• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık unıve

yeelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
53
0
36
İstanbul
merhaba arkadaslar
ben sımdı 2 yıllık ısletme okuyorum ve sımdı tekrar sınavlara hazırlanıyorum 4 yıllık isletme kazandıgımda okulu 2 yılda bıtırme hakkım var mı yoksa 4 yıl beklemek zorundamıyım??bılgısı olanlar yazarsa cok memnun olurum

hangi sınava hazırlanıyorsun? ygs+lys mi?
yoksa dgs mi?
dgs ise adaptasyon yılı +2 yıl
ama ygs lys ise en baştan 4 yıl

bende 2 yıllık muhasebe okuorum ama şu dgs ile ilgili hiç anladığım bişey yok herkez farklı şeyler söylüyo. öncelikle bu sınav ne zaman yapılıo? okul puanı yüzde kaç alınıyor? senede sınava girenlerden kaç kişi yerleşiyor ? acaba bunu yaşayan var mı ?:15:

bende 2 yıllık muhasebe okuorum ama şu dgs ile ilgili hiç anladığım bişey yok herkez farklı şeyler söylüyo. öncelikle bu sınav ne zaman yapılıo? okul puanı yüzde kaç alınıyor? senede sınava girenlerden kaç kişi yerleşiyor ? acaba bunu yaşayan var mı ?:15:

Bu sene sınav 17 Temmuz'da.Mayıs sonunda başvuru yapılır.
Eskiden sınavdan önce tercihler yapılırdı.Başvuru sırasında tercih kılavuzu da olurdu yani.Şimdi sonuçlar açıklandıktan sonra tercih yapıyoruz.
Tercih kılavuzunda kontenjanlar yazar.Her sene değişir bu.
Okul birincisi 80 puan alır sınavdan alınan puana eklenir..

Bu sene sınav 17 Temmuz'da.Mayıs sonunda başvuru yapılır.
Eskiden sınavdan önce tercihler yapılırdı.Başvuru sırasında tercih kılavuzu da olurdu yani.Şimdi sonuçlar açıklandıktan sonra tercih yapıyoruz.
Tercih kılavuzunda kontenjanlar yazar.Her sene değişir bu.
Okul birincisi 80 puan alır sınavdan alınan puana eklenir..

çok teşekkür ederimm.. hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşım dgs olmuyormu???

eğer oluyorsa,dgs ye gir o zaman 4 yılda bitirilmiyor..bunu hocalarına danış sen..işletme mezunu olup görevde lduklarından en iyi cevap onlardan gelecektir..

tesekkur ederım cevplar için ben senenın basında ygs hazrlanıyodum ıstedıgım puan alamadım sımdıde dgs ye yonelmeye basladım anlcanız çok kararsız kaldım bılmıyorum napcam kafam cok karıstı:84::84:

tesekkur ederım cevplar için ben senenın basında ygs hazrlanıyodum ıstedıgım puan alamadım sımdıde dgs ye yonelmeye basladım anlcanız çok kararsız kaldım bılmıyorum napcam kafam cok karıstı:84::84:

ygsde yapılan o çok büyük haksızlık varken sınava gir demeye dilim varmıyor ama arkadaşım dgs aha iyi değilmi??yani daha kısa sürede ilerlemen için..sen iyice bir düşün yani araştır..hangini seçsem diyerek eleme yapma hata edersin..gerekirse sınava giren kişilerle konuş ..

Back