20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Canım lütfen eşine kulaklarını tıka , hevesini kıramasın, o evde yokken sporunu yap , ay kızma ama gıcık oldum ya

Günaydın bebeişim

Haftasonu bende iftarda çok kaçırdım, sahura kalkamıyorum ve çok acıkıyorum ama dün sahura kalktım cumaya kadar çok dikkat edeceğim

günaydın sizede çok hoşbuldum kendi adıma harika bi yer burası tavsiyeleri aldıkça herkesin yorumlarını okudukça diyetine diyet katası geliyo insanın wallahi

Hoşgeldin canım, ilk sayfada ki üyelerin listesini hazırla kendine seni de ekleyelim

tamam canım becerebilirsem hemen yapıyorum

Selam kizlar bugun benim bildirim gunum
Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114,6
Güncel kilo : 96,4
Verilen kilo : 18,2
Hedef : 70
Tartı gunu : Her Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için

İlk sayfaya göre 1 kilo vermişsiniz sanırım. Tebrik ederim =)

Hayırlı Ramazanlar Fıstıklar Sağlıkla Mutlulukla Bolluk ve Bereket İçinde Geçireceğimiz veeeeeeeee Aynı zamanda Kilolarımızdan kurtulacağımız bir ay olsun hepimiz için

amin canım, inşallah hepimiz için

amor fati nietzsche'yi sever miyiz

Merhabalar,
Bugün tartı günüm. Aldığım kiloyu vermişim geri sayılır. 1,800 almıştım 1,500 vermişim. Ki ataklarım da oldu. Sonuç olarak sevindim =)

tebrik ederim, bizim gibi binge eating rahatsızlığı olanlar için kilo almamak en büyük başarı vallahi, çünkü ben 1 haftada 2-3 kilo alabilme potansiyeline sahibim, ipin ucunu biraz kaçırayım yeter :111::111:

tebrik ederim, gayet güzel devam ediyorsun

Günaydın yeşil elmalarım

Nasıl da özledim sizi ya

Yeni gelen kızlar hoşgelmişler

Ben bi geçmiş yapayım geleyim

merhaba mügee

nerelerdesin sen kaç gündür

özlettin kendini

kocan yok sabah yok karanlık diye yürümeni engelliyorsa leslie en iyi çözüm

hoşgeldinnn

bu kocaları napıcaz ya, hep bir kıskanma, hep bir paylaşamama, hep bir engelleme

çok geçmiş olsun canım bu arada

3 mili yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım ama anca 1,5-2 yapmışımdır sanırım. Ama pes etmiyecem tekrar deniyecem. =)

asla pes etmek yok günün birinde 5 mil yapabilecek duruma da geleceğiz :)

Günaydın hanımlar,
Az kalorili, bol sporlu ve neşeli günler dilerim hepinize... =)

foruma ancak şimdi girebildim, iyi akşamlar diyim
güzel dileklerin için teşekkürlerrr

sabahın serinliğinde yürümek çok rahat ya

benim en sevdiğim saatler, özellikle 5.30 il3 7.30 arası :)

birazdan yürüyüşe çıkıcam yine, kocanı da sürükle peşin sıra, birlikte yürüyün

Son düzenleme:
bugün oruçluydum, sahurda hiçbir şey yememiştim, iftarda da sütlü müsli yedim sadece, az önce de eve geldim, toplam 6 km yürüdüm bugün mükemmel geçti diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…