20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Tamam canim nasilsa burdayim kışa kadar acelesi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar biliyorsunuzdur belki bide ben soylim
Meyve ile beraber mutlaka sut,yogurt,ayran tuketin mesela
1 porsiyon meyvenin yanina 1 su brd. Ayran yada 1 cay brd yogurt yada 1 cay brd sut
Bunun amaci simdi biz seker kullanmıyoruz ya vucut meyvedeki sekeri direkt depolamaya calisirmis meyve yaninda aldigimiz protein meyvedeki sekerin depolanmasini engelliyormus.

evet bu cok dogru bilgi hele ki yogurt ve kayısı cok guzel ara ogun oluyor, cok tok tutuyor.

Canim kolay gelsin grubunuz hayirli olsun. Ben 3 topikle rekordayim zaten yoksa gelirdim bende ama ara ara ugrarim takibe aliyom simdi . bol eksiler dilerim hepinize

Canim kolay gelsin grubunuz hayirli olsun. Ben 3 topikle rekordayim zaten yoksa gelirdim bende ama ara ara ugrarim takibe aliyom simdi . bol eksiler dilerim hepinize

Çok teşekkürler, hepimize bol eksiler olsun inşallah

Haberleri izleyince iştahım kaçıyor artık, her yerde savaş, şiddet, bu ne ya

Aynen, son birkaç yıldır felaketler üst üste geliyor, son aylarda da iyice arttı. Haberleri izleyemez oldum artık, televizyonu bile açmıyorum çoğu zaman

evet bu cok dogru bilgi hele ki yogurt ve kayısı cok guzel ara ogun oluyor, cok tok tutuyor.

Kuru kayısıyı çok severim ama uzun zamandır taze kayısı yememiştim. Bugün uzun bir yürüyüşten elimde 1 kilo kayısı ile döndüm Evet, kayısı ve ılık süt çok iyi oldu

dayko bunu beğendi beğen butonundan olmadı

bende isterim oğlak burcuyum (hiç bir şeyden de kusur kalmim)

İnatçı mıyız acaba

merhaba kızlar

benimde 17 kilo vermem gerekiyor
p.tesi başladım diyete

boyum : 178

kilom : 85

ulaşmak istediğim kilo : 68
ben burdaki forumlardan çok destek alıyorum .. güven gelidi kendime

Ahh, ah keşke benim boyum da bu kadar olsa Aramıza hoşgeldin tekrardan

Canım bende ikizler burcuyum, bizim burcumuzun belirgin özellikleri onlar degil ki :)

Ay burcu, yükselen, 7. ev, 5. ev, Mars'ta konumlanan burç, Venüs'te konumlanan burç vs gibi şeylerden bahsetmişti arkadaşım Doğum haritasına göre farklı etkiler olabiliyormuş, güneş burcunun özelliklerini baskın şekilde yansıtmıyorsun demişti, ne kadar doğrudur bilemem, pek anlamıyorum :)

kız üçüncü hariç hiçbiri bizde yoktur :) yukseelenin ne ? :) Ayy yarın sabah olsa da spora cıksam :))

Zaten %70 belirler astroloji, mesela ikizler burcunda yuksek hedef yoktur hatta hedef bile yoktur cunku olanları surekli degişir :) ama cok cılgın hayalleri ve istekleri vardır, herseyden önce cık eglenceliyizdir, insanlarda bagımlılık yaparız, dostlugumuz on numaradır ama zor sevgiliyizdir :))

Son düzenleme:
kız üçüncü hariç hiçbiri bizde yoktur :) yukseelenin ne ? :) Ayy yarın sabah olsa da spora cıksam :))

Özelden attım bilgilerimi :)

Ben de uzuuun bir yürüyüşten geldim, dün gece de az uyuduğum için resmen diz kapaklarım ağrıyor. 3 saat uykuyla ayaktayım

Yarın ne tür bir spro yapacaksın; yürüyüş, koşu, pilates...? :)

ben yürüyüş ve birkaç plates hareketi yapıyorum tatlım :)

ben yürüyüş ve birkaç plates hareketi yapıyorum tatlım :)

Diyete başladığımdan beri spor pek yapmadım ama bundan sonrası için ciddi ciddi spor konusunu düşünmem lazım. Spor olmadan yeterince sıkılaşma olmuyor. 60'lara inince aletli pilates düşünüyorum aslında, özel bir eğitmenle çalışılıyor, çok etkili olduğunu okudum. 60'lara kadar yeterince yürüyüş yapabilsem bile yeter bana ama bakalım :) Ne güzel sen şimdiden pilates yapıyorsun, kısa zamanda incelirsin, sıkılaşırsın

Benimki birkaç hareket işte :)
Sporsuz hayat olmaz ya, spor yapanlar her zamam bir adım önde valla :)

ay su muhtesem yuzyıl bitsin artık gına geldi ya

Bu başlığın müptelası oldum adeta

Normalde forumda bu kadar takılıp yazmam

İnşallah bu başlık her zaman böyle canlı olur, güzel paylaşımlarımızla her birimiz hedefimize ulaşıncaya kadar devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…