20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

sözde diyodu ki gündüzleri çalışıyoruz ama akşamları çıkarız birlikte yürürüz ama nerde ben diyetime başladım 14 kiloyu verdim benim koca daha beni yürüyüşe çıkaracak ama nerdeee bu saatten sonra yok ona ihtiyacım kendi sporumu kendim yaparım ben kalan kilomuda veririm ama sonra onada sorarım hesabını

Selam kızlar
Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için
Sagol canimcim
Sana hayranım yaaa
cok mutlu oldum sagol kuzum bu arada gecen cuma 44 beden pantalona girdim
Tesekkur ederim canim
Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok
Alisirsin canim ilk zamanlar zor gelebilir ben 3 mili rahat yapiyorum hatta 4 e gececem artik
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm bugün mükemmel geçti diyebilirim
Canim cok az olmamismi acaba

Bizimki cozumu buldu ,kosu bandi aldi yuruyus yapalim dedikce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)

durmak yok, nerede hareket orada bereket

günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr

tunaydin canim

sen "he he" de, sözünü dinliyormus gibi yap ama bildiğinden şaşma

Son düzenleme:
[QUOTE

sen "he he" de, sözünü dinliyormus gibi yap ama bildiğinden şaşma [/QU

aynen canım bende öyle yapıyorum zaten

Bugün diyetisyene gittim kızlar daha doğrusu diyetisyenimi degistirdim 96.3 kiloymusum dediğim gibi tartım bozuk benim Artık haftada bir o çağıracak orda tartilir buraya yazarım olur mu

Kızlaaar günaydın, birkaç gündür ayrı kaldım işler yoğundu hallettim yine buradayım

Yalnız kızlar ben iftarda kendimi tutamıyorum, spor da gitti, sizler ne durumdasınız

Bugün diyetisyene gittim kızlar daha doğrusu diyetisyenimi degistirdim 96.3 kiloymusum dediğim gibi tartım bozuk benim Artık haftada bir o çağıracak orda tartilir buraya yazarım olur mu

Daha iyi bile olur
Sevindim canım diyetisyene gitmene bize de tüyolar ver

Kızlar müge neredeee? ??????

günayyyddıınn napıyoruz bakalım kuzucuklarrr

Günaydın şekerim, nasıl gidiyor bakayım azimli hatunum benim

Günaydınlar,
Haydi spora. Leslie'nin söylediği gibi, walk walk walk walk... =)

aaayyy
Çok güzel söylüyor di mi bayılıyorum o kadına ya
Kaç mil yapıyorsun ? :26:

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için

Balımm sweetim hoşgeldin bebik, ben kilolardan kurtulamıyorum ama Ramazan güzel geçiyor, sende durumlar nasıl

Pj beni de unutma az da olsa 200 g vermisim

200 gram yağ hiç de az değil
Özel mesaj at canım kilonu olur mu

uuuuuuuuu 1 kilo daha vermişiz, süpersin daykooo düzeltiyorum hemen

merhaba mügee

nerelerdesin sen kaç gündür

özlettin kendini

Ayy bende sizi çok özledim, işler çok yoğundu bebeğim ama neyse ki hepsini ayarladım geldim buradayım
Sen nasılsın , nasıl geçiyor ramazan, ben bu hafta da pek veremeyeceğim galiba, almam ama verir miyim bilmiyorum , iftar da tutamıyorum pek kendimi ya

bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm bugün mükemmel geçti diyebilirim

Hakikaten süper olmuş, sahurda dukan krep yapsana

Kızlar 1 mil leslie yaptım şu an fenalasiyorum o ne yaaa yuruyusle alakası yok

yaaa ama çok güzel yaptırıyor ben 4 mil yapıyorum hergün

günaydın herkese bende leslie ye başladım akşam çok eğlenceli geldi bakalım inşallah böyle devam ederim bide dün uzuun zamandan beri görmediğim birini gördüm uzata uzata çook zayıflamışsın dedi benimde çok hoşuma gitti daha dur dedim yolun başındayım

Daha iyi bile olur
Sevindim canım diyetisyene gitmene bize de tüyolar ver

Günaydın şekerim, nasıl gidiyor bakayım azimli hatunum benim

günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrr sen napıyon bakalım kuzucum

Günaydın canım
Leslie başlamana çok sevindim , o kadın çok güzel spor yaptırıyor

günaydın tatlım bugun karnım iyice yapışmış hissediyorum bu cuma 79 lu rakamları görürürm gibi geliyoooorrr sen napıyon bakalım kuzucum

Benim kilo vermem durdu sanırım, tartılmıyorum cuma günleri dışında ama bütün gün aç kalınca iftarda abartıyorum biraz sanki :26:
İnşallah görürsün canım, cumaya kadar sakın tartıya çıkma

aman canım almayalım da şimdilik dursada olur ramazanda ben hep kilo alıyorum cok yeyip yatıyorum oda kilo yapıyor bu ara hastayım tutmuyorum tutsaydım 85 olmuştum

bende aynı dertten muzdaribim canım ya benimde duruyo bu hafta sanırım bende bi görebilsem 7'li haneleri ah bizi bu iftarlar mahfetti zaten

aaayyy
Çok güzel söylüyor di mi bayılıyorum o kadına ya
Kaç mil yapıyorsun ? :26:
=) evet çok tatlı söylüyor. Valla ben 2 mil anca yapabildim. Henüz alışma evresindeyim sanırım.
Siz nasılsınız, nasıl gidiyor? Yoktunuz, özlettiniz =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…