20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Sorma ben cok bozdum kizlar ama toparlarim ins sabah 89 kilo gordum inanir misin ?

Ooo hemen bakmam lazim yaa

2 gundur dogru durust hic bisi yemiyorum , yemeyi de dusunmuyorum , surekli 1~2 lokma bisi atistiriyorum ama oturupbirsey yemiyorum, cok sogudum yemekten falan iyice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı şey 3-4 gündür bende de var. Sıcaklardan mı acaba.
Bu arada seyredebildiniz mi programlardan?

bu hafta çok dikkat edemedim yememe kaçırdığımda oldu ama ona rağmen 200 gr gitmiş olması bile beni mutlu etti yaşasın
en sonunda tartda 6 lı rakamları gördüm 69.0 geldim

Hem de nasil

Ama bence kalorileri az hesapliyorlar. O kadar çok şey yiyorlar, 3500 kalori diyorlar :) bence çok rahat 5000-6000 kalori aliyorlar günde.

Bir bölümde, hangi programdı hatırlamıyorum da, normalde günde yedikleri yiyeceklerin kalorisini hesaplamışlardı 30 bin kalori çıkmıştı
1000 kalori alan birinin 1 ayda tüketeceği miktarı bir günde tüketiyorlar.

Bugün benim tartı günüm. Şimdi hatırladım da tartıldım =) Bu hafta pek bir iştahsız geçti, ama çok beğendim verdiğim kiloyu, 1,7 kg vermişim =)
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 75,5
Verilen Kilo: 16
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

30.000 kalori mii Benim rekorun 4.000 kalori Ama o gün catlamama ramak kalmisti

Harikasin vallahi çok güzel gidiyorsun Hepimiz için ilham kaynagisin

bu hafta çok dikkat edemedim yememe kaçırdığımda oldu ama ona rağmen 200 gr gitmiş olması bile beni mutlu etti yaşasın
en sonunda tartda 6 lı rakamları gördüm 69.0 geldim

ayyy ne güzel ama yaa ben nezaman göreceğim 6 lıyı acep ??? böyle yemeğe devam edersem hiç bir zaman sanırım ((((((((((((((43:

bende gündüzleri yapıyorum kendi kendimeyken hiçbir sorun yok ama akşam olupta bi misafirliğe gidipte önüme karpuz dondurma tarzı bişey geldimi dayanamıyorum bi kaşık bi çatal derken bakıyorum tabak bitmiş sonra eve gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…