- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız aferin sana, haftaya daha da güzel olucak eminim, cumaya kadar çıkma tartıya, süpersin![]()
len yazsana listeni![]()
len yazsana listeni![]()
Merhaba güzel bayanlar fitnessa yazildim kızlar anami bellekler 2 saat durmadan spor yaptım geberiyorun
* zmfaze :
Başlangıç tarihi: 25haziran 2014
Başlangıç Kilo: 84
Güncel Kilo: 81,90
Verilen Kilo: 2,10
Hedef: 65
Tartı günü: Her cuma
İşte buuuuuuuuuuu![]()
merhaba kızlar sizin konu daha aktif sanırım bende aranıza katılabilirmiyim ? 15 mayısta 95 kiloyla başladığım serüvenime an itibariyle 82 kilo olarak devam ediyorum hedefim şimdilik 70 yanlız buraya kadar oluyo insan yanına desdekçi arıyo baktım ki sizler birbirinize çok güzel moral veriyosunuzdur benide alın benideee :) :)
Merhaba güzel bayanlar fitnessa yazildim kızlar anami bellekler 2 saat durmadan spor yaptım geberiyorun
Hoca dedi ki eğer kilo vermek istiyorsan ramazan da oruç tutma. Bi de beni tok karnına tartiya çıkardılar ama pazar günü kilomu tekrar bildiririm
merhaba, hoşgeldin aramıza![]()
ne kadar da güzel kilo vermişsin, tebrik ederim
70 kiloya ne kalmış ki şurada, onu da çabucak vereceksin eminim
bir sırrın var mı, sırrını bizimle de paylaşır mısın? :)
merhaba, çok hoşbuldum onu söylemek isterim![]()
pek bi sırrım yok ama ne kadar çok yediğimi fark ettim abur cubur, vakitli vakitsiz yediğimi fark ettim, aslında karnımın açlığından değilde gözümün açlığından yediğimi anladım bu arada ben küçük bir market işletiyorum yediklerimi siz düşünün :26: aslında çok geç kaldım kendime çeki düzen vermekte ama olsun zararın neresinden dönsem kardır diye düşünüyorum..
1.5 ay olmak üzere şimdi bilinçleneli hiç bi zaman ölüyorum açlıktan diye dolaşmadım ortalıkta çünkü yiyorum ama sağlıklı olan şeyleri yiyorum ... daha anlatacak çok şeylerim var zamanla olsun hepsini aynı anda söylemeyeyim de düşük çeneli demeyin![]()
tekrar hoşgeldin
elbette daha çok zamanımız olacak paylaşım yapmak için
ama merak etme burada hepimiz düşük çeneliyiz maşallah![]()
merhaba kızlar sizin konu daha aktif sanırım bende aranıza katılabilirmiyim ? 15 mayısta 95 kiloyla başladığım serüvenime an itibariyle 82 kilo olarak devam ediyorum hedefim şimdilik 70 yanlız buraya kadar oluyo insan yanına desdekçi arıyo baktım ki sizler birbirinize çok güzel moral veriyosunuzdur benide alın benideee :) :)
Hoşgeldin =)
Kısa sürede güzel kilo vermişsiniz. Umarım kalanı da hemencecik gider.