20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95 ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii 70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))

kızlar merhabaaa :) ben beyza boyum 168 kılom 95 ıkı haftadır dıyetteym spor yapıyorumm 6 kılo verdım 101 kıloydum yanii 70 kilo olmak istyrm 25 kg vermem lazm bırlıkte bas edebılırız kılolarla tabı benıde kabul ederrsenız aranızaa :))

Hoşgeldin artık aramızdasın tebrik ederim 2 haftada 6 kilo vermişsin :) sıırını öğrenebilir miyiz

iPhone 'dan gönderildi

Hosgeldin beyzacık gel tabi ki hep beraber fıstık gibi olalım :)
ilk sayfaya göz gezdir bebeğm, ne zaman tartılacagını sec, bilgi listeni yaz seni de ekleyeyimm tatlış

Kızlar kusura bakmayın arkadaşımın yanında yazamıyorum sabah kek kandil simidi ve 1 dilim ekmek yedim evet fazla öğlen 1 simit peynir ve karpuz yedim arada 1paket kepekli bisküvi yedim akşam tavuklu salata ve ayran yicem şimdi yüzmeye gidiyorum 😆😆😆

Hamur işi fazla mı olmuş sanki ama sıkı bi yüzme çok iyi gelir şimdi

iPhone 'dan gönderildi

Oo en guzelini yapıyosun canım, zaten hızla verilmiyor bu kilolar, sayfa basındaki uyeler listesi gibi kendine göre doldur canım, seni de ekleyeyim hemen, yaşıtız bu arada :) sen sınavına calış canım zaman buldukça gel, ama menülerini düzenli yazarsan super olur :))

ya kızlar telden gırdıgım ıcın sıkıntı oluyor yazmam tesekkur ederm hepınıze cok sıcakkanlısınız :) umarm kısa zamanda verırırz bu kılocukları :) en onemli madde azim :) gunde en az ıkı lıtre su ıcıyorum sabahları bır dılım etimek salatalık domates sınırsız , peynir :) aradaan ıkı saat gectkten snra cig sebze yada meyve, oglen yemek yemıyorum genelde meyve yyorum , aksam ıkı kasık yemek (evde ne varsa) yannda salata sınırsız ayran aksam da cok acıkırsam meyve yyorum :) sureklı burayı okuyorum be azim yapmama sebep oluyor gzel bi sebep :) aranızda oldugum ıcın de cok mutluyum :)

sporuda dısarı cıkmama esım ızın vermedıgı ıcın evde yapıyorum yuruyorum yarm saat 50 -100 kere zıplıyorum vakıt buldukca bebisim yok ama cok ıstıyorum o yzden kılo vermeye karar verdm bıde hamılelıkte alırsam cok kotu olurum dıe :) rabbim hepımızın yardmcısı olsun ınsallah su mubarek gunlern yuzu suyu hurmetıne yarabbimm :)

Leslie yapabilirsin eğlenceli ve işe yarar :)

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar ya diyete girdim diyemidir nedir bozmaya pek bi meyilliyim galiba motivasyonum kaçtı 😭😭😭😭😭😭😭

Kızlar ya diyete girdim diyemidir nedir bozmaya pek bi meyilliyim galiba motivasyonum kaçtı 😭😭😭😭😭😭😭

Ya yok kim diyette :) sen çıtır bir hatunsun :) sağlıklı besleniyoruz biz sadece hepimiz çıtırız çıtır 😘😘😘

iPhone 'dan gönderildi

Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım

iPhone 'dan gönderildi

Kolay gelsin kizlar bende liste ciktiysa bakayim dedim artik yarin bakarim iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…