- 31 Temmuz 2020
- 19.767
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.401
Oyy maşallah sizee
Antibiyotikli krem sür sık sık yıkayıp bari cnmTeşekkür ederiz
Mahvoldu kollarım mahvoldu eşek sıpası daha çok küçük olduğu için tırnaklarını kontrol edemiyor haşat etti beniama olsun canı sağolsun
Geçmiş olsun canımerken uyumuştum dün aklımdan çıkmış yazmak zaten bir şey de yapmadım dr gideceğim geçmedi gribim halen aşırı halsizim
Ben de hiç içmiyordum aldım önüme 2 litrelik matara her baktığımda şifa niyetine diye diye içiyorumBen de suyu az içiyorum arttırmam lazım
Yok daha aşısı sürüyorum serseri kokusunu çok sevdi yalamaya çalışıyorOyy maşallah sizee
Antibiyotikli krem sür sık sık yıkayıp bari cnm
Aşıları yoktur heralde
Maşallah çok güzelYok daha aşısı sürüyorum serseri kokusunu çok sevdi yalamaya çalışıyor
Su içmeye gidiyorumBen de hiç içmiyordum aldım önüme 2 litrelik matara her baktığımda şifa niyetine diye diye içiyorum
HahahaYok daha aşısı sürüyorum serseri kokusunu çok sevdi yalamaya çalışıyor
Kek kahvaltı mıydı canımnasılsınız 2 dilim kek , çay içtim . Sonra kuaföre gittim . Akşam yemeğin de karnıyarık cacık var
Afiyet olsun. Oohh iyi yapmışsın kimileri kuaförde vakit geçirmeyi sevmiyor ama ben severimnasılsınız 2 dilim kek , çay içtim . Sonra kuaföre gittim . Akşam yemeğin de karnıyarık cacık var
Kek kahvaltı mıydı canım
Afiyet olsun ev keki bayılırım, Evet 2 ceviz sade soda içtim şim di
İyice mıncıkla
Yaaa bıdık
İyi yaptınBugün izin günüm ilan ediyorum kızlar
Coco star nescafe 3ü1arada browni kek ev yapımı üzümlü kek hepsini hüpleteceğimsabah da tahinli yedim
Afiyet olsun missss