- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #3.421
sağol cınım birsürü de pasta vardı dayandımAfiyet olsun missss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cınım birsürü de pasta vardı dayandımAfiyet olsun missss
Aslında kaloriyi aşmadım derken o aldığımız kalori içeriği de önemli biliyor musun aman kaloriyi aşmadım nasılsa derken o kalori içerisinde pasta veya baklava varsa işte istediğin kadar kaloriyi aşma değişen bir şey yok yediğimiz içerik önemli spor hocası temiz beslenme diyor bunayedim bişeyler neyse kaloriyi aşmadım bu da bişeydir
valla kötü olmuştum ya
Benim de canım nasıl hamur işi şeyler istiyor anlatamam mutfağa giresim var neyse ki pazardan bolca elma aldım bugün izin günüm ilan ediyorum dondurma ile kapatıyorum günü yarın maydanoz dereotugiller varUnlu mamülleri izlerken dişimi sıktım hafif titredim filan böyle bağımlı gibi neyse birkaç sn sürdü
temiz olamıyor ya kuzumAslında kaloriyi aşmadım derken o aldığımız kalori içeriği de önemli biliyor musun aman kaloriyi aşmadım nasılsa derken o kalori içerisinde pasta veya baklava varsa işte istediğin kadar kaloriyi aşma değişen bir şey yok yediğimiz içerik önemli spor hocası temiz beslenme diyor buna
canımm çok sevindim valla 3 eylülden beri tutuyodun kendini di miBenim de canım nasıl hamur işi şeyler istiyor anlatamam mutfağa giresim var neyse ki pazardan bolca elma aldım bugün izin günüm ilan ediyorum dondurma ile kapatıyorum günü yarın maydanoz dereotugiller var
Afiyet olsunBugün izin günüm ilan ediyorum kızlar
Coco star nescafe 3ü1arada browni kek ev yapımı üzümlü kek hepsini hüpleteceğimsabah da tahinli yedim
hoşgeldinAfiyet olsun
Hoşbulduuuukkkhoşgeldin
canım afiyet olsunİyi akşamlar
Bugünkü menüm
Kalori 1319 (ne güzel 1000 di ama şehriyeli tereyağlı pirinç pilavı yaptım eşime öyle bir koktu ki dayanamadım)
Karbonhidrat 137
Sabah 1 paket etiform buğday patlağı, 2 üçgen peynir,2 kaşık acuka
Öğle 1 paket etiform hırmalı incirli bisküvi
Akşam 6 minik köfte,yeşil salata,1 tabak pilav
Su 3 lt oldu
Spor yapmadım.
o zaman şu patlağı hiç açma cnmBen de yarın karb.iyice kısacağım bugün istesiğim gibi olmadı
Öyle yapacağım birkaç gün bırakmıştım omlet yerimo zaman şu patlağı hiç açma cnm
a aa cnm başına gelmeyen kalmamış geçmiş olsuuunAkşam akşam sinirim bozuldu airfryer a attım köfteleri çalışmadı bozuldu. Sonra tavaya aldım e yağsız tabi o sinirle yanlış tavaya almışım yapıştı delirdim yani.
Kargomu başkasına teslim etmişler telefon trafiği bilmem ne