Hoşgeldiniz inşallah bizde sağlıklı bir şekilde kilo vericez 😊😊😊😊
İnsallah tekrar 36-38 beden olmak istiyorummm tum dolabim elbiselerim beni beklio insallah wericezz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay cok güzel programlar, bize menülerini de yazmayı unutma canım, sende cok istek ve azim var , hissettim ben :))
Ben konu basindan beri muaf diilim olsua kim kac yasinda kac kilo ama ben soyle ornek weriyim 1.78 boyunda we hep 64-66 aradi gelip giden resmen manken fizikli biriydim ama suan cok kilo aldim oda hamilelikten oldu keyfi olmadi aman yarasin cocuguma aman cocugum kilo alsin sistimde sistim bu yuzden kendime guwenim tam ben bu diilim 25 yasindyim ilk defa bu kadar kilo aldim en fazla hayatim boyunca 2-3 kilo alir aninda werirdim bu olay beni cok hirslandrdi bence hirs cok onemli sende hirslan we en buyuk ip ucu ne biliomusun ewde bulundurmycaksin kilo aldrcak sewleri ewliysen sen ayarla eger bekarsan ailenden destek iste almasinlar ewide yesillikle doldur istesende yiyemiyosunInan bende çok istiyorum insanların beni asagilamasindan bıktım. Sanki ben yemek yiyemem konuşamam susuyamam spor yapamam. Spor yaparsın senin o kiloların 10 senede gitmez derler yemek yersin az yede depodan gitsin derler o güden bende zayifliyip yasitlarim gibi sağlıklı olmak istiyorum. Kendime güvenemiyorum. Yukarda kendimize guvenmemiz lazım diyorum ama çok cekingenim aslında özellikle son 1 yılda çok artti
Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum
Canim cok saol çok gaza geldim şu an hemen yürüyüşe cikicam 😅😅😅😅😅😅😅Günaydın tebrik ederim 😘 böyle güzel kilo verirsen çok kısa sürede hedefine ulaşacaksınvereceğine inanman yeterli :)
iPhone 'dan gönderildi
Canim cok saol çok gaza geldim şu an hemen yürüyüşe cikicam 😅😅😅😅😅😅😅
Gitsin kilolar gelsin 36 beden kıyafetler
iPhone 'dan gönderildi
Canım yumurtalıklarında kist olabilir mi? Baktırdın mı hiç? O da kilo almana sebep olur da. Aşırı ağır geçirdiğin için aklıma bu geldi
Zaten çok hırslıyım, bunları paylaşarak beni daha da hırslandırıyorsun, çekilin yoldan, kime tutamaz beni
Benim reglimin ilk günü çok zor geçerdi, ağrıdan duramazdım ama diyete başladığımdan beri en ufak ağrım olmuyorKilo vermenin vücut üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var, bunu daha iyi anladım.
Ayça da bizim takıma geleceksadece 8, takımda olmak yok bebişimmm benim takıma da beklerim ona göre
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&p=35747065&posted=1#post35747065
ilk kaptan dan itiraz gelmediburdan bakabilirsin cnmmmm
5 kilo da bi beden mi o zaman ben 79 kiloda 36 38 beden olurum bence o 5 10 kilodur
İnsallah tekrar 36-38 beden olmak istiyorummm tum dolabim elbiselerim beni beklio insallah wericezz
Inan bende çok istiyorum insanların beni asagilamasindan bıktım. Sanki ben yemek yiyemem konuşamam susuyamam spor yapamam. Spor yaparsın senin o kiloların 10 senede gitmez derler yemek yersin az yede depodan gitsin derler o güden bende zayifliyip yasitlarim gibi sağlıklı olmak istiyorum. Kendime güvenemiyorum. Yukarda kendimize guvenmemiz lazım diyorum ama çok cekingenim aslında özellikle son 1 yılda çok artti
Teşekkür ederim. İstek var evet ama birde motivasyonumu devam ettirebilsem.
Bugünkü menümü yazıyım bende o zaman :)
-Kahvaltı-
1 Bardak Muzlu Smoothie
-Ara-
5 Badem
5 Fındık
-Öğle Yemeği-
3 tane Muzlu kurabiye
-Ara-
1 tane Muz
-Akşam Yemeği-
1 Kase Çorba
200 gr Erişte
Günü 993 kalori ile kapattım. Smoothie yaklaşık 140-150 arası oluyor kalorisi, beni şahsen tok tutuyor bir süre. Muzlu kurabiyenin de tanesi 60 kalori civarında. Yulafla yapıldığı için o da tok tutuyor. Benim en büyük sorunum su. Sevemedim gitti suyuBugün toplansa 3 bardak bile içmemişimdir.
Günaydın hepinize bu sabah biraz erkencicim çünkü heyecandan uyuyamiyorum ve sonunda tartıldım 1.100 gr vermisim ama resim paylaşmayı beceremiyorum
Bu sabah ne kek ne reçel yedim artık yok onlar öğlen de Şeyda Coşkun spagettisi yapmayı planlıyorum ama aklınıza makarna gelmesin içinde makarna yok kabak var onun yerine 😊😊😊Canım değişiklik yapmamı istiyorsan ilk sayfada, o minik listeni kopyala, değişikleri yap, buraya yaz hemen değiştireyim canım,
tebrik ederim
O kekler olmasaydı bence daha fazla gidebilirdi, lütfen bunu da dikkate al
bluevanilla :
Başlangıç tarihi: 12 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 99,7
Güncel Kilo: 98.6
Verilen Kilo: 1.100 gr
Hedef: 60
Tartı günü: Her Pazar
Günaydın kızlar nasılsınız
Bugün benim bildirim günüm
Geçen Pazartesi : 100.2
Bugün. : 98.4
Fark : -1.8 kg
😉😉😉😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?