20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

şimdi benim kilo çok ya vermem daha kolay olur diye düşünüyorum sabahtan beri 1 litre su içtim ama midem aşırı doluuuuuu

Benim sigarayı bırakmam lazımm bu sabah ip atlarken bayılıyordum , nefes nefese kaldım ama bırakamıyorum

sigara mı içiyorsuuuunnn çok kızdım şuan sanaaa kuzum biz sağlıklı olalım diye uğraşıyoruz ya burda olmaaazzz o sigarayı bırakman lazım en yakın zamanda ne kadar zamandır kullanıyorsun canım

ık mık kem küm:18::18:

hhoofffff gene mi yaa

Söyle bakim

Haklısın tatlım ya ,
3-4 yıl oldu

Günaydın canlar can dostlar <3
Dün buralardan uzak kaldım yakın dostumun mezuniyeti vardı sabahtan çıktım evden. Neler yediğime gelecek olursak hiç gelmeyelim ortam şartları eve geç dönüş filan kaçırdım biraz ama regl olmanın avantajı ile pek hissetmeyeceğim galiba :)

Yeni gelen hanımlar Hoşgeldiniz çıtır olmayı kim istemez ki :) bizim gbi bu yolda yürüyenlere katıldığınız için tebrik ediyorum :)

3 kural :)

Bol su
bol spor
az yemek

iPhone 'dan gönderildi

benim sigarayı bırakmam lazımm bu sabah ip atlarken bayılıyordum , nefes nefese kaldım ama bırakamıyorum

çok ayıp adaşım sn sigara mı içiyorsun öğğğ kakaa Biran önce bırakmalısın kilo veren iradeli bi insan bnce sigarayıda bırakabılır hem bak oruç yardımcın olur bence

hoşbulduuummm bugün su kuralıyla başladık bakalım spor akşama inşallah pek yemek konusuna uyabilir miyim öğlen yemek yine çok güzel

az önce paketi kırdım ya içmicem artık

Sende busun , biraz fazlalık var sadece

Menü alalım canım

tebrikleeeerrr inşallah devamı gelir sen azimli bir insansın kilo vermek sigarayı bırakmaktan kat kat daha zor bence onu başarıyorsan bunu hayli hayli başarırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…