ooo nerelerde kaldın canım yaa ısrarla seni bekliyoruz öğretmensiz kalmış sınıf gibiyiz kimseler gelmiyo artık bende sınıfın ispiyoncusu oldum sanırsam:44:
çok iyi başlamışsın güne buarada ben çok fena boşladım yaa
Hoş geldin.
Özledik valla =)
artık gelmişmişKilo bildirimi yap da bakalım naptın görek
Kızdık tabi ama yinede hoşgeldiinnnnnn
Bu arada kilom 59.07 ne çok vermişim demi
Benim de iyi bir kaç gündür =) Atak falan yaşamadım. Tek sorunum spor yapamıyorum, annemin hastane işlerine falan koşturuyorum. Gerçi yürüyüş yapmış da oluyorum
Bunların dışında birde iki program var biliyorsunuzdur belki, bu aralar onları izliyorum, acaip motivasyon oluyor.
İlki; Extreme Makeover Weightloss Edition
Bu programda bir antrenör var, 1 sene de bir kişiye kilo verdiriyor. Ama az buz kilo değil =)
İkincisi; Supersize vs Superskinny
Bu programda da çok kilolu ve çok zayıf iki kişinin günlük menüsünü değiştiriyorlar.
İzlemediyseniz tavsiye ederim herkese =)
Ooo hemen bakmam lazim yaa
Kizlar nasilsiniz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 gundur dogru durust hic bisi yemiyorum , yemeyi de dusunmuyorum , surekli 1~2 lokma bisi atistiriyorum ama oturupbirsey yemiyorum, cok sogudum yemekten falan iyice
Aynı şey 3-4 gündür bende de var. Sıcaklardan mı acaba.
Bu arada seyredebildiniz mi programlardan?
Sorma ben cok bozdum kizlar ama toparlarim ins sabah 89 kilo gordum inanir misin ?
Ben neredeyse tüm bölümleri izledim :)
Güzel dimi? Motive ediyor insanı.
Hem de nasil
Ama bence kalorileri az hesapliyorlar. O kadar çok şey yiyorlar, 3500 kalori diyorlar :) bence çok rahat 5000-6000 kalori aliyorlar günde.
Bir bölümde, hangi programdı hatırlamıyorum da, normalde günde yedikleri yiyeceklerin kalorisini hesaplamışlardı 30 bin kalori çıkmıştı
1000 kalori alan birinin 1 ayda tüketeceği miktarı bir günde tüketiyorlar.
Bugün benim tartı günüm. Şimdi hatırladım da tartıldım =) Bu hafta pek bir iştahsız geçti, ama çok beğendim verdiğim kiloyu, 1,7 kg vermişim =)
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 75,5
Verilen Kilo: 16
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
Harikasin vallahi çok güzel gidiyorsunHepimiz için ilham kaynagisin
bu hafta çok dikkat edemedim yememe kaçırdığımda oldu ama ona rağmen 200 gr gitmiş olması bile beni mutlu etti yaşasın
en sonunda tartda 6 lı rakamları gördüm 69.0 geldim
2 gundur dogru durust hic bisi yemiyorum , yemeyi de dusunmuyorum , surekli 1~2 lokma bisi atistiriyorum ama oturupbirsey yemiyorum, cok sogudum yemekten falan iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?