Bir an önce muayene ol derim :) çok değişeceksin inan bana
iPhone 'dan gönderildi
Ay inşallah ya en yakın zamanda gidicem 😊😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an önce muayene ol derim :) çok değişeceksin inan bana
iPhone 'dan gönderildi
Bende kilo vermek isteyenlerdenimmm.bende katilmak.istiyorummm araniza.beni de alin tek.basima olmuyor bu is..birazdan 1 saatlik yuruyusumu yapmaya basliycam.hepimize kolay gelsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar, yağ yakmak, incelmek için yep yeni bir gün daha
Umarım herkes hazırdır
Güne Başlarken: 1 bardak su
2 mil leslie
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: kiraz ve probiyotik yoğurt
Nasılsınız bakalım bugün ?
Eki Görüntüle 1160812
Bende kilo vermek isteyenlerdenimmm.bende katilmak.istiyorummm araniza.beni de alin tek.basima olmuyor bu is..birazdan 1 saatlik yuruyusumu yapmaya basliycam.hepimize kolay gelsin
Günaydın canım bende 1 sandviç ekmeğini ama su küçük ekmek şeklinde olanları ikiye böldum peynir ve domates biber yedim ip atlicam birazdan ama nasıl atlicam onu düşünüyorum
Gunaydin kizlarr
Daykom nasılsın, bak leslie yaptım bu sabah, hatun iyi yürütüyor valla helal olsun, akşam yine yapıcam
![]()
Kahvaltida ictim benim cnm kahve istedi
Günaydın blue, yediklerinin yanında çay vs. de iç bebek daha tok tutar, atla atla ne olcak 100 tane atlıyom ben 5 dk sürmüyor
![]()
Tebrikler canım çok güzel zayıflamişsin istediğin kiloya gelmene az kalmış canım annene de çok geçmiş olsun Allah sağlık sihhat versin inşallahGünaydınlar,
Tartılma günüm Pazartesi günüydü ama pek zamanım olmadı yazmaya, annemin radyoterapisi falan vardı. Ama bir daha geciktirmemeye çalışacağım :)
Bu hafta kilo biraz verdim, biraz aldım derken sadece 0,3 kg gitti. Ama açığı eskiden gittiğim diyetisyenimin verdiği iki günlük detox gibi bir kürle kapatmayı umuyorum. 2 günde genellikle 1-3 kilo arası verebiliyorum. Bakalım artık bu sefer kaç olur =)
Son durumumu da yazıyım;
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78,0
Verilen Kilo: 13,5
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi
Çok mutsuzum![]()
![]()
sinirlerimi bozuyor bazıları. insanlar ne kıskanç ya
![]()
Anlatmak istiyorum artık dayanamıyorum
Kilom en son 77 ydi biliyorsunuz bn bu kiloya 82 den düştüm ilaç kullandığım için aldım yoksa 69 du son kilomneyse bnm bi komşu kızım var 4 yaş küçük benden.
Kızın kilosu 88 ama benimle bir tutuyorlardüşünün 42 ona dar geliyor bacağından bile çıkaramıyorken bana 40 bol geliyordu
ama ailesi ve kendisi ikimizi bir tutuyor
![]()
çok canım sıkılıyor çok
kıza tüm kış yürüyelim dedim yok dedi şimdi beni zayıflamış görünce havuza yazılacakmış bn istemedim. Dedim ki tut boğazını verirsin bak bn verdim dedim. Delirdi hı çok vermişsin dedi. Tartıldım dedim tartın eksik senin dedi( yeni tartı aldığımı bilmiyor) bn de spor merkezinde tartıldım dedim en son sustu 😡😡 anlamıyorum ya nasıl bir tutuyorlar aklım ermiyor
bn onun kadar yesem 150 kilo olurdum
bnm hormon bozukluğundandı bu kilolarım bi de son içtiğim ilaçtan
ama onun öyle bişeyi yok yani boğazını tutmayı bırakın 3 kişinin yemeğini yiyor doymak bilmiyor. Kimseyi rencide etmek istemiyorum ama çok moralimi bozdu çok ;(
![]()
![]()
iPhone 'dan gönderildi