- 27 Ağustos 2022
- 4.503
- 7.618
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıktan 4 yıllık bölümler var(ikinci üniversite hakkınız varsa sınava gerek yok) okuyabilirsiniz. Dgs deneyebilirsiniz. Özel üniversitede okuyabilirsiniz. Tabi hepsi sınav istiyor.Herkese merhaba öncelikle. 45 yaşındayım. 2 yıllık myo mezunu olmanın derdini çekiyorum uzun zamandır. Heryerde karşıma çıkıyor. 22 yıl çalıştım emekli oldum ancak çalıştığım yeterde hep utanç konusu oldu bana. Görmezden gelindim kadroya alınmadım. Neyse bitti iş hayatım. Sma öyle bir içimde kaldı ki. Simdiden sonra lisans diploması açıktan nasıl alınır bilen varmi. Vakti zamanında dgs sınavlarına girmeye çalıştım ancak sınav düğün günüme denk geldi. Sonrada eşim boşver napican dedi. Ven hâla istiyorum. Eşimin ailesine bile doğru düzgün nereden mezunum söyleyemedim. Hepsi avukat mühendis. Eşimde iyi eğitim almış. Velhasıl içimde kalanı yapmak isteğim var. Marnara üniversitesi Büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum. Değermi bilmiyorum bu yaşta ama yasim ileri olsada Evden nasıl ilerkeyebilitim kızlar, yolunu bilen varmı?
Bu yaşınıza kadar bu hissiyat geçmedi ise 55, 65 yaşınızda da aynı şeyi hissedeceksiniz o yüzden iyiki yaptım, denedim deyip bir pişmanlık azaltmanız için bence uzaktan veya açıktan lisans okuyun derim.Herkese merhaba öncelikle. 45 yaşındayım. 2 yıllık myo mezunu olmanın derdini çekiyorum uzun zamandır. Heryerde karşıma çıkıyor. 22 yıl çalıştım emekli oldum ancak çalıştığım yeterde hep utanç konusu oldu bana. Görmezden gelindim kadroya alınmadım. Neyse bitti iş hayatım. Sma öyle bir içimde kaldı ki. Simdiden sonra lisans diploması açıktan nasıl alınır bilen varmi. Vakti zamanında dgs sınavlarına girmeye çalıştım ancak sınav düğün günüme denk geldi. Sonrada eşim boşver napican dedi. Ven hâla istiyorum. Eşimin ailesine bile doğru düzgün nereden mezunum söyleyemedim. Hepsi avukat mühendis. Eşimde iyi eğitim almış. Velhasıl içimde kalanı yapmak isteğim var. Marnara üniversitesi Büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum. Değermi bilmiyorum bu yaşta ama yasim ileri olsada Evden nasıl ilerkeyebilitim kızlar, yolunu bilen varmı?
Evet. En kestirme yolunu arıyorum doğrusu.Bu yaşınıza kadar bu hissiyat geçmedi ise 55, 65 yaşınızda da aynı şeyi hissedeceksiniz o yüzden iyiki yaptım, denedim deyip bir pişmanlık azaltmanız için bence uzaktan veya açıktan lisans okuyun derim.
İkinci üniversite hakkı olup olmadığını nereden öğrenebilirim?Açıktan 4 yıllık bölümler var(ikinci üniversite hakkınız varsa sınava gerek yok) okuyabilirsiniz. Dgs deneyebilirsiniz. Özel üniversitede okuyabilirsiniz. Tabi hepsi sınav istiyor.
İstiyorsanız değer niye olmasın en azından dönersiniz içinizde kalmaz
E-devletten sınavsız ikinci üniversite okuma hakkınız olup olmadığını kontrol edin, en kestirme yolu bu direkt kayıt olursunuz ve güz dönemine öğrenci olarak başlarsınız.Evet. En kestirme yolunu arıyorum doğrusu.
Yaa nereden bulabilirim bu dediğiniz bilgiyi?Bu yilki universite sinavina girecek misiniz? 2 yildir devletin 35 yas ustu kadinlar icin muthis bir programi var. Arastirin mutlaka.
Hemen bakayım edevlete. Başlık ne olarak aratmalı?E-devletten sınavsız ikinci üniversite okuma hakkınız olup olmadığını kontrol edin, en kestirme yolu bu direkt kayıt olursunuz ve güz dönemine öğrenci olarak başlarsınız.
Youtubea 35 yas ustu kadin universite hakki yazin bir suru bilgi cikar.Yaa nereden bulabilirim bu dediğiniz bilgiyi?
Canım benim artık beni kpss ye bile almazlar ki. Yaş gitti.ozel sektoru bilmem de kpss de on lisans mezunlari cok daha sansli lisans mezunlarindan. bir akrabamiz 70 kusur puanla karaman a atandi. lisans mezunu biri su puanla hayatta atanamaz.
Teşekkür ederimYoutubea 35 yas ustu kadin universite hakki yazin bir suru bilgi cikar.
İkinci üniversite diye tarayıcıya yazarsanız Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversite gibi okulların sayfalarını görürsünüz biraz karıştırınca detaylı bilgiye ulaşırsınızİkinci üniversite hakkı olup olmadığını nereden öğrenebilirim?
İkinci üniversite olarak aratabilirsiniz.Hemen bakayım edevlete. Başlık ne olarak aratmalı?
Güzel yorumun için teşekkür ederim M migrenimsizevk için okuyun tabii de
bizim ülkemizde saçma sapan o kadar çok 4 yıllık mezunu var ki, neden statü olarak görülüyor anlamıyorum
zaten sekreterlik, ön büro, düz muhasebe vs gibi işler için dünyanın hiç bir yerinde üniversite okunmuyor, bunun bir mantığı var. çünkü gerek yok.
ama maşallah bizde kasiyerler mühendislik mezunu. fakat ararsan mühendislik yapan mühendis var mı yok. bu statü algısı aşırı saçma bizde. boşuna kendinize sorun haline getirmişsini bu meseleyi.
Teşekkür ederim, bskacagimİkinci üniversite diye tarayıcıya yazarsanız Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversite gibi okulların sayfalarını görürsünüz biraz karıştırınca detaylı bilgiye ulaşırsınız
2. üniversite için lisans mezunu olmak gerekmiyor mu?İkinci üniversite diye tarayıcıya yazarsanız Anadolu üniversitesi, İstanbul üniversite gibi okulların sayfalarını görürsünüz biraz karıştırınca detaylı bilgiye ulaşırsınız