2 yıllık mutlu ve huzurlu yuvam..

merhaba öncelikle güle güle otur.normalde kimseye yorum yapmam ama sana yapmak istedim.evin galiba yeni çok büyük ve kullanışlı gözüküyor.küçük detaylarla evini daha modern hale dönüştürebilirsin.öncelikle dantelleri azaltman iyi olur.birde oturma odasındaki duvar ünitesine mutfak eşyaları yerine daha az değişik süsler koyabilirsin.perdelerde de yapacağın değişikliklerle daha modern hale gelebilir.tabiki zamanla olur herşey.evinde sağlıkla mutlulukla huzurla oturman dileğiyle...

öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun
yorum yapan herkese teşekkür ederim. yorumlarınızdaki herşey aklımda ama biraz maddi şeyler gerektirdiği için zamanla yapacağım şeyler..örneğin mutfağa stor perde salona fon orta sehpa yatak odasının olmayan tülü gibi..ınş allahım sağlık güç verirde hepsini yapabilirim..seneye birde bebk güzel olur cidden :)
gönlünüzden geçen herşeyin olması dileğiyle..

güle güle otur canımm oturma odası çook güsell allah agız tadı versn

evimin en çok sevdiğim kısmı oturma odam zaten yeşil içimi açıyor..

aslında evimdeki örtüler şu hazır boncuklu örtülerden mutfaktaki örtülerimde krinkıl cinsinden (yazımı böylemi bilmyrm ama:)) yani dantel örtü hiç yok şuanda ha tabi yatak odaM dışında..

buarada mutfak örtülerimi kadırmam konusunda çok yorum geldi demekki hoş durmuyor yarın örtülerime güle güle diyorum:)

ben de beğendim evinizi güle güle oturun..
ilerde daha da güzelleştirirsiniz inşallah yeterki içinde huzurlu olun...
ama bence de örtüleri kaldırmalısınız ya da azaltmalısınız...

canım evin eşyaların güzel
ama mutfaktaki örtüleri kaldırmanı tavsiye ederim
a.s
gülegüle oturun

herşey çok güzel canım ii günlerde otur bende evimin resimlerini yüklemek istiyorum ama nasıl yüklennir bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

konu aç kısmında eklenti bölümü var oraya tıklıyorsun ve gözat ile resimler bilgisayarının neresindeyse buluyorsun ve yükle diyorsun ben bu şekilde tektek yükledim.

canım gule gule otur cıvıl cıvıl herseyın mutluluklar sana optumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Koltuk takımlarımız aynıkaydirigubbakcemile3
Senin yeşil koltuklarının bende turkuaz mavisi
Siyah derilerinin de sütlü kahvesi var bende.
Evin geniş ve güzel güle güle otıur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…