uuuuuuuuu 1 kilo daha vermişiz, süpersin daykooodüzeltiyorum hemen
kızlar çok konuşuyorum sanırım ama aklıma bişey takıldı da size sorayım dedim birazönce başka bi topicte soğuk suyun
yağları dondurduğunu ılık su içmesini önermiş bir üye oysa ki ben soğuk suyu ısıtmak için vücudun az bi kalori harcadığını bilirdim yıllardan beri :44: acaba
doğru mu ki? :44: boşuna soğuk su içmeyeyim :18:
Kendime telefon aldim bebekler artik hep buradayim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende duymuştum soğuk suyun yağları dondurduğunu.
kızlar çok konuşuyorum sanırım ama aklıma bişey takıldı da size sorayım dedim birazönce başka bi topicte soğuk suyun
yağları dondurduğunu ılık su içmesini önermiş bir üye oysa ki ben soğuk suyu ısıtmak için vücudun az bi kalori harcadığını bilirdim yıllardan beri :44: acaba
doğru mu ki? :44: boşuna soğuk su içmeyeyim :18:
Ayy bende sizi çok özledim, işler çok yoğundu bebeğim ama neyse ki hepsini ayarladım geldim buradayım
Sen nasılsın , nasıl geçiyor ramazan, ben bu hafta da pek veremeyeceğim galiba, almam ama verir miyim bilmiyorum , iftar da tutamıyorum pek kendimi ya
Hakikaten süper olmuş, sahurda dukan krep yapsana
günaydın herkese bende leslie ye başladım akşam çok eğlenceli geldi bakalım inşallah böyle devam ederimbide dün uzuun zamandan beri görmediğim birini gördüm uzata uzata çook zayıflamışsın dedi benimde çok hoşuma gitti daha dur dedim yolun başındayım
günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrrsen napıyon bakalım kuzucum
aman canım almayalım da şimdilik dursada olur ramazanda ben hep kilo alıyorum cok yeyip yatıyorum oda kilo yapıyor bu ara hastayım tutmuyorum tutsaydım 85 olmuştum
Buralardan çok uzak kalma, özletiyorsun kendini
Ramazan güzel geçiyor canım, her ne kadar her defasında "Ah ah nerede o eski ramazanlar" desek de
Su orucu ve dry fast karışımı bir şey yapıyorum ben, "ne yardan geçerim ne serden" misali, ne diyetten vazgeçerim ne de oruçtan gibi bir şey oldu benimkisi
Senin nasıl gidiyor bakalım?
Mügecim çok tatsız oluyor Dukan krep ya, nasıl yiyorsun onu
Kahvaltimi yaptimmm :))
O gaz insanı uzun zaman götürüyor
Bana birilerinin sürekli "Aaa, ne kadar çok kilo vermişsin" demesi lazım, yoksa benzinim bitiyor
Buralardan çok uzak kalma, özletiyorsun kendini
Ramazan güzel geçiyor canım, her ne kadar her defasında "Ah ah nerede o eski ramazanlar" desek de
Su orucu ve dry fast karışımı bir şey yapıyorum ben, "ne yardan geçerim ne serden" misali, ne diyetten vazgeçerim ne de oruçtan gibi bir şey oldu benimkisi
Senin nasıl gidiyor bakalım?
Mügecim çok tatsız oluyor Dukan krep ya, nasıl yiyorsun onu
O gaz insanı uzun zaman götürüyor
Bana birilerinin sürekli "Aaa, ne kadar çok kilo vermişsin" demesi lazım, yoksa benzinim bitiyor
79'lara az kalmış, amanınnn bana yetişiyorsunuz, hızlanmam lazım
Canım bence ne yiyeceğini önceden belirle, o zaman daha az yiyebiliyorsun.
Allah ne verdiyse diye girişirsen fenaDurdurabilene aşk olsun
Kahvaltimi yaptimmm :))
dimi ama canım ya insana nasıl moral oluyo daha az yemeliyim ki bidaha gördüğünde daha zayıf olayım diye doldurdum yakıtımı 2 günden beri tabi bide yapmadığım spora başladım ufak ufak
merhaba canım aynen bende öyleyim dün iş yerinde bir arkadaşım sen bayağı zayıfladın yaaa dedi bende nasıl bir gaz nasıl bir heyecan hemen çıktım fabrika etrafında yürüdüm bide buraya girince gaza geliyorum kıskanıyorum galiba zayıflayanları:)
afiyet olsun canım çok hoş olmuş yumurta hariç benimkiside aynıydıbuarada leslie farklı biyorum katayım dedim çok fazla yorumlamışım galiba sabah sabah bitirdi beni :26:
afiyet olsun canım benim vitaminler proteinler dışındakiler yaramasınhele yağla geldiği gibi gitsin vücuda uğramasın bilem
aynen canım öyle bi kıskançlık bende de var özellikle spor yapanları çok kıskanıyorum çookbide zayıflayanlarıı ama bizimkiler tatlı kıskançlık ya inşallah hepimiz mankenler gibi oluruzda şu kilo denen illetten kurtuluruz kurusun dökülsün o yağlar inşallah bi daha gelipte vücudumuzda yapışacak yerler bulamasınlar yareppim aminnn
Eheuhe ama super di mi, sen kac kilosun canim bu arada ?
Bi de listeni yazsana bana ekleyeyim ilk sayfaya.
Kizlaaaaar ben kimleri eklemedim ya hadi hemen yazin da halledeyim jelibonlar
Bende yiyip yiyip kilo almayan ayilari kiskaniyorum yaaa
Ve 2~3 kilo alip ay kilo aldim diyen embesilleri dovesim geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?