20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kızlar çok konuşuyorum sanırım ama aklıma bişey takıldı da size sorayım dedim birazönce başka bi topicte soğuk suyun
yağları dondurduğunu ılık su içmesini önermiş bir üye oysa ki ben soğuk suyu ısıtmak için vücudun az bi kalori harcadığını bilirdim yıllardan beri :44: acaba
doğru mu ki? :44: boşuna soğuk su içmeyeyim :18:

Son düzenleme:

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende duymuştum soğuk suyun yağları dondurduğunu.

Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende duymuştum soğuk suyun yağları dondurduğunu.

Direkt yağ yakımı üzerine etkisi olduğuna inanmıyorum kızlar, olsa da çok çok az bir etkidir, önemsemeye değmez, tabi bu benim fikrim

Buralardan çok uzak kalma, özletiyorsun kendini

Ramazan güzel geçiyor canım, her ne kadar her defasında "Ah ah nerede o eski ramazanlar" desek de

Su orucu ve dry fast karışımı bir şey yapıyorum ben, "ne yardan geçerim ne serden" misali, ne diyetten vazgeçerim ne de oruçtan gibi bir şey oldu benimkisi

Senin nasıl gidiyor bakalım?

Hakikaten süper olmuş, sahurda dukan krep yapsana

Mügecim çok tatsız oluyor Dukan krep ya, nasıl yiyorsun onu

O gaz insanı uzun zaman götürüyor

Bana birilerinin sürekli "Aaa, ne kadar çok kilo vermişsin" demesi lazım, yoksa benzinim bitiyor

günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrr sen napıyon bakalım kuzucum

79'lara az kalmış, amanınnn bana yetişiyorsunuz, hızlanmam lazım

aman canım almayalım da şimdilik dursada olur ramazanda ben hep kilo alıyorum cok yeyip yatıyorum oda kilo yapıyor bu ara hastayım tutmuyorum tutsaydım 85 olmuştum

Canım bence ne yiyeceğini önceden belirle, o zaman daha az yiyebiliyorsun.

Allah ne verdiyse diye girişirsen fena Durdurabilene aşk olsun

Son düzenleme:

Kiz azcik tuz ekliyorum ekmek gibi oluyor cok guzel oluyor be :))

Benim fena gidiyor valla yarindan itibaren toparlarim umarim cok yemiyorum ama kilo vetecek kadar az da yemiyorum , spor yapmayi ozlefim ya

Son düzenleme:
O gaz insanı uzun zaman götürüyor

Bana birilerinin sürekli "Aaa, ne kadar çok kilo vermişsin" demesi lazım, yoksa benzinim bitiyor

dimi ama canım ya insana nasıl moral oluyo daha az yemeliyim ki bidaha gördüğünde daha zayıf olayım diye doldurdum yakıtımı 2 günden beri tabi bide yapmadığım spora başladım ufak ufak

hızlan hızlan tabiki bak aramızdaa az kaldııı ben kaç gündür regl ağrıları nedeniyle kıpırdayamıyordum bugün yürüyüşüme de başlayacaaammmm leslie ye başlayamadım daha evde net yok indirmeye de fırsat bulamıyorum ama bugün işten çıkar çıkmaz dükkana gidip indirecem:):):)

dimi ama canım ya insana nasıl moral oluyo daha az yemeliyim ki bidaha gördüğünde daha zayıf olayım diye doldurdum yakıtımı 2 günden beri tabi bide yapmadığım spora başladım ufak ufak

merhaba canım aynen bende öyleyim dün iş yerinde bir arkadaşım sen bayağı zayıfladın yaaa dedi bende nasıl bir gaz nasıl bir heyecan hemen çıktım fabrika etrafında yürüdüm bide buraya girince gaza geliyorum kıskanıyorum galiba zayıflayanları:)

aynen canım öyle bi kıskançlık bende de var özellikle spor yapanları çok kıskanıyorum çook bide zayıflayanlarıı ama bizimkiler tatlı kıskançlık ya inşallah hepimiz mankenler gibi oluruzda şu kilo denen illetten kurtuluruz kurusun dökülsün o yağlar inşallah bi daha gelipte vücudumuzda yapışacak yerler bulamasınlar yareppim aminnn

afiyet olsun canım çok hoş olmuş yumurta hariç benimkiside aynıydı buarada leslie farklı biyorum katayım dedim çok fazla yorumlamışım galiba sabah sabah bitirdi beni :26:

Eheuhe ama super di mi, sen kac kilosun canim bu arada ?
Bi de listeni yazsana bana ekleyeyim ilk sayfaya.

Kizlaaaaar ben kimleri eklemedim ya hadi hemen yazin da halledeyim jelibonlar

Bende yiyip yiyip kilo almayan ayilari kiskaniyorum yaaa

Ve 2~3 kilo alip ay kilo aldim diyen embesilleri dovesim geliyoooo

Eheuhe ama super di mi, sen kac kilosun canim bu arada ?
Bi de listeni yazsana bana ekleyeyim ilk sayfaya.

Kizlaaaaar ben kimleri eklemedim ya hadi hemen yazin da halledeyim jelibonlar

evet süper ben bide maydonoz dereotu falanda ekliyorum yemede yanında yat oluyo canım ben geçen gün kendime bişeyler oluşturdum ama nasıl yaptım hiç bilmiyorum ne olduğunu anlamdım zaten

Bende yiyip yiyip kilo almayan ayilari kiskaniyorum yaaa

Ve 2~3 kilo alip ay kilo aldim diyen embesilleri dovesim geliyoooo

evet ya o tiplerde var allahın gıcık olarak yarattıkları imalat hatası onlar bence olmamışlar geri toplatılsınlar yaa bizim moralimizi bozmak zorundalar sanki girişesim geliyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…