20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Ama artik kilolu olmaktan biktim 5 sne once 60 li kilolardaydim birden 14 kilo aldim yaaaa resimlerime bakip aglamak geliyor icimden:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama artik kilolu olmaktan biktim 5 sne once 60 li kilolardaydim birden 14 kilo aldim yaaaa resimlerime bakip aglamak geliyor icimden:(

Ne mutlu sana 60 ları görmüşsün ben hiç görmedim dirrk 80 90 100 110 çıktım çok merak ediyorum 60 lı kiloları inşallsh düşeceğiz burası gerçekten çok yardımcı oluyo sık sık forumları günlükleri oku ve kendine günlük yap .. :)

Merhaba kizlarrrr bende diyetteyimm tabi oructa ne kdr olursaa:)baslangic kilom 74 pazar gunu tartilacagim hedefim 64 olmak

Merhaba seda inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın bende 107.6 kiloyla başladım şimdi 99.6 hedefim 65 inş

Ekmegi kestim sahurda hafif seyler yiyorum iftardada kucuk tabakta corba ve bolca salata tuketiyorum suyu cok iciyorum daha 1 hafta olmadi basladigim bakalim insallah motivasyonum dusmeez genelikle benim diyetler 1 hafta anca suruyor :)

İnanırmısın ramazanda daha kolay oluyo diyet ama iftar da sadece çorba ile olmaz protein de alman lazımvucut o zaman daha çok yakıyo . Tabiki tercih senin

kızlar selam ben yeni doğum yaptım 2 ay oluyor önceden 80 kilo idim şimdi 93 kiloyum desteğe çok ihtiyacım var etrafımdaki herkes zayıf destek olan yok diyetime eşimde zayıf br şey demiyor kiloma ama hoşnut olduğunuda sanmıyorum :( sizden yardımcı olmanızı istiyorum bende bildiklerimi sizin ile paylaşacağım inşallah bizde kilolardan kurtuluruz :)

kızlar selam ben yeni doğum yaptım 2 ay oluyor önceden 80 kilo idim şimdi 93 kiloyum desteğe çok ihtiyacım var etrafımdaki herkes zayıf destek olan yok diyetime eşimde zayıf br şey demiyor kiloma ama hoşnut olduğunuda sanmıyorum :( sizden yardımcı olmanızı istiyorum bende bildiklerimi sizin ile paylaşacağım inşallah bizde kilolardan kurtuluruz :)

Hoş geldin yapabiliriz yeni doğum yspmışsın bebeğin Hayır lı olsun kilo vermek istiyosun emzirme döneminiz bittimi

Merhaba arkadaşlar kilolu olma psikolojisi gerçekten kötü hele birde gencseniz. Bende 83 kiloyum 1.67 boyundayim hedef 60 kilo olmak çok fark var belki ama....

İnanırmısın ramazanda daha kolay oluyo diyet ama iftar da sadece çorba ile olmaz protein de alman lazımvucut o zaman daha çok yakıyo . Tabiki tercih senin

Arkadaşım ekmeği kesme bence vucudun life karbonhidrata da ihtiyacı var günde en az 4 dilim tam bugday ekmeği yiyin diyor diyetisyenler tabi abartmamak kaydı ile vucudunda ekmege ihtiyacı var

Birden kilo almak gerçekten çok kötü bende 59 kilo idim 4 yıl önce puan 83 kiloyum boyumda 1.67 yasimda 20 :( ne giysem yakismiyr :(

canım sütüm gelmedi neler neler yaptım ama gelmedi bende kilolarımdan kutulma kararı aldım

Canını sıkma bende doğum yapalı 7 ay oldu 2 aydan beri bende kilo vermeye çalışıyor um inşallah başarı olursun burası inan çok yardımcı oluuor sık sık buraları takip etmeni tavsiye ederim

Canını sıkma bende doğum yapalı 7 ay oldu 2 aydan beri bende kilo vermeye çalışıyor um inşallah başarı olursun burası inan çok yardımcı oluuor sık sık buraları takip etmeni tavsiye ederim

canım peki sen ne gibi yollar izliyorsun diyet için ben melisa ve yeşil çaylı bitki çayı içiyorum ve gün içinde limonlu su içiyorum ve yediklerimi kısıyorum bakalım ne zamanda ne kadar gidecek diğer sayfalarda okudum 6 ayda 35 kilo veren var

canım peki sen ne gibi yollar izliyorsun diyet için ben melisa ve yeşil çaylı bitki çayı içiyorum ve gün içinde limonlu su içiyorum ve yediklerimi kısıyorum bakalım ne zamanda ne kadar gidecek diğer sayfalarda okudum 6 ayda 35 kilo veren var

Ben ekmeyi hamur işlerini şekeri kızatmayı tamemen bıraktım kalori hesaplaması yapıyorum şimdi niyetli olduğum için spor yapamıyorum ama bayramdan sonra tekrar başlıycam spora . Diyetisyene daha önceden gitmiştim onada ihtiyaç duymuyor um diyetisyenim burası oldu en önemliside azim azim azim

Ben ekmeyi hamur işlerini şekeri kızatmayı tamemen bıraktım kalori hesaplaması yapıyorum şimdi niyetli olduğum için spor yapamıyorum ama bayramdan sonra tekrar başlıycam spora . Diyetisyene daha önceden gitmiştim onada ihtiyaç duymuyor um diyetisyenim burası oldu en önemliside azim azim azim

kalori hesaplaması nasıl oluyor canım ben onu yapamadım bir türlü kendi diyet listenimi hazırlıyorsun onun ile

peki neden kilo aldın bunun sebebi özel değilse söyler misin

Ben ortaikiye kdr hep zayiftim ergenlik doneminde onume ne gelirse yedim lise 1 de baya kilo almstm ondan sonra azim ettm dort ayda 65 kiloya dusym bir yil bu kilomu korudum ve bir yil sonra 58 59 kiloydm. Sanirim vucuduma cok yuklenmistm pilates su bu derken bi ramazan kriz geldi vr baya kilo almaya basladim ama bu kdr degildi bir ara aldigim antidepresan uyku haplari beno sisirdi sebebi stres ilaclar ve kendine bakmama diyeym suan ilaclari yeni biraktm gecen yila gore bes kilo daha azim umarim veririz bu kilolari

Back