20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Kızlar arada 3 tane kara erik yedim bi de papatya çayı içtim öğlen 2 tane dolma yedim biri orta boydu biri küçük boyu 2 kasik barbunya yedim ama yemek kaşığı değil hani servis kasigi bu arada ben çok mu yiyorum hiç acıkmıyorum ya bi andan inceldim gibi geliyo tartiya çıkıyodum bi gün az kalsın bastım açıldı ama çıkmadım tuttum kendimi

Melike neden bu kadar az kilo verildi bakim

Oysa ki bugün tam 1 ay olmuş başlayalı

evet ya aslında o zaman tam başlayamadım yalnız hiç çekilmiyordu ya kendi kendime bu kadar oldu onada şükür bakalım burda sizinle hızlanırım belki bu hafta bakalım verebilecekmiyim pazartesiyi iple çekiyorum

492 adım diyo ya offf
tatlım zıplayarak adımsayar pek atlamıyor ya bende açıyorum ama algılamadığını öğrendim ileri geri mesafe algılaması yapıyormuş zıplarken yukarı olunca kafası karışıyor sanırım aklında olsun

Son düzenleme:

Aman canım vallahi atlayamadim çok beceriksizim

Merhaba canlar. Ben de sizden esinlenerek ip almaya karar verdim.
*Bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği
200 gr mantar kavurma
1 domates yedim.
* kardeşcağızım ssağolsun çiğköfte diye tutturdu 1 dürüm ve ayran yedim
* akşama çiğköfteyi dengelemek için elma ve yoğurtla geçiştircem
* akşam 1 saat yürüyüş

Yarın çarsıya cıkınca ip alicim
Birde kalorı hesabı ve kh yağ protein hesabı yapmaya calışıyorum. Bir site var aradığım tüm ürünlerin değerlerni buluyorum. Günlük 850 kaloriyi gecmiyorum.
Misal 1300 kalorımi aldım 1 saat yürüyüşle 300 kalori siliniyor 1000 kalıyor.
Ben 3 gündür 850 i gecmiyorum

Kızlar birde önceki yediklerimi hesaplayım dedim 3000 kaloriyi bulduğu hünler oluyomuş :)) ve coğu yağ oranı yüksek poğaca tost hamburger kola döner çiğköfte... yuh diyorum şuan kendime :)

Sabah 10:00
Bir yumurta
Semizotlu salata
3 yeşil zeytin
3 kk peynir
Şekersiz çay

Ara
Form çay

Öğle 15:30
3 kaşık Kabak yemeği
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
Yarım tabak Semizotlu salata
Bi kaç tane kırmızı üzüm

iPhone 'dan gönderildi

Tebrikler canım çok güzel zayıflamişsin istediğin kiloya gelmene az kalmış canım annene de çok geçmiş olsun Allah sağlık sihhat versin inşallah

Çok teşekkür ederim. Annem de iyi artık, Allaha şükür yendi kanserini =) Artık önlem için tedavi görüyor. İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim :)

Canım 850 de az , yani olurda 1000-1300 falan olursa sıkma canını çünkü zaten az yiyorsun
ip almana çok sevindim, inan çok güzel birşey insanı kendisine getiriyor.
Akşam meyve yeme , zaman ayır kendine ve salata yap olmaz mı , elmayla kolaya kaçıyorsun biraz akıllı bıdık

Son düzenleme:
evet katılmak istiyorum bu uğurda hiç yol arkadaşım yok böylesi daha kolay olur :))

Marilyn sen bize kendini tanıt, ilk sayfada ki listeden kendine hazırla, üyeler arasında gir zaten 2 kuralımız var,
1- menülerini yazmak
2- tartı günü dışında tartılmamak

Onun dışında seni buraya çağırdım çünkü burada gayet azimli kararlı cici kızlar var senin gibi, ben onlardan güç alıyorum onlara da yardımcı olmaya çalışıyorum, sende dahil ol istedim, seni kararlı gördüm çünkü

Bugünü mü toparlayacak olursam ;

Güne Başlarken ;
1 bardak su
2 mil leslie
50 mekik
100 ip atlama

Kahvaltı ;
kiraz ve probiyotik yoğurt

Ara;
5 kavrulmamış badem
yeşil çay

Öğlen;
dukan krep
bardak çorba
1 domates

Akşam;
MErcimek Çorbası
Domates
Yoğurt

2 lt su , spor bana yetmedi bugün ya akşam belki twiste çıkarım

Allah aşkına bu ipi nasıl atliyosunuz ya aklım almiyo

Blue neyini anlamıyorsun kuzucum normal atlıyorum , atlarken sayıyorum , 5 dk almıyor 100 tane, evet ama cok zor , ben 50den sonra nefes nefese kalıyorum ama yapıyorum, son 20 atlayışta yavaşlıyorum hatta ister istemez, öyle pat diye atlayamayız kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…