büyük konuşma ama onun yanıonda mutlumusun değilmisin bebişim ona karar ver eğer mutluysan bence tekrar barışırsınızbelki işi vardır cnmm hemen kötüye yorma ama her zaman böyle yapıyorsa o zaman ayrılmayı düşünebilirsin :26: özgüvenin de ne varmış ki bakim seninnn neyin eksik kültürlüsün esprilisin cana yakın samimisin bulmuşşta bunuyormu senin gibisini
Canim özgüven konusuna gelecek olursak biz çok büyük bi hata yapıyoruz kendimize guvenmiyoruz ama önemli olan bedenimiz değil ruhumuz kisiligimiz bunu aklimizdan cikarmamaliyiz salak olucagima kilolu olurum daha iyi
Canim özgüven konusuna gelecek olursak biz çok büyük bi hata yapıyoruz kendimize guvenmiyoruz ama önemli olan bedenimiz değil ruhumuz kisiligimiz bunu aklimizdan cikarmamaliyiz salak olucagima kilolu olurum daha iyi
Bende bu taktiği uygulicam çok teşekkür ederim 😊
Aminnnnn canım
Hakkınızda hayırlısı olsun, hiçbir şey, hiçkimse için canını sıkmaya değmez
Benim mottom bu:
- Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
36 beden olunacak, o kadar!Yok ya, ben kafaya koydum, bu defa 52'leri, 53'leri görücem
uygula bitanemmm rica edeirmmm
sevdim senin mottonu
Ayçacım kendini şartlandrıma bitanem belki 38 bedende daha fit duracaksınn ben öyle çok sıskalığı da sevmiyorum açıkçasııı
Hepimiz ayna karşısında fotoğraf çekiyoruz kızlar, 36 beden olduğumuzda bu fotoğraflardan biz de yapalım
Hayatımda 42 bedenin altına hiç inemediğim için 38 bedende de 36 bedende de nasıl olurum en ufak bir fikrim yokSadece artık hafif olmak, rahatça yürüyüp koşmak ve spor yapmak istiyorum. Bu fazlalıklar benim hareketimi azaltıyor, hantallaşıyorum. Sanki ne kadar çok kilo verirsem uçmaya o kadar yakın olurmuşum gibime geliyor
hareket kısıtlaması kısmına katılıyorum cnmmm ilk başladığım zamanlarda sırt çantasına verdiğim kilo miktarınca su şişelerini doldurarak ekliyordum koşu bandında sırt çantasıyla yürüyordum verdiğim kilo fazlalaşınca iptal ettim çünkü hemen yorulur oldum isterseniz siz de deneyin farklı bir motivasyon şeklişimdi hakikaten kuş gibiyim cnmm
Çok akıllıca bir yöntem :)
Kol ve ayaklara bağlanan ağırlıklar var spor mağazalarında, ben onlardan almıştım.
Gerçi öyle çok çok ağır değiller, yarım kiloluk, 1 kiloluk vs ama ayak bileklerine yarım kilo bağladığında bile çok çabuk yoruluyorsun
evet ağırlık bağlamak da var tabii ama sırt çantanda verdiğin kiloları taşıyınca akıllanıyorsunn pj canım senin durumu paylaşıma taşıdım herhangi bir sorun çıkmazsa 8, takım listesinde olacaksın cnm Ayça seni de bizim 6. takıma alsak ne güzel olur ikiniz kapışırsınız
1 hafta tatilde olucam canım, kısmetse bu gece yola çıkıyorum. Dönüşte al beni listeye
hadi bakalım güzelce eğlen dineln gel o zamann alamzmıyım kuzummmmm
Kızlar 5. Sınıfa giderken 60 kiloydum gerisini siz düşünün hayatımda hiç zayıf olmadım pardon 8 yıl önce 3 ay kadar olmuştum çok güzel bi histi beni de çok yoruyor kilolar merdiven çıkarken Sanırsın astım krizi geciriyorum
Kızlar 5. Sınıfa giderken 60 kiloydum gerisini siz düşünün hayatımda hiç zayıf olmadım pardon 8 yıl önce 3 ay kadar olmuştum çok güzel bi histi beni de çok yoruyor kilolar merdiven çıkarken Sanırsın astım krizi geciriyorum
Çok sağol canımm
Ben de kendimi bildim bileli kiloluyum8-9 yaşından sonra kilo almaya bi' başladım, gidiş o gidiş, daha da "normal" olamadım
Eki Görüntüle 1157727
Eki Görüntüle 1157727
Eki Görüntüle 1157728
Eki Görüntüle 1157729
Hepimiz ayna karşısında fotoğraf çekiyoruz kızlar, 36 beden olduğumuzda bu fotoğraflardan biz de yapalım
Merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim bu baslikli konuyu gorunce daldim hemen ben hamilelikten sonra cok kilo aldim suan emziriyorum dogum yapali 6 ay oldu we 1,5 aydr diyetteyim 7 kilo werdim sirf yagdan 6.200 gitti azimliyim eski kiloma kawusucam hedef 25 di kaldi 18 :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İçim kazınmış vallahi, bugün canım sadece et ve balık istedi, normalde etle, balıkla, tavukla hiç işim olmaz ama demek ki vücudumun ihtiyacı varmış
kahvaltı
50 gr sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
ara
1 kupa şekersiz, tarçınlı süt
öğlen
1 tavuk şnitzel
yağsız bol salata
ara
1 şekersiz türk kahvesi
yarım avuç leblebi
akşam
1 dilim ekmek
50-60 gr ton balığı
yağsız bol salata
ara
3 mısır-pirinç patlağı
2 bardak şekersiz çay
2-3 fındık
yürüyüş yok
bugün biraz fazla yedim galibabir türlü doymadım gitti
Merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim bu baslikli konuyu gorunce daldim hemen ben hamilelikten sonra cok kilo aldim suan emziriyorum dogum yapali 6 ay oldu we 1,5 aydr diyetteyim 7 kilo werdim sirf yagdan 6.200 gitti azimliyim eski kiloma kawusucam hedef 25 di kaldi 18 :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?