20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Yok ya stres oluyorum artık
Biraz üzülürüm geçer,
Marilyn Monroe'nun dediği gibi ; Başkasıyla mutsuz olmaktansa tek başıma mutsuz olurum daha iyi

Canim özgüven konusuna gelecek olursak biz çok büyük bi hata yapıyoruz kendimize guvenmiyoruz ama önemli olan bedenimiz değil ruhumuz kisiligimiz bunu aklimizdan cikarmamaliyiz salak olucagima kilolu olurum daha iyi

Canım ama şöyle, her insanın öz güvenini kıran şeyler olur, bu boy olabilir, saçı azdır, burnu büyüktür, ten rengini sevmez, dişlerini sevmez vs. vs.
Benim Allah'a şükür tek derdim kilo, ama bu benim için büyük sorun maalesef, yani ruhumun özgürlüğü kısıtlanıyor , ben kilo verene kadar bana rahat yok

Canim özgüven konusuna gelecek olursak biz çok büyük bi hata yapıyoruz kendimize guvenmiyoruz ama önemli olan bedenimiz değil ruhumuz kisiligimiz bunu aklimizdan cikarmamaliyiz salak olucagima kilolu olurum daha iyi

aynen cnm ya kendi güzel olana 40 günde doyulurmuş ama ruhu güzel olana 40 yıl doyulmazmış atalarımız biliyor bu işi

90 60 90 nice güzeller var ama iki kelimeyi bir araya getirmez çoğuuu bedenin de ne varmışşşş alt tarafı en fazla 4-5 aya kadar gidecek olan birkaç fazlalıkk sonra otursun o arasın sen açma telefonunu

Bende bu taktiği uygulicam çok teşekkür ederim 😊

uygula bitanemmm rica edeirmmm

sevdim senin mottonu

Ayçacım kendini şartlandrıma bitanem belki 38 bedende daha fit duracaksınn ben öyle çok sıskalığı da sevmiyorum açıkçasııı

Eki Görüntüle 1157726

buda benden olsun​

gülümse biraz bakimm

uygula bitanemmm rica edeirmmm
sevdim senin mottonu

Ayçacım kendini şartlandrıma bitanem belki 38 bedende daha fit duracaksınn ben öyle çok sıskalığı da sevmiyorum açıkçasııı

Hayatımda 42 bedenin altına hiç inemediğim için 38 bedende de 36 bedende de nasıl olurum en ufak bir fikrim yok Sadece artık hafif olmak, rahatça yürüyüp koşmak ve spor yapmak istiyorum. Bu fazlalıklar benim hareketimi azaltıyor, hantallaşıyorum. Sanki ne kadar çok kilo verirsem uçmaya o kadar yakın olurmuşum gibime geliyor

hareket kısıtlaması kısmına katılıyorum cnmmm ilk başladığım zamanlarda sırt çantasına verdiğim kilo miktarınca su şişelerini doldurarak ekliyordum koşu bandında sırt çantasıyla yürüyordum verdiğim kilo fazlalaşınca iptal ettim çünkü hemen yorulur oldum isterseniz siz de deneyin farklı bir motivasyon şekli şimdi hakikaten kuş gibiyim cnmm

Çok akıllıca bir yöntem :)

Kol ve ayaklara bağlanan ağırlıklar var spor mağazalarında, ben onlardan almıştım.

Gerçi öyle çok çok ağır değiller, yarım kiloluk, 1 kiloluk vs ama ayak bileklerine yarım kilo bağladığında bile çok çabuk yoruluyorsun

evet ağırlık bağlamak da var tabii ama sırt çantanda verdiğin kiloları taşıyınca akıllanıyorsunn pj canım senin durumu paylaşıma taşıdım herhangi bir sorun çıkmazsa 8, takım listesinde olacaksın cnm Ayça seni de bizim 6. takıma alsak ne güzel olur ikiniz kapışırsınız

1 hafta tatilde olucam canım, kısmetse bu gece yola çıkıyorum. Dönüşte al beni listeye

Kızlar 5. Sınıfa giderken 60 kiloydum gerisini siz düşünün hayatımda hiç zayıf olmadım pardon 8 yıl önce 3 ay kadar olmuştum çok güzel bi histi beni de çok yoruyor kilolar merdiven çıkarken Sanırsın astım krizi geciriyorum

hadi bakalım güzelce eğlen dineln gel o zamann alamzmıyım kuzummmmm

Çok sağol canımm

Ben de kendimi bildim bileli kiloluyum 8-9 yaşından sonra kilo almaya bi' başladım, gidiş o gidiş, daha da "normal" olamadım

kilo her hastalığın başı cnmmm inş sende kurtulacaksın

Çok sağol canımm

Ben de kendimi bildim bileli kiloluyum 8-9 yaşından sonra kilo almaya bi' başladım, gidiş o gidiş, daha da "normal" olamadım

sende sağol bitanemmm

İçim kazınmış vallahi, bugün canım sadece et ve balık istedi, normalde etle, balıkla, tavukla hiç işim olmaz ama demek ki vücudumun ihtiyacı varmış

kahvaltı

50 gr sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay

ara
1 kupa şekersiz, tarçınlı süt

öğlen
1 tavuk şnitzel
yağsız bol salata

ara
1 şekersiz türk kahvesi
yarım avuç leblebi

akşam
1 dilim ekmek
50-60 gr ton balığı
yağsız bol salata

ara
3 mısır-pirinç patlağı
2 bardak şekersiz çay
2-3 fındık

yürüyüş yok

bugün biraz fazla yedim galiba bir türlü doymadım gitti

Merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim bu baslikli konuyu gorunce daldim hemen ben hamilelikten sonra cok kilo aldim suan emziriyorum dogum yapali 6 ay oldu we 1,5 aydr diyetteyim 7 kilo werdim sirf yagdan 6.200 gitti azimliyim eski kiloma kawusucam hedef 25 di kaldi 18 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldiniz inşallah bizde sağlıklı bir şekilde kilo vericez 😊😊😊😊

Daha iyi olmuş fıstıkım arada protein bol bol tüketmek iyi olur, çok güzel menü olmuş

Hep böyle gitsin İnşallah

Canım Allah bağışlasın her şeyden önce onu ben yirim ısırırm
Kilon tam olarak kaç canım ?
Hoşgeldin aramıza, ilk sayfada kurallar ve bana burada belirtmen gereken minik liste var bir göz geçir istersen

DUYURU

Kızlar, yarın pazartesi, tam 1 hafta olmasa da neredeyse ilk 1 haftayı beraber çok güzel geçirdik.
İnşallah hepimiz hedefimize varana kadar durmak yok, lütfen sadece diyetteyken değil, zor anlarınızda da gelin
Hepiniz ama hepiniz iyi ki varsınız, bu duyuru metodunu siz de uygulayabilirsiniz.
Hepinizi çok sevdiğimi duyurmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…