Yurtdışından Türkiye’ye taşındım ve 15 gün sonra biriyle tanıştım. Şu an 2 yılı geçti beraberiz. İlk başlarda yapılan yanlışlar oldu benim tarafıma ama unutuldu affedildi bir şekilde. Çok tartışmalı geçen bir beraberlik olsa da mutlu olduğumuz zamanlardan dolayı bir türlü kopmadık. 2 3 kere ayrıl barışımız bile oldu. Ama şu an sorun beni hiç bir şekilde ne arkadaş çevresiyle tanıştırdı ne de ailesiyle. Daha önce evlenip boşanmış gelecek hakkında konu açsam korkularım var her kavga ettikçe daha çok korkularım artıyo akışa bırak diyo ama ben sadece onunla tüm günümü geçiriyorum. Ya evdeyim tek başıma ya da onunla. Hiç bir şekilde benimle popüler yerlere de çok gitmez sevmediğini söylüyor. Ailesi beni bilmiyor. Arkadaşları sözde biliyormuş ama beni değil bi kız arkadaşı olduğunu biliyor. İlk başlarda covid zamanı olduğu için çok önemsemedim bu durumu ama artık bende bu büyük bir sorun. Ve beraber tatile gittik gezdik tozduk hiç bir şekilde benimle bir paylaşımda bile bulunmadı sorduğumda benim karakteri böyle değişemem diyo. Ayrılmak istiyorum ama bırakmıyor da. İlişkiye olan inancım bitti artık hayal kurmuyorum gelecek hakkında. Sizce bu anlaşılır bir durum mu yoksa ben mi haksızlık yapıyorum kendisine