- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.461
simit cafenin kedisi canım onu besliyolar bu pıtırcık da istediği yerde geziyorÖnce sev sonradan evine götür
Diyete uygun yedim . Regl oldum spor yapmadım
uff 1 haftada 1.4 kilo canım tebriklerrGünaydın kızlar sabah tartıldım 76 .9 kiloyum
Biri 14 bindi biri 18 bindiNiloyatospikk niloşum 3 ve 4 ekim sporun /yürüyüşün var mı
kuzum afiyet olsunİyi akşamlar
Bugünkü menüm
Kalori 1319(ne güzel 1000 di ama şehriyeli tereyağlı pirinç pilavı yaptım eşime öyle bir koktu ki dayanamadım)
Karbonhidrat 137
Sabah 1 paket etiform buğday patlağı, 2 üçgen peynir,2 kaşık acuka
Öğle 1 paket etiform hırmalı incirli bisküvi
Akşam 6 minik köfte,yeşil salata,1 tabak pilav
Su 3 lt oldu
Spor yapmadım.
Canim dün diyete uygundu ama aksam biraz fazla kacti :) spor yokcanım dün diyete uygun muydu? spor var mı
olsun canım senin düzenine uygunsa sorun yokCanim dün diyete uygundu ama aksam biraz fazla kacti :) spor yok
Dün temizlik yaptım hasta iken salmıştım evi bol su anne çayı ve ihlamur içtim şekersiz olarak
Tebrikler canımGünaydın kızlar sabah tartıldım 76 .9 kiloyum
Aa ama 2 gün yapmadım benkuzum afiyet olsun
4 gün olmuş spor yapmayalı onu hatırlatayım dedim
Geçmiş olsun şifa olsunBugün de küçüğü aşıya götürdüm geldim şimdilik kahvaltı yaptım
Afiyet olsun canım iyileştin mi nasılsınDün temizlik yaptım hasta iken salmıştım evi bol su anne çayı ve ihlamur içtim şekersiz olarak
Cnm spor olarak ev işi filan yazmıştınAa ama 2 gün yapmadım ben
Afiyet olsuun tünaydıınTünaydın kızlar
Kaşarlı omletimi yedim kahvemi içiyorum. Sizler nasılsınız?
iyiyim şükür uzun zamandır uyku bile uyuyamamışım önce çocuklar sonra ben hastalanıncaAfiyet olsun canım iyileştin mi nasılsın
Kilo mu aldın canımBu arada uykusuzluk kilo alma sebebi düşük olan enerjiyi arttırmak için yemek yeme isteği artıyor