20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Merhaba bayanlar ben foruma yeni katıldım ne yapılır yapılmaz hiçbir fikrim yok diyetisyene gidiyorum 7 kilo verdim 4 unu geri almışım vermem gereken kilo en az 30 desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Başlangıç tarihi:8 haziran 2014
Başlangıç Kilo: 85
Güncel Kilo: tarilmadim
Verilen Kilo: tartimadim
Hedef: 68
Tartı günü:ctesi

Benide listeye ekler misin

Başlangıç tarihi:8 haziran 2014
Başlangıç Kilo: 85
Güncel Kilo: tarilmadim
Verilen Kilo: tartimadim
Hedef: 68
Tartı günü:ctesi

Benide listeye ekler misin

Hemen ekliyorum canım
Cumartesi günleri dışında tartılmak yok tamam mı şeker

KIIIIZZZLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN

:122::122::122::122::122::122:

Ay ben sabah spora çıkamadım dün akşam benimkiyle çok fena kavga ettik
Uyuyamadım hiç işe de geç kaldım ama sabah yapamadığım sporu akşam yapmaya çalışacağım

Merhaba bayanlar ben foruma yeni katıldım ne yapılır yapılmaz hiçbir fikrim yok diyetisyene gidiyorum 7 kilo verdim 4 unu geri almışım vermem gereken kilo en az 30 desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldin canım benim, bizim burada yaptığımız ey sağlıkle beslenerek kilo vermek, haftada 1 kere tartılıp ne kadar doğru adımlarla ilerliyoruz bunu görüyoruz, gün içerisinde yediklerimizi buraya yazıyoruz, onun dışında sohbet muhabbet bi bakmışsın kilolar gitmiş

İlk sayfada üyelerimiz kilo özellikleri yazıyor canım orada açıklamalarda var , ayrıca gelen 4 kilo için moralini sakın bozma, çabuk gelen çabuk gider :29
:

Olacağız bebeğim İnşallah çıtı pıtı olucaz, 36 beden giyip fotolarımızı atıcaz, tartıda 50leri görücez

Bu da sabah kahvaltım
Yemedim bildiğiniz saldırdım yani
Tabakta ki de dukan krep, yumurta süt ve yulaf kepeği ile yapılıyor, ekmek gibi çok lezzetli oluyor, tarif verebilirim isterseniz
ha bu arada peynirin hepsini yemedim tabi ki de

Canim o zaman bende dünkü kilomla ve cumartesi günü tartildigimda kaç kiloysam onu gonderiyim cumartesi beni de ekler misin

Merhaba, hoşgeldin

Aldığın kilolar için hiç canını sıkma, hepimiz al-ver yapıyoruz sıkça

Diyetisyene gittiğin için diyetisyen listelerini uyguluyorsundur muhtelemen.

Kaç kalorilik liste veriyor?

Günaydınnnn

Ben de şimdi spora çıkıyorum Artık bir yerden başlamak lazım, di mi :)

Olacağız bebeğim İnşallah çıtı pıtı olucaz, 36 beden giyip fotolarımızı atıcaz, tartıda 50leri görücez

İnşallah canım ya, şu an en çok istediğim şey bu

Canim o zaman bende dünkü kilomla ve cumartesi günü tartildigimda kaç kiloysam onu gonderiyim cumartesi beni de ekler misin

Eklerim tabi ki, kaç kilosun canım, boyun kaç, nasıl bir diyet uyguluyorsun?
Bizimle düzenli menülerini paylaş , eğer benim gibi fotoğrafla atabilirsen daha da güzel olabilir, ama atamazsan sorun yok,
Benimde aslında vermem kilo 25-30 arasında, yolumuz uzun , zor olucak, ama başarıcaz, buna inan lütfen

Günaydınnnn

Ben de şimdi spora çıkıyorum Artık bir yerden başlamak lazım, di mi :)

Günaydın bebelakımmm, kahvaltını yaptın mı yoksa aç karnına mı gidiyorsun, genelde aç karnına daha iyi diyorlar

Bu arada kızlar daha yolun çok başındayız öyle 1-1,5 ay geçsin o zaman daha da azimli kararlı ve rahatlamış olucaz

Ohh, oh afiyet olsun, güzel bir kahvaltı olmuş

Bir şeyler attım ağzıma ama kahvaltı yapmadım daha Aç karna gidersem başım dönüyor, kahvaltı yaparsam midem bulanıyor :111:Ben de böyle bir şeyler atıştırıyorum yürüyüşten önce.

Hanımlar merhaba bende katılabilirim değil mi ? Gecen sene 86 kilo ile basladığım diyet serüvenimi bu sabah 104 kilo ile noktalıyorum..
Final haftasında son 6 kilomu daha aldım ve bana asıl kil aldıran işimden çıktımm( çok bilindik bir hamburgercide çalışıyordum )
Bu sabah miladım olacak kısmetse aralıkta sözüm kesilecek yaza da düğün.ben söze artık 38 bedn giymek istiyorum yoksa o alışverşler ızdırap olur bana.
25 yaasındayım
1.65 boy
104 kilo
Hergün 1 saat yürüyüş
1 saat leslie
Yarım saat jullian
Şimdi yürüyüşe cıkıyorkm gelince kahvaltı yapıp bildirimi yaparım hadi hepimize kolaylıklar gelsin inş

bende katılmak istiyorum 7-8 kilo versem yeter bana şuanki kilomu bilmiyorum. ama çok tembelim ben işe giderken bile zor kalkıyorum sabah spor nasıl yapıyorsunuz ?

Kız geel geel seneye yaz benimde düğün var ama senin tarih belirlenmiş, hemen zayıflayalım beraber, aralık ayında kadar 5 ay var , fıstık gibi de olursun Çok güzel spor yapıyorsun zaten , sen bana ne zaman tartılacağını vs. yaz ilk sayfadaki üyeler listesi gibi sende gel aramıza

bende katılmak istiyorum 7-8 kilo versem yeter bana şuanki kilomu bilmiyorum. ama çok tembelim ben işe giderken bile zor kalkıyorum sabah spor nasıl yapıyorsunuz ?

Canım hoşgeldin,
Kilonu bil ama lütfen, kendine bir gün seç ve o gün mutlaka tartıl, bu haftada 1 değil, 2 haftada 1 de olabilir

Spor konusunda gelince, emin ol hepimizde az da olsa tembellik var, o yüzden kilo sorunu yaşıyoruz özellikle, ama bir süre sonra alışıyorsun, önce 3 günder bir sabah çık mesela, sonra iki günde bir çık, daha sonra her sabah çık, ilk iki hafta çok zorlanacaksın ama bunu yapman gerekiyor.
Kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç ? :26::26:
Çabuk hesap ver , burada soruları biz sorarız
Benim bu çenem yüzünden gelen geri gitcek diye korkuyorum ya

topikin hayırlı olsun canım :) bnde katılmak istiyorum.. son sayfada sordum ama şu sabah sporunu ne ara yapıyorsunuz :)

Bir şeyler attım ağzıma ama kahvaltı yapmadım daha Aç karna gidersem başım dönüyor, kahvaltı yaparsam midem bulanıyor :111:Ben de böyle bir şeyler atıştırıyorum yürüyüşten önce.

İki ucu .... diyorsun yani
O zaman en iyisini yapmışsın hadi sporunu yap gel ben yapamadım bari sen yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…