bu arada dediğin kendi yaptığım bişeyse canım hemen yapayım çizelgeyi anlamadım zaten
Başlangıç Tarihi: 15 Mayıs 2014
Başlangıç Kilo: 95
Güncel Kilo: 81,1
Verilen Kilo: 13,9
Hedef: 65
Tartı Günü: Her Perşembe
oldumu bilmiyorum canım ama aslında önceden hedefim 70 idi ama sizle tanıştıktan sonra nedense bianda 65 olasım geldihep kıskançlıktan oluyo bunlar ben her perşembe tartılıyodum zaten çünkü kendime bi haftalık hazırladım yazıyorum her hafta ilk diyete başladığım gündü perşembe oyüzden mesela bugün 7. haftama başladım
Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün iftardan sonra 8 km yürüdüm, gün içinde spor yapamadım halsiz olduğum için.
sahur: 7-8 kaşık müsli, yarım bardak kadar yağsız süt, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz kahve
iftar: 1 tabak lahana yemeği, 3 dilim kepekli ekmek, 1-2 kaşık müsli, yarım bardak kadar süt, 1 kase çorba
az önce: 1 kase kiraz
akşam yemeğinde zararlı bir sürü yiyecek olduğu için lahana yemeği ve çorbayla doymayınca biraz da müsli atıştırdım.
şimdi dolmadır, pidedir, türlü kızartmadır vs yemeye başlasam kendimi durduramayacağımı biliyorum, o yüzden hiç yemedim.
kızlar çok konuşuyorum sanırım ama aklıma bişey takıldı da size sorayım dedim birazönce başka bi topicte soğuk suyun
yağları dondurduğunu ılık su içmesini önermiş bir üye oysa ki ben soğuk suyu ısıtmak için vücudun az bi kalori harcadığını bilirdim yıllardan beri :44: acaba
doğru mu ki? :44: boşuna soğuk su içmeyeyim :18:
Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))
evet süper ben bide maydonoz dereotu falanda ekliyorum yemede yanında yat oluyocanım ben geçen gün kendime bişeyler oluşturdum ama nasıl yaptım hiç bilmiyorum ne olduğunu anlamdım zaten
7 hafta 13.9 kilomu
tebr ederim tatlımmm spor yapıyormuydun ?
bu arada dediğin kendi yaptığım bişeyse canım hemen yapayım çizelgeyi anlamadım zaten
Başlangıç Tarihi: 15 Mayıs 2014
Başlangıç Kilo: 95
Güncel Kilo: 81,1
Verilen Kilo: 13,9
Hedef: 65
Tartı Günü: Her Perşembe
oldumu bilmiyorum canım ama aslında önceden hedefim 70 idi ama sizle tanıştıktan sonra nedense bianda 65 olasım geldihep kıskançlıktan oluyo bunlar ben her perşembe tartılıyodum zaten çünkü kendime bi haftalık hazırladım yazıyorum her hafta ilk diyete başladığım gündü perşembe oyüzden mesela bugün 7. haftama başladım
hayırlı olsun tatlım :118:
Ahanda buuuu :)
Haftaya persembeye kadar tartilmak yok sakin :)
Persembe gunleri bu listeyi yazarak bildirim yapcan buraya
Hedefini buyutmene de cok sevindim ayrica :)
Kiz neyini anlamiyosun :)
Ilk sayfaya bak hepimizin listesi var, onu yazcan bana istee
ben çizelge yapmışım ya kendime onu anlamamışım :26: deli benilk sayfadaki linke tıklayıp az kaçıklık var bende biliyomusun canım ondan
bu arada az önce söylemeyi unuttum yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun şekerimmutlu huzurlu sağlıklı zayıf ince günlerde kullan
çok alıntı yapmayayım diye topluca çıkarayım dedim aradan unuttuklarımıda
aslında 70 de yeter herhalde bana 1.75 boya ama kocama laflarını yedireceğim için çok hırslandım ve sizleri tanıdım daha da hırslandım
o yüzden hedef = 65 yaşasın zayıf olmakyaşasın kk (biri beni durdursun )
yaşasın yuppii evet canım sonunda halettim kendime 10 numara 5 yıldız verdim
benimde hergün sabah tartılmak gibi bi takıntım var ama söz veriyorum bu hafta tartılmak yokbide böyle deneyeceğim belki de haftaya 79 olurum olamazmı olabilir :) işte o zaman ruh halim
ben çizelge yapmışım ya kendime onu anlamamışım :26: deli benilk sayfadaki linke tıklayıp az kaçıklık var bende biliyomusun canım ondan
bu arada az önce söylemeyi unuttum yeni telefonun hayırlı uğurlu olsun şekerimmutlu huzurlu sağlıklı zayıf ince günlerde kullan
çok alıntı yapmayayım diye topluca çıkarayım dedim aradan unuttuklarımıda
aslında 70 de yeter herhalde bana 1.75 boya ama kocama laflarını yedireceğim için çok hırslandım ve sizleri tanıdım daha da hırslandım
o yüzden hedef = 65 yaşasın zayıf olmakyaşasın kk (biri beni durdursun )
Uuuuuu hep boyle dusun tamam mi 65 i gorene kadar, umarim esinde destek olur sana
, eger olmzsa senin bu planini zamanla gorsun sen soyleme birsey
Hergun muu
Sakin haaaa
Motivasyonun icin tartilma canim
Durma durma, niye durasın =)
Gule gule kullan canim hayirli olsunKendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))
aynen canım öyle bi kıskançlık bende de var özellikle spor yapanları çok kıskanıyorum çookbide zayıflayanlarıı ama bizimkiler tatlı kıskançlık ya inşallah hepimiz mankenler gibi oluruzda şu kilo denen illetten kurtuluruz kurusun dökülsün o yağlar inşallah bi daha gelipte vücudumuzda yapışacak yerler bulamasınlar yareppim aminnn
Bende yiyip yiyip kilo almayan ayilari kiskaniyorum yaaa
Ve 2~3 kilo alip ay kilo aldim diyen embesilleri dovesim geliyoooo
evet ya o tiplerde var allahın gıcık olarak yarattıklarıimalat hatası onlar bence olmamışlar geri toplatılsınlar yaa bizim moralimizi bozmak zorundalar sanki girişesim geliyo resmen
Gule gule kullan canim hayirli olsun
Kizlar cok guldum bende aynen boyle dusunuyorum valla
Tassyyy enerjine bayildim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?