çok tebrik ederim
1.3 kilo vermek büyük başarı, bazen 2-3 hafta çırpınıyoruz onu verebilmek için
harikasın
evet, melis hanım'ın fotoğrafı bu
dukan diyetiyle kilo vermiş, hatta bir blogu ve facebook'ta da 10.000 civarında üyesi olan bir grubu var.
harika bir insan
benim durumumu biliyorsun, ipin ucu biraz kaçtı mı sonra yakala yakalayabilirsen
ama topralanıyorum bugün itibariyle
Tebrik ederim =)
forum linklerin bir kısmını kesiyor, o yüzden linkler çalışmıyor.
blog için google'a "önce kadın sonra anne" yazıp ararsan çıkacaktır.
facebook'ta da "benimle zayıflayanlar" diye aratırsan kapalı grup olarak çıkacaktır.
Benim de bugün tartı günüm, açıkçası beklemediğim oldu, 1,300 vermişim. Ben yarım kilo falan vermişimdir diye düşünüyordum. Çok sevindim valla.
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 77,2
Verilen Kilo: 14,300
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
Oncelikle kızlar hepinize iyi haftalar ben diyetime aynen devam ediyorum ama bazılarınız beni çok hayal kırıklığına uğrattı kimse gruba girmiyor yeme içme o bicim neyse işte size bi tavsiyem var bişeyi yemeden önce o şeyi zayifladiktan sonra daha çok yiyebileceginizi düşünün ve buna göre karar verin ve eğer zorlaniyosaniz bir diyeyisyenden yardım alın öyle çok para dokmenize gerek yok bulunduğunuz yerdeki hesaplı bir yere de gidebilirsiniz bende biliyorum hep aynı listeyi veriyolar ama motive çok önemli yada onlara hesap vercem olmak onun dışında motivasyonunu kaybeden aynada bi kendine baksın öyle mutluysa yapmasın gobeginden fışkıran etlerinden memnun değilim diyen de hemen toparlansin
seni çok iyi anlıyorum canım bende tam o moddayım benim akraba çevreside öyle ya benim benden büyük kuzenim var kız herkes ona takmış durumda şu aralar evde kalacak falan diye o yüzden şimdilik rahattayım o da evlenirse direk top bana:26: insanlarıda anlayamıyorum ben akraba=akbaba derler hiç kendi çocuklarına bakmazlar sen gözlerine batarsın anlamıyorum kimerhaba kızlar nasılsınız
bakıyorum herkesin eli maşalı
korktum valla
ben bugün düzene oturttum, zaten psikolojik durumuma bağlı benim bu yeme-içme işlerim :)
kendimi gayet iyi hissediyorum, tekrar yavaş yavaş düzene girecek inşallah
gerçi herkes beni delirtmek için üzerime üzerime geliyor ama...
akran baskısı, kuzen baskısı vs kötü bir şey.
okul arkadaşlarım, kuzenlerim vs birer birer evleniyorlar, dolayısıyla gözler hopp bana dönüyor.
başka evlenecek insan kalmadı zaten, 13'lük -14'lük yeni nesil dışında
evde kalmış muamelesi yapıyorlar resmen
işin daha da kötüsü evliliği geçtim, bizde sevgili bile yok
ben kendimi beğenmezken, kendimden bu kadar rahatsızken aşk-meşk işlerine nasıl girişeyim.
ben kendime güvenimin tam olmasını isterim, bu şekilde başlarsam bir ilişkiye hep tedirgin olucam "ya kilolardan dolayı bir laf gelirse" diye.
off ya, kendimi şöyle yabancı bir memlekete atsam da 4-5 sene gelmesem buraya
evlilik bık bık bık ... bezdim vallahi bu muhabbetlerden
çok tatlısın..bayıldım karikatürehem arkadaşlarını motive edip hem kilo veriyorsun.. tebrikler
odama bile astığım çok beğendim bu sözü sizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1181385
şöyle ki bu sözü her gördüğümde yani bir neden bulmaya çalışıyorum nedenlerimiz ne kadar çok ve ne kadar güzel olursa o kadar çok başarabiliriz çünkübizim en en büyük nedenimiz bir kere sağlıklı olmak ve aynaya her baktığımızda kendimizi beğenmemiz kendimize güvenmemiz ve evet gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok biz bu yola çıkarken el bebek gül bebek çıkmadık hepimiz farkındayız bir kere yollar engebeli ve yollar uzun... bu yolda önümüze bazen küçük taşlar çıkacak bazende kayalar ama bunların üstesinden geleceğiz çünkü bizim nedenlerimiz var psikolojik olarak bizi yıkanlar olacak belki yada ne kadar uğraşırsak kilo veremediğimiz haftalar... işte bunlar yolumuzdaki engellerin sadece bir kaçı ama biz o engelleri yolumuzdan kaldırmasınıda o yolu temizlemesini de bilmeliyiz herkes nedenlerini düşünsün biz niçin bu yoldayızda eski halimzde devam etmek istemiyoruz yiyip içip yatalım kilolarımıza kilo katalım ne olur demiyorsak kendimizi motive etmeliyiz öncelikle had bakalım bu işe dur demenin vakti gelmedi mi
Günaydınlar,
Nasılsınız, nasıl gidiyor bayanlar?
Merhaba
Ben toparladim çok şükür, 3 gündür her şey yolunda
Senin nasil gidiyor?
kızlar bakıyorumda kimsecikler yokyoksa herkes kiloları verdi de bi ben mi kaldım hani ilk baştaki azmimize ne oldu hep geliyoduk yediğimizi içtiğimizi yazıyoduk:100:şimdi değil yediğimizi yazmak uğrayan bile yok:126:bi zahmet hadi gelin ama yaa:84:
ben formun başından beri ara ara okuyorum ne yedime gelince yazdım mı hatırlamayadım :44:
şimdi ramazan zaten niyetliyim sahurda 1 bardak süt ile petibör yedim. iftarada çorba , ızgara tavuk , az yağlı pilav ve salatam var. günde iki kez çok aşırı yemesemde spor yapamadığımdan kilo veremiyorumaksam iftardan sonra bazen az az yürüyorum ama spor denilemez
durum bu tatlım yarında tartı günüm ama değişiklik oldunu sanmıyorum
snde durumlar nasıl
Kizlaaar gunaaaydiiin
Yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.
Sabah 3 mil leslie
50 mekik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaar gunaaaydiiin
Yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.
Sabah 3 mil leslie
50 mekik
kizlaaar gunaaaydiiin
yeniden buradayim, birazdan gecmisr bakicam , ozledim sizi, bana kizip mesaj atanlar olmus gelmedigim icin, haklisiniz takim ruhunu bozmak gibi oldu bu, artik geldim.
Sabah 3 mil leslie
50 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?