Mugeeeeeee
Seni dovecem mugeeeeee :)
Yarin cuma ne durumdasinnn ?
Kızlar menümü buraya yazmıyorum ama doktor ne verdiyse sadece onu yiyorum hepinize iyi ramazanlar
E yazsaydin bizde gorseydik kuzu, bizde fikir ediniriz :)
Heeeeee haklısın ama isterseniz söyle yapiyim direk listeyi yaziyim buraya
günaydın kızlar bugün benim tartı günüm ama hiç mutlu değilim bu hafta spor yapamamışlığın ve tatlıyı fazla kaçırmanın sonuçları olarak sadece 700 gr vermişim moralim bozukkk
Bence hiç moralinizi bozmayın. Sporsuzluk ve fazla tatlı, ya hiç vermeyip kilo alsaydınız. Bazen istediğimiz gibi olmasa da durumlar arada bir pollyannacılık oynamak gerekiyor sanırım =)
ya aslında orası öyle ben bunuda beklemiyordum ama geçen hafta birden 2 kilo düşüp bu hafta sadece 700 gramcık eksilince hayal kırıklığına uğradım sanırım ama yinede mutsuzum enerjim söndü birden
Her hafta aynı şekilde olmaz tabii. Ama sizi çok iyi anlıyorum. İnsan bilse bile gene de daha fazlasını kaybetmiş görmek istiyor.
Moralinizi bozmayın, enerjinizi kaybetmeyin demek kolay, ama olmuyor öyle onu da bilirim =)
Elinizden geliyor ise bugünlük moralinize izin verin mutsuz olsun ama yarın sabahtan itibaren tekrar eski azminize dönün. Hem bugün moraliniz kötü olursa bir daha birşeyler yemek istediğinizde bugün nasıl hissettiğinizi hatırlayıp ona göre yersiniz. Tabii dediğim gibi söylemesi kolay.
yarında kpss sınavı var içim birazda ondan şiş hiç çalışmadım notlar önümde duruyor deli gibi okumak yerine buralarda geziyorum ne olacam ben böyle fena salmış vaziyetteyim hayatı
inşallaahhh rabbim yardımcımız olsun:44::44:Umarım hemencecik toparlarsınız ve motivasyonunuz ile konsantreniz geri gelir. Böylece sınava çalışabilirsiniz ve sınavınız iyi geçer umarım.
ya aslında orası öyle ben bunuda beklemiyordum ama geçen hafta birden 2 kilo düşüp bu hafta sadece 700 gramcık eksilince hayal kırıklığına uğradım sanırım ama yinede mutsuzum enerjim söndü birden
yarında kpss sınavı var içim birazda ondan şiş hiç çalışmadım notlar önümde duruyor deli gibi okumak yerine buralarda geziyorum ne olacam ben böyle fena salmış vaziyetteyim hayatı
hiç moral bozmaya değmez canım ya bi hafta veriyosun hızlıca sonra gram oynuyo sonra duruyo hatta maalesef bazen aldığımız oluyo (allah korusun :18:)
bende bu hafta hiç oynamadım mesela ama kafaya takınca hiç gitmiyo bu gudubet yağlarsınavım var diyosun bak belkide stresten olmadı :44: oyüzden bizim paralomız durmadan bıkmadan usanmadan devam etmek ve en önemlisi sabırla sonra da zafer bizim olacak eminim ben
ay inşallah bitanem ne güzel konuştun öyle artık bugünde salarım kendimi de yarın sınavdan sonra toplarım işten yarım gün izin alıcam eve gidersem toplarım kendimi diye düşünüyorum bu işyerinde pek mümkün değil motivasyonsizler çok güzel vermişsiniz inşallah bende öyle veririm de eski fiziğime kavuşurum
İsteriz, neden istemeyelim =)
veririz canım ne olcak ki hem senin çok fazlan yoktu galiba yanlışmı hatırlıyorum öyle okudum sanki :26::44: bence sen şimdi sadece sınavını düşünmelisin ki zaten kiloları vereceğimiz için düşünmeye gerek yokiş yerinde sana bi torpil geçsin artık sınavın var yarın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?