20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Senden güzel haberler bekliyorum bebeğim, paylaşım dediğin yer neresi bana link atabilir misin ?

ay aynen ya, çok gıcık birşey di mi, bir de yaz geldi şimdi her yerde abuk subuk terlemeler olcak
Kızlar spora ağırlık vermemiz lazım, her fırsatta spor yapmamız lazım
Ve kek yememek lazım
Kek yiyenleri dövmek lazım

Zaten çok hırslıyım, bunları paylaşarak beni daha da hırslandırıyorsun, çekilin yoldan, kime tutamaz beni

Ayça da bizim takıma gelecek sadece 8, takımda olmak yok bebişimmm benim takıma da beklerim ona göre

Bu iş olursa iyi olur, 8. takımı ben hareketlendiririm, hafta içi vaktim bol

Bu yaza hep beraber damgamızı vurucaz

Bu kadın bizden daha akıllı daha güçlü değil, yapabiliriz

Eki Görüntüle 1157864

Çok güzel kilo vermiş Ama bence daha vermesi lazım

Ben regl olunca niye hamile kadınlar gibi oluyorum ya, sanki karnımda üçüz var

Benim reglimin ilk günü çok zor geçerdi, ağrıdan duramazdım ama diyete başladığımdan beri en ufak ağrım olmuyor Kilo vermenin vücut üzerinde inanılmaz olumlu etkileri var, bunu daha iyi anladım.

dozunda hırs iyidirrr canımcımmm bence de harika olacak bu yaz:118::124::124::122::122:

1 kilo verince vucuttan 4 paket yağ gitmiş oluyor düşünsenize

Evet kizlaaaaar gelelim bugünkü menüme sabah klasik kahvaltı ve çay bi de kek ara öğün 3 kuru kayısı yarım avuç fındık öğle yarım lahmacun ve 1 zeytinyağlı dolma ara kiraz akşam kepekli sandviç ve çilek kompostusu yarın sabah tartılıp 1 gün rötar la fotoğraflı bi şekilde kilomu bildiricem insallah

dozunda hırs iyidirrr canımcımmm bence de harika olacak bu yaz:118::124::124::122::122:

1 kilo verince vucuttan 4 paket yağ gitmiş oluyor düşünsenize

Sen diyete devam ediyor musun? Yoksa hedefine ulaştın mı? Boy ve hedef kilonu merak ettim, hiç sormamışım daha önce onu fark ettim

Ben regl olunca niye hamile kadınlar gibi oluyorum ya, sanki karnımda üçüz var

Canım yumurtalıklarında kist olabilir mi? Baktırdın mı hiç? O da kilo almana sebep olur da. Aşırı ağır geçirdiğin için aklıma bu geldi

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar bn yoktum bugün çok yazmışsınız şuan Okuyamıyorum yarın bütünleme sınavım var 3 tane ve üçü de çok ağır ders çalışmam gerek
Menü olarak da akşam 5 e kadar bişe yemedim
5 te et ve salata yedim malum piknik mecbur bir bardak kola içtim yoksa şişlik beni mahvedecekti yarın tam gaz devam :) orda ipimi de atladım tabi öpüldünüz yarın görüşmek üzere :)

iPhone 'dan gönderildi

Bu kek bitmedi mi halaaa

Gelip ben yicem şimdi hepsini, kek mek kalmayacak

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun, inşallah sınavların çok güzel geçer

hem kek hem kompostooo yarın toparlanıyorsun cnmmm

Sen diyete devam ediyor musun? Yoksa hedefine ulaştın mı? Boy ve hedef kilonu merak ettim, hiç sormamışım daha önce onu fark ettim

Ayçacım benim için diyet değildi sağlıklı yaşam biçimiydi aynen devam ediyorum cnmm sadece meyveyi fazla abartıyorum o kadar kilo verme aşamasında özlemiştimmm hedefime ulaştım hala az az vermeye devam ediyorum bundan sonrası joker olacak benim için geçen temmuzda 93 tüm cnm boy 1,68 1 kasımda düzenli karataya başladım hedefim 65 ti

allah zihin açıklığı versin cnmmm

Son düzenleme:

Şu an koruma dönemindesin, değil mi? 38 beden oldun mu 65 kiloda? Ben en çok onu merak ediyorum 11 kilo verdim, ancak 1.5 beden fark etti, 65' te bile 38 beden olamam ben bu gidişle :2:

Şu an koruma dönemindesin, değil mi? 38 beden oldun mu 65 kiloda? Ben en çok onu merak ediyorum 11 kilo verdim, ancak 1.5 beden fark etti, 65' te bile 38 beden olamam ben bu gidişle :2:

evet cnm koruma dönemindeyim kalıplara göre değişiyor cnmm 38 de giyiyorum dar kalıp olursa 40 da oluyor bazen 5 kiloda bir beden düşüyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…