Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim
Herkese Günaydın,
Bu kilo verme serüvenimde kullandığım uygulamalar var, bana çok yardımcı oluyor. Çoğunuz biliyordur kesin ama bilmeyen varsa diye yazmak istedim.
Öncelikle söylemeliyim Android kullanıcısıyım, ama ios yani iphone içinde var aynı programlar.
İlki FatSecret. Kalori sayarak kilo verdiğim için bu program çok işime geliyor. Veri tabanında birçok gıda var hazırda. Ama eğer yoksa kendiniz de ekleyebiliyorsunuz. Bu da kendinize özel gıdaları ekleyip kolayca ulaşabilmek için ideal oluyor. Aynı zamanda sizin eklediklerinizi başkaları da görebiliyor.
Bir kaç ekran görüntüsü;
Eki Görüntüle 1157313
Eki Görüntüle 1157314
Eki Görüntüle 1157315
İkinci program ise Endomondo. Bu da spor için. Ben en çok yürüyüş için kullanıyorum. Gps yardımıyla rotanızı çiziyor. Bu programın bir çok özelliği var ve spor çeşitliliği çok fazla. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra (kilo,yaş,boy) size yaptığınız sporun (ben yürüyüşten örnek vereceğim) süresini, mesefasini, ort.hızınızı, ort. temponuzu, yaktığınız kaloriyi, kaybettiğiniz suyu miktarını, min. rakımı, max. rakımı, toplam çıktığınız yokuşu, toplam indiğiniz yokuşu vs gösteriyor. Yürüdüğünüz her km nin ne kadar sürdüğünü gösteriyor, bunu yanında çok yavaş yürüdüyseniz kaplumbağa resmi çıkıyor örneğin :) Ayrıca arkadaşlarınızı ekleyip onların yaptığı spor vs görebiliyorsunuz. Bunların dışında meydan okumalar var, onlara katılabiliyor, kendiniz açabiliyorsunuz. Buna da örnek vermek gerekirse, günde 500 kalori yakmak, ayda 50 bin km yürümek gibi. Mesela burada meydan okuma oluşturup birbirimizi ekleyip yarışabiliriz :)
Bir kaç ekran görüntüsü;
Eki Görüntüle 1157322
Eki Görüntüle 1157323
Eki Görüntüle 1157324
Eki Görüntüle 1157325
Bence gerçekten işe yarar iyi uygulamalar. Umarım sizin işinize de yararlar.
Sabah 8:30
Bir kayısı kıvamında yumurta
Salata
3 kk peynir
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay
iPhone 'dan gönderildi
şu an çok mutsuzum ya sabahtan beri kek yiyorum öğlen 2 dilim kek yedim akşam çorba içtim sadece sonra yine 2 dilim kek yedim arada da kuruyemiş yedim bir avuç ayran birde listeye bakarmısın çok sağlıklıyımya çok güzel kek yapıyorum tamam kendi yaptığım keke hayır diyemiyorum çikolata falan değil keke dayanamıyorum ya ben neden bu kadar iradesizim kendimi durduramıyorum of of:2::2: yarın az yemeliyim ben çok gaza geldim bana yarın hatırlatırmısınız abur cubur yok hatta kek yok allahım dolaptaki kalan kekleri komşulara mı dağıtsamki hala bakıyolar ordan ordan:18::18:
Yeşil kahvenin tadı nasıl? :44:
Tam bir kahve bağımlısıyım ama yeşil kahve hakkında hiç bilgim yok
Can bende hasta oldum ya öf başım catliyoGunaydın bebişleerr, ben hala cok hastayım ve regl de oldum cok sancım var ay ne oldu bana yaaaaaa....çizgi film izliyorum öyle sabahtan beri
Ama buna ragmen sbh sporumu yaptım, kahvaltıda 1 dilim börek yedim, annem cok ısrar etti. Bugun baska ekmek vs yemem , sizler napıyosunuz nasıl gidiyor :))
Tamam söz veriyorum zaten şeker ilacina başlıcam büyük ihtimalYaa bicirik, sen şunu anlamıyosun yedikçe yiyesin gelecek, kek tamamen şeker ve yağ, çok karbonhidrat alıyosun , insülin zımbırtıdı işte, kendini şöyle 1 hafta zorlasan sonra cok rahatlayacaksın, benim canım varya neler istiyor, cok zorlanıyorum ama kendimi tutmazsam surekli canım isteyecek biliyorum, tartıldığın güne sakla, koy bi kenara , lütfen bir daha kek lafını duymayacagız senden tamam mı söz ver.
Kızlar ya meyve varsa yarım yemeye çalışıcam Diyetim bozulmasın
Sweet sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu?
Ahh, ben de bir an önce 60'lara gelebilsem :)
Barıştık sabah
hiç dayanamıyorum bu adamla küs kalmaya ben ya, hemen arıyo hemen affediyorum kıyamıyorum
Ya ne biliyim söz bi daha yemicem bu arada bana da detoks yazar misiniz
Bayanlar bu sayfaya bi göz atın derim
http://www.kigem.com/ne-ne-zaman-nasil-icilir.html
iPhone 'dan gönderildi
kızlar bıde sorum olacak size , kilo vermemiz durakladıqı zaman ne yapabılırız bi fikri olan varsa paylasabılırmı:)
Kızlar tartildigimiz gün kaçamak yapicaksak beni pazara alalım malum pazar günü geziyoruz
Az önce gaflete düştüm ve 1 dilim kek yedim kızlar bu kekler bizim için çok büyük bi caydirici oluyo yemin edelim mi haftada sadece 1 gün yiyicegimize aklım yeme derken kalbim onu istiyo çok iradesizim
Ayyyy kızlaaaaarrrr cok hastayım yaaa
yeni gelen bebişler hoş geldiler, ben hepsini okudum da sapsal tabletten dogru durust cevap yazamıyorum.Aslında herkese yazmak istediklerim var.
Bu hastalığın iyi yanı da oldu, bugun hiç sigara içmedim hazır başlamışken sonuna kadar dayanmaya calışcamm
Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.
14 Haziran 2014: 76.8 kilo
Aaa, bunu ben de deniyimcanın her kek istediğinde 50 mekik çek tatlım sonra inan bana yemek istemeyeceksin
Tbrkler Ayçacımmmmharikasınnn devam
Aaa, bunu ben de deniyim
Çok teşekkür ederim canımİnşallah 50'lere kadar böyle devam eder
ne güzel olmuş cnmmm alkah ayırmasın bir daha inş
canın her kek istediğinde 50 mekik çek tatlım sonra inan bana yemek istemeyeceksin
geçmiş olsun kuzummm bol bol karabibere yüklen cnmmm sıcak içeceklerine ekle
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizben kaçtım bir slm vereyim dedimm maşallah 10 sayfa geçmiş olmuş
Yaaa sweet bu adam beni çok bunaltıyor artık
Az önce ayrıldım kızlar, bir daha da barışmam
Zaten öz güvenim tam değil, mesajlarıma falan cevap vermiyor dışardayken, ben katlanamam böyle şeylere yeter
Zaten öz güvenim tam değil, mesajlarıma falan cevap vermiyor dışardayken, ben katlanamam böyle şeylere yeter
Dene Ayçacımmm o mekiğin zorluğundan sonra insanın iştahı kaçıyor
elbette devam edecek bitanemmm
Dene Ayçacımmm o mekiğin zorluğundan sonra insanın iştahı kaçıyor
elbette devam edecek bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?