2 yıllık sevgiliniz iki sene boyunca doğumgununuzu unutsa naparsınız

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Sizce iki senelik ilişkide her seferinde doğum gününü kutlamayı unutan bir erkek affedilir mi siz olsanız ne yapardınız ayrılır mıydınız ? Bir iyi ki dogdunn mesajı bile yok geçen sene o kadar alınganlık yapmama rağmen yine aynısını yaptı

Siz kutluyor musunuz 2 senedir , ben çok üzülürdüm şahsen kimisi pek önemsemez ama benim için özel günlerin yeri ayrıdır hediye almasın ama 1-2 güzel söz söylesin en azından bunu isterim yani

Genelde erkekler evlenince unutabiliyor bu tarz şeyleri fakat sevgili iken unutulmaması lazım.Ben ,bana değer vermiyor diye kesin düşünürdüm net ve yerinizde olsam kendi arkadaş ya da ailemle kutlama yapar paylaşırım sosyal medyadan ya da story den.

Siz kutluyor musunuz 2 senedir , ben çok üzülürdüm şahsen kimisi pek önemsemez ama benim için özel günlerin yeri ayrıdır hediye almasın ama 1-2 güzel söz söylesin en azından bunu isterim yani
Evet ben kutluyorum unutmuyorum ama böyle kendimi çok kötü hissediyorum artık ayrılmayı bile düşünüyorum insanın dogumgununden özel kaç gün vardır ki arkadaşımızınkini bile unutmayız not alırız

Evet ailemle kutlama yapıp onunla konuşmamayı düşünüyorum bir kaç gün geçen senede gönlümü almak için uğraştı ama her şey gününde güzel .Zorla yapmakla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…