
Oy maşallah maşallah. Hareketli olması çok iyiymiş. Kasları gelişiyor demişti doktorum. Sabırsızlanıyor o da

Yaaa cokk sevindim bende göğüs gaz sık idrar sonra gabiz arada mide bide leke ama bunları adetime 10 15 gün vardır yasadigim evleneli 3 sene olacak iki düşük vardı nedeni varmis 5 ay önce ameliyat geçirdim duzeldim 3 andırsa bekliyorum ha yapacam ha bi arkadaşın gazıyla aldım süpe duyuyorum dedim çıktı hemen çizgi bekluomsimdi ins

Oy maşallah maşallah. Hareketli olması çok iyiymiş. Kasları gelişiyor demişti doktorum. Sabırsızlanıyor o da
Evet dusuk tehlikesi yasadim surekli igne ilac kullandim kızım saglikliydi birakmadi beni bu zamana kadar geldik rabbim isteyen herkese versin insallah :))

Bir gün kaldı. Hadi inşallah ordanda olumlu sonuç çıkar. Allah hayırlısını versin canım geçmiş olsun bu arada

Düşükler neden oldu. Üzüldüm
Rahmimde perde varmış biri dış gebelik biri belli değildi 1 günlük tu 1 hafta sonra düşük oldu doktor üzülme nedenini öğrendik dedi ameliyat oldum 4 beş ay gebe kalmadım doktor da düzelmiş dedi 3 ay dir bekliyordum şimdi nasip bakalım

Yaa sevindim canım benim ilk iki düşük oldu yeni anliom bu konuları
Olabilir tabi insan bebek dusununce öğreniyor bu konulari. Pazartesi hemen folik asit almalisin bi de kendine bir doktor sec ve bu kan tahlilini iki gun arayla tekrar yap. Tekrar yapmaktaki amac kanindaki hormon saglikli bir hamilelikte iki gunde iki katina cikar. Eger hemen bir doktora gidersen o senden tahlil ister zaten. Eger kanındaki deger artmazsa bebek tutunmamis demektir. Canini sıkmak istemem tabi ama buna dikkat et ondan sonra doktor kontrolunde bebegi gorunce kesin hamilesin demek. Ilk haftalar hep riskli olur. Kendine cok dikkat et. Madem dusugun varmis. Yat dinlen agaya bile kalkma mumkunse

Mmm. Anladım canım. İnşallah şimdi olur. Geçmiş olsun dikkat et kendine

Çok sağol canım aynen pazartesi inşallah Gitcem folic asit kullanıyorum doktor kalmak için tavsiye etmişti

Cok gecmis olsun. Doktor hakli en azindan nedenini buldunuz. Nedensiz yere dusuk yapan bebegi olmayan o kadar insan var ki buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…