- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.841
Günaydınlarrr
Kahvaltı yapmadım tart kek yedim bi tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuşumGünaydınlarrr
Tünaydın ıspanaklı yumurta , biberiye çayı içeceğim
Kahvaltımı 2 dilim tam buğday ekmek ve biraz süzme peynirle yaptım şimdi kahve içip bir züber bar yiyeceğim
Sağol canım Hiç etki etmedi canım bugün de içeceğim akşam belki düzenli içince etkisi olabilirAfiyet olsun kızlar
Lisbeth çay nasıl etki etti?
Peki hafifledin mi canımSağol canım Hiç etki etmedi canım bugün de içeceğim akşam belki düzenli içince etkisi olabilir
Peki hafifledin mi canım
su içtim bol bol yatana kadar bir fark hissetmedim. Ama sauna takımdan çok ümitliyim baya güzel yorumları varArdından su da içtin mi
Kullandın mı hiç canımsu içtim bol bol yatana kadar bir fark hissetmedim. Ama sauna takımdan çok ümitliyim baya güzel yorumları var
Kargoda daha gelmesini merakla bekliyorumKullandın mı hiç canım
Benim de hemen dizlerim titremeye başlıyor ona sinir oluyorum bu bende yeni çıktı eskiden yoktuAç iken sinirli oluyorum ya
O sporun ilk günleri oluyor canım açlıktan oluyorsa kan şekerin düşüyordur az biraz şekerli bir şey ye öyle oluncaBenim de hemen dizlerim titremeye başlıyor ona sinir oluyorum bu bende yeni çıktı eskiden yoktu
Yanına da salata yap daha doyurucu olur112.7 de takıldı ben yarından itibaren 3 gün çorba diyeti yapacağım daha doğrusu sıvı diyeti bakalım ne olacak
Yanında ekmek olmadan çorba ile salata yiyemiyorum kiYanına da salata yap daha doyurucu olur
Aslında alışsan çok daha güzel oluyor ben mevsim salata çok yaparım ekmek yerine salata tüketiyorumYanında ekmek olmadan çorba ile salata yiyemiyorum ki
Aslında lahana çorbası diyeti yapacaktım ama bir kere denedim tadını hiç beğenmedim.