2 yıllık mutlu ve huzurlu yuvam..

canım evinde eşinle birlikte mutlu güzel günlerde otur ama bişey dikkatimi çekti salonundaki sandalyelerin poşetlerini çıkartmadınmı yoksa ışıktanmı poşetli gibi duruyo gibi

her sey iyi hos gule gule oturun ama cok ortu var heryerde oda kalabalik yapiyor benim fikrim
tabi oda sizin zevkiniz

salondaki masamı yeni kullanmaya başladım ve haklısınız poşetleri duruyordu resimleri çektiğimde:)
ben bile dikkat etmemiştim baya dikkatliymişsiniz askbocugum..şimdi yok poşetler.
mutfaktaki örtülerimi de kaldırdım..sadece tv ünitemde var şuanda örtü.
herkes örtü konusunda hemfikir olunca bende güzel durmuyormuş demekki kanaatine vardım..
herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler..
evi ev yapan eşyalar değil içindeki huzur mutluluktur bence allahıma binlerce kez şükürler olsun ki o mevcut evimde
allahım hepinize evinizde huzur mutluluk ve sağlık versin inş..

Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşaallah canım
özellikle oturma odana bayıldım yeşil yeşil zemuszemus
yatak odası takımlarımız aynı
ben çok severek almıştım opuyorumnanaktan

canım güle güle otur..gerçekten oturma odan çok hoş..anneme de aldırmıştım aynısından.amaan kızıım altları ne güzel temizleniyor kuş gibi de hafifler diyor memnun..dantel veya örtü konusu da zevk meselesi ben severim danteli..bir de ev çok modernse zaten dantel yakışmıyor ama senin evine yakışmış bence sayısını azaltabilirsin ama bence tamamen kaldırma ben tamamen kaldırmıştım çok boş duruyor bu sefer de...haa bu arada tavsiyeler..salona uygun tablo ve çeşitli aksesuarlar zevkine göre...Allah mutluluk versin cnm güle güle oturun..

güle güle oturun canım..allah ağzınızın tadını bozmasın ve en kısa zamanda kendi evinize oturmayı nasip etsin..

oturma odamı önce bu kdr renkli yaptığım için pişman olmuştum ama şimdi çok seviyorum içimi açıyor yeşil...

1. Sini salonuma
2.sini girişime
3.sünü de yatak odama yapıştırdım..

Eklentiler

• $yeni resimler 138.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $yeni resimler 140.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 145
  • $yeni resimler 141.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 123
canım evin çok güzel güle güle huzurla otur benim kuzenimde urfada ve evleriniz aynı apartmanda galiba :) çünkü evin şekli falan aynı :)

canım çağdaş çankayada metebronzun arasndan giriliyo evine seninde ordamı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…